Lemet kirjutas: Kolmandaks, "...sest sellist camot õigeks pidavale inimesele oleks see reaalsuse laks õigest kaitseväest liiga valus..." -ära lapsuke muretse, mina olen oma reaalsed laksud juba ammuilma kätte saanud ja nende baasilt ma sõna võtangi. Vitae, non scholae discimus...
Ja veel, modellindusest- minu silma järgi ei ole sel pildil mingilgi kombel tegu eelmainituga, vaata kasvõi naisterahva küüsi.Teiseks sõltub kamo täielikult ümbritsevast keskkonnast, alles hiljaaegu oli siinsamas foorumis näha pilti, kus roheliste männiokstega seltskond oma maskeerumisega äratas pigem maastikul liigset tähelepanu kui et sulandus sellesse.
Esimene pilt jätab mulje, et see on kindralite eriteeninduseks mõeldud. Minides ja kõrgetel kontsadel on nad muidugi efektse välimusega, kuid ei usu, et neil mugav oleks rivis marssida. Teisel pildil teeb vist sama üksuse liige reklaami oma üksusele, aga kolmas pilt on näitlik näide, millise välimusega nad ükskord lõpetavad.propatria kirjutas:Eks unistada ikka või.
Millestki sellisest:
või siis vähemalt sellisest:
Aga Saatusel on endaga vist hoopis teised plaanid...
Sest kodus ootab ees midagi sellist:
ProPatria
Naislendureid on seal lausa mitmuses ja Türgi pole islamiriik enam ammu, juba Atatürgi presidendiksolemisest ja reformidest peale (Atatürk on see vuntsidega sõjaväevormis mees, kelle pilte ja kujusid on kogu Türgi täis). Selle eest, et islamistid enam Türgis pukki ei pääseks, on hoolitsenud ja hoolitseb ka edaspidi väga efektiivselt Türgi sõjavägi.Rudolph kirjutas:Vähekene imestama paneb,et Türgil kah oma naislendur.Ikkagi nagu islamiriik ju.
no mis jutt see on? türgi on pea 100% moslemi riik, lihtsalt on riigis usuvabadus ja riigijuhtimine ja usk on lahku viidud, sest sultanit ei ole kes oleks ühtlasi ka moslemiusu üheks sümboliks. Vabriigi värk no!metssiga kirjutas:Naislendureid on seal lausa mitmuses ja Türgi pole islamiriik enam ammu, juba Atatürgi presidendiksolemisest ja reformidest peale (Atatürk on see vuntsidega sõjaväevormis mees, kelle pilte ja kujusid on kogu Türgi täis). Selle eest, et islamistid enam Türgis pukki ei pääseks, on hoolitsenud ja hoolitseb ka edaspidi väga efektiivselt Türgi sõjavägi.Rudolph kirjutas:Vähekene imestama paneb,et Türgil kah oma naislendur.Ikkagi nagu islamiriik ju.
Presidendina Atatürk enam vuntse ja mundrit ei kandnud.metssiga kirjutas:Atatürk on see vuntsidega sõjaväevormis mees, kelle pilte ja kujusid on kogu Türgi täis.
No aga see riigiusu puudumine tähendabki, et pole tegu islamiriigiga.no mis jutt see on? türgi on pea 100% moslemi riik, lihtsalt on riigis usuvabadus ja riigijuhtimine ja usk on lahku viidud
kisub täiesti OT aga ma ei saa küsimata jätta, et kui väidetavalt on riigis 99% elanikkonnast islami usku siis kas tegu ei ole moslemiriigiga? Meie riigis ei ole ka riigikirikut (või siiski) aga sellegi poolest oleme kristlik riik.medal kirjutas:Presidendina Atatürk enam vuntse ja mundrit ei kandnud.metssiga kirjutas:Atatürk on see vuntsidega sõjaväevormis mees, kelle pilte ja kujusid on kogu Türgi täis.
No aga see riigiusu puudumine tähendabki, et pole tegu islamiriigiga.no mis jutt see on? türgi on pea 100% moslemi riik, lihtsalt on riigis usuvabadus ja riigijuhtimine ja usk on lahku viidud
Islamiriigi tähenduses pean mina silmas neid riike kus kehtib šariaat.
Kasutajad foorumit lugemas: Marvin ja 2 külalist