Uued asjad

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

berens kirjutas:
Hmm, Aprillis minek vöi? :)
seda küll.
ÕT, 97-98, väljaõpe Tapal, teenistus Tallinnas.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
berens
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas berens »

Luciano kirjutas:
berens kirjutas:
Hmm, Aprillis minek vöi? :)
seda küll.
ÕT, 97-98, väljaõpe Tapal, teenistus Tallinnas.

Eh, krt ma käisin just veebruaris :) Teenistusaeg on sama aga peale väljaõpet olin Tapal edasi :)

Läheb OT aga siiski silun teemat, mul on kapis 2 komplekti "Sergeid" :) Kokku pole jõudnud panna.
karel16
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas karel16 »

Tervist!
Sai eile siis esimest korda mekat külastatud. Mudelite valik on seal ikka päris laialdane. Kuigi läksin sinna otsima Tamiya Famot, mida ma sealt kahjuks ei leidnud, tõin endale koju kaasa hoopis sellise masina
Pilt
Pärast karbi avamist, võttis ikka suu lahti see, kui palju suurepärase kvaliteediga juppe seal sees on.
Lõpetuseks väike palve, et kui mõnel teist vedeleb Tamiya Famo kuskil kapis ja ei ole plaanis seda veel ehitama hakata, siis palun öelge mulle selle hind ja ma ostaksin selle teilt ära.
Karel
mad mats
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mad mats »

Väike õiendus(Nendele kes veel ei oma Sd.Kfz 9) ,Famod ei vedele kunagi kuskil kapis,vaid on pantud kõige nähtavamale kohale.Olenematta kas on ta karbis või kokkupantud olekus aga kui tõsiselt siis kõige lihtsam on antud masin endale kuskilt piiri tagant tellida.Ma ei usu et keegi on nõus oma karbist vabatahtlikult loobuma.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Nonii, Expolt mõned karbid toodud ja nagu lubatud sai, näitan välja, mis ma sealt siis ära rebisin:

Pilt

Urmas.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Seekord oli saak pisult väiksem, kuid sellegipoolest ei vedanud Kuivalaise pood mind alt. Paadunud maismatehnika ehitajana....ostsin......:

Pilt

:twisted:
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Seoses Eesti teadusmaailmas tundmatu looma avastamisega premeeriti mind sellise asjaga: http://www.zvezda.org.ru/?nav=1&p=21&set=3569

Küsimus lugupeetud seltskonnale: on kellelgi kogemusi taolise riistapuu kokkupanekuga ?

terv
o
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Jah.
Lindid osta kindlasti uued; kuna tornil puudub põhi, peaksid sisuga midagi ette võtma; pritsi kestakast on suure võrguga, vaja väiksemat (minu mõistes). Mis tal mõõtudega viga on, mis sellel tüübil valesti on....seda küsi Fossi käest.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

No nii. Ja mina veel vaatasin, et karbi sisu näeb parem välja kui vene enda tehnikal. Kui ma kunagi niikaugele jõuan, siis pean küll abi otsima ...

terv
o
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Miks nii pessimistlikult? Kui soov lihtsalt karbist siis on ta selle prototüübi sarnane. Aga kui juba mudelkoopiat siis Surmaingel pani asjad paika...
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Käisin korra Mekas...

Pilt
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

keegi ei tea kes MAQUETTE GEPARD FLAKPANZER

Postitus Postitas Seersant Steiner »

ostis mekast PALU MA TAHTSIN SEDA ISE OSTA JA MÜÜAGA OLI KOKKULEPE ET TA MÜÜKS MULLE SELLE palun müüge mulle
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Bad beat.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Re: keegi ei tea kes MAQUETTE GEPARD FLAKPANZER

Postitus Postitas Miramax »

Seersant Steiner kirjutas:ostis mekast PALU MA TAHTSIN SEDA ISE OSTA JA MÜÜAGA OLI KOKKULEPE ET TA MÜÜKS MULLE SELLE palun müüge mulle
Kui ma nüüd seda emotsionaalset karjuvat kirja tõlkides õigesti aru sain, siis olid sina selle iseliikuri Mekas ära broneerinud ?

Kahjuks ei saa ma seda mudelit sulle müüa, sest olen juba selle jaoks toru ja söövitused ära tellinud.
See mudel oli juba minuteada 0,5 aastat seal riiulis ja müüja ei maininud ka, et Seeru Steiner plaanib seda masinat ise ära osta.

Kui sa teinekord midagi broneerid, siis palu see toode müüjal leti pealt eemaldada. Ütle talle aeg, millal kavatsed selle toote kindlasti ära osta, siis ta oskab edasi tegutseda. Kui sa ei tule kokkulepitud ajal järgi, siis ta paneb toote tagasi riiulisse.

Kuna SU-152 iseliikurit seal poes rohkem pole, siis telli see enda jaoks ära. Niikaua kuni seda ootad, saaksid aga "Brenpanzejager" -i valmis meisterdada.
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Asi kipub sürriks minema :shock: . Sest teema on FLAK panzerist juttu??!!
Sa Seersant ära karju niimodi, ja väljendage täpsemini....
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline