O: Metallist moonakastid

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Nozzu
Uudistaja
Kontakt:

O: Metallist moonakastid

Postitus Postitas Nozzu »

Tere

Tahaks tsiklile teha metallist laskemoonakastidest küljekohvrid. Nagu näiteks sellel lehel: http://blackjack000.blogspot.com/2007/1 ... -bags.html

Ehk oleks kellelgi müügiks pakkuda. Täpsemalt oleks siis vaja kahte ühesugust. Ajaloohõngu eest peale maksta ei tahaks. Pigem sobiks kaasaegne kraam.

Aitäh
1661
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 1661 »

Tere.
Vaevalt sa selliseid kaste Eestist saad. Kunagi nägin kellelgi tsikli pilti millel olid 20L bensu kanistritest kastid. Minu arust tõeline klass. Olen plaaninud ka endale teha, aga puudub vastav tsikkel.
Toomas.
Fuchs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fuchs »

Mina tellisin sellised nagu toodud lingil kõige alumisel fotol oleva sikkli küljes saksa ebayst, maksid mäletamist mööda 15 euri, kastid on veekindlad ja puha, soovitan uurida kui eestist ei leia :wink:
1661
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 1661 »

Tere.
Kõige alumisel pildil ehk kolmandal on tavaline NATO moonakast 30*15*18cm mahtuvusega 1500 9mm lugeri pauku.
Selline kast on paras 125 kuubilisele masinale. 50 punnakale sobiks MG lindi kastid.
Toomas.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Pole küll kast, aga küllaltki stiilne lahendus sellegipoolest
Pilt
Гив Ми Мани
Nozzu
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nozzu »

Tere

Suurimad tänud konstruktiivse tagasisisde eest :). Eestist on võimalik neid alumisel pildil kujutatud kaste saada küll - mulle on tehtud juba kaks pakkumist (y) Ning suure tõenäosusega võtan esimeselt pakkujalt ära.

Tõsi, ise kardan kah, et need võivad 600le Shadowile ehk tsipa väikseks jääda - kuid igapäevaseks mobiiltelefoni, saiapätsi ja makaronipaki vedamiseks piisavad küll.

Eks siis matka jaoks annab neile peale toetada mingi suurema pauna. Näiteks madrusekoti või midagi taolist.

EDIT: Teema võib lukku lükata. Kastid ostetud (Y) Tänud kõigile.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist