m: BW Gore, Parka, Püksid, Seljakott, USAvihmariided DIGI
-
- Liige
- Kontakt:
Tervitused!vaenlane kirjutas:tere. otsin matkamiseks vihma ja tuule riideid. Igasugu spordi ja matkakauplused läbi vaadatud aga kuna militaar on ikka hinges veel tsipa, siis uuriks kumba rohkem soovitate kas saksa või usa goretexi ja kas usa puhul coretex vs nailon-laminaat?
Seff oleks, kui saaksid oma silmaga kaeda ja parimad silmad teadu pärast s6rmede otsas .....
Saksa oma läheb kokku väiksemaks pakiks ja usa omal on pigem vingem l6ige. Istuvad väga erinevalt 6lgade ja turja peale - seega on oluline proovida. Saksa pükstel m6nes situatsioonis asendamatud traksid.
Usakaid on uuena siis nailonlaminaat membraaniga ja kastuatult originaalina, aga viimaseid on paraku suht väikseid numbreid käe pärast.
Saadan ka PSi.
-
- Liige
- Kontakt:
Tervitused!frits66 kirjutas:Tere!
Hakkas silma teil kasutatud bw suvine vormipluus 150eek ja allpool kohe bw püksid veits erineva mustriga aga kas teil pluusega ühes toonis pükse pole?Kui on siis võtaks mõlemad olen ise 182-184 pikk normaalne sale.
Kas minu pikkusele on?Kui on siis kas postiga saadate?
Kindel laks on see, et ei hakka ma elus k6igist nendest läbi käivatest pükstest jt kasutatud asjadest pilte tegema, muidu oleks tegu pigem fotoateljeega

Ja on ikka nii sügis kui suvelaigu, vanema ja uuema laiguga paare v6imalik kokku panna ja postipakk pole probleem.
Suhtleme edasi PSiga

Tänud! Parimad soovid!
- kaevurmati
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
80% puuvill, 20% polüester. Pestavad kuni 60 kraadise veega. Väga vinge kangas, mis on töötatud välja ja lõigatud ning püksteks õmmeldud nõnda, et pükstele sattunud vesi võimalikult kiiresti alla suudaks valguda. Ja mis seal salata, võrreldes Eesti kaitseväe pükstega (siiralt kahjuks) kuivavad rajult rutem ära ja hingavad kah loomulikult jupi maad paremini. Present tugev ja õmblused väga head, jällegi erinevalt paljudest meie kaitseväe rõivastel nähtud õmblustest.kaevurmati kirjutas:Mis materjalist need BW Parka ja püksid on?
-
- Liige
- Kontakt:
Saareriigis on aukartustäratavalt suured mehed! Ülivägev!soadf kirjutas:V8taks hea meelega suvised p8kse 3 paari v886mberm88t 110 cm ja pikkus 117 cm.
Täpsustan nende suurte mõõtude saadavust! Mingi hetk käis läbi kõlakas, et neid justkui ei toodeta enam,

Aga ma püüan kõige kiiremalt välja uurida ja PS'iga teada anda!
vormipluus
Oleks huvitatud BW suvisest vormipluusist nr 9 või 10
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline