O: Alumiinium kurika!

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Tamsa
Uudistaja
Kontakt:

O: Alumiinium kurika!

Postitus Postitas Tamsa »

Soovtavalt korralik ja hind PS i .Ja pilti ka kui on
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Miski militaarne värk. Või mässu aastapäev tulemas :)
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Rawlings'i 25'' ultra light sobib? 500.- ja on Sinu!
Huvitun maisest rasketehnikast.
Tamsa
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tamsa »

Näita pilti ka!
t6nu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas t6nu »

aga kontrollige, ega enne mõrasid sisse pole löödud :-))
http://www.rolleriklubi.net/viewtopic.p ... 4afd487053
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Pole pilti, põhimõtteliselt juba soovija olemas. Mai keskel toon uue portsu, nii pikkasid puidust, kui alu variante.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Kasutaja avatar
Seiu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seiu »

No mehed, mis teete nende kurikatega???
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Seiu kirjutas:No mehed, mis teete nende kurikatega???
Vana hea pesapall on alati moes.
Гив Ми Мани
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Seiu kirjutas:No mehed, mis teete nende kurikatega???
Kuskohas on kirjas, et mul ei või kurikas näiteks ukse kõrval või auto pagasnikus olla?

Kui ma sellega kellelegi üle kurgi vajutan, siis on see otseloomulikult seadusevastane. Aga seda on ka samas pagasnikus hoitud 30-sentimeetrise diameetriga raudpanniga vastu pead äigamine (mul on mõlemad mingil ajahetkel olnud pagasnikus ja keegi pole poleemikat tekitanud).

Teadupoolest mõjub kurika (ja eriti alumiiniumist kurika) nägemine vägagi kainestavalt ;)

Need siis mõned mõtted, mis kindlasti kõigil esimesena pähe torkavad, miks kellelgi kurikat vaja võik olla..

Teemasse:
Kaitsejõududes on pesapallikurikas kasutatav justnimelt rekreatsiooni eesmärgil - sõduritega softpalli mängida on tegeliikult päris lahe. Vahelduseks korv-, jalg- ja võrkpallile.
professional retard
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

mongol kirjutas:Kuskohas on kirjas, et mul ei või kurikas näiteks ukse kõrval või auto pagasnikus olla?

Kui ma sellega kellelegi üle kurgi vajutan, siis on see otseloomulikult seadusevastane. Aga seda on ka samas pagasnikus hoitud 30-sentimeetrise diameetriga raudpanniga vastu pead äigamine (mul on mõlemad mingil ajahetkel olnud pagasnikus ja keegi pole poleemikat tekitanud).
Tõsi ta on, et panni kohta pole kellelgi kobinat. Aga kurikaid seevastu on politsei auto pagasiruumist mulle teadaolevalt ära võtnud. Igaks juhuks tasub siis osta ka pallipüüdmiskinnas, riskide hajutamine :wink:
Гив Ми Мани
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

gnadenlose kirjutas:Aga kurikaid seevastu on politsei auto pagasiruumist mulle teadaolevalt ära võtnud.
Milline põnev põhjendus küll sellisel puhul politsei poolt antud on, huvitav lausa?

Sama hästi peaks järgmised mu pagasnikus olevad esemed - rattavõti/kummiheebel, matkakirves ja 2101 standardvarustuses (!) olev labidas - kuuluma konfiskeerimisele, rääkimata "korokodillidest", mida saab vääga edukalt kasutada löögirelvana (kas piitsana või bolana).

Mingi politesinik ei saa mult kurikat ära võtta, kui mind ei kahtlustata selle kasutamises. Muide, mu vana kurikas oli sel põhjusel aastakese jaoskonnas "hoiul" - oli kaasas, kui mindi "jutte selgeks rääkima". Sellest konfiskeerimise põhjendusest ma saan aru - keegi ei salanud ka, et vajadusel oleks käiku lastud.

Aga niisama, profülaktika mõttes, ärastamine ei ole kindlasti seaduslik. Mingite rullnokkade autost leitud kurikale leiab konfiskeerimispõhjuse suht lihtsalt, aga mina olen tavaliselt korralik inimene, ei käitu agressiivselt ega paista väga silma "kõvatamisega" avalikes kohtades. Ehk siis mõnevõrra "hall mass", taotluslikult ;)

Ehk siis kavatsen edaspidigi omada kurikat, eesmärgiga kasutada seda sportimisel ja kui väga küsitakse, siis ka improviseeritud relvana. Samamoodi impro-relvana kasutaks ma ka harjavart, raudkangi, rattavõtit, taburetti/tooli, keraamilist tuhatoosi või mis iganes kätte satub.
Kuniks ma neid asju relvana kasutanud pole, ei ole ju nagu alust mult neid konfiskeerida, tingimusel, et ma nendega lausa tänaval või mujal avalikes kohtades ringi ei patseeri :)

PS. Teema kisub OT-ks ära, minu seisukoht kurika omamise suhtes on öeldud.

Äri on samuti juba ka ära aetud :)
professional retard
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Millalgil oli kuskil krimi saates lõik, kus politsei kontrollis, kui mälu ei peta Kuivastu sadamas autot ja leiti pagasnikust dzakud (ei oska seda nime kirjutada aga ühesõnaga need võiutlusvahenditeks nimetatud pulgad, mis ketiga ühendatud) Autoomanik selline noor tüüp ka ja vaadati alguses ikka väga viltu selle peale aga omanik suutis kuidagi ära tõestada, et tegeleb võitluskunstidega, kus neid vaja läheb.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist