TUVASTADA tulirelv
no toru läks niikõveraks tänu karjäärilõhkamisele peale pauku leidsid mehed selle juraka kividevaghelt
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
agaikkagi oleks seda vaja tuvastada
ehk oskab keegi midagi sellepeale öelda.
Aga kas keegi teab kuidas saaks seda juraksat sirgemaks väike plaan oleks se taastada...
Aga kas keegi teab kuidas saaks seda juraksat sirgemaks väike plaan oleks se taastada...
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
kaliiber 2cm
kuumutada ei julge sest lukk on tal sees ja võimalu on ka , et kuul on raudajäänud miskit muudvõimalust rhk leidub?
kuumutada ei julge sest lukk on tal sees ja võimalu on ka , et kuul on raudajäänud miskit muudvõimalust rhk leidub?
- ugandiklubi
- Liige
- Kontakt:
kas kuskilt pilti selle zvaki kohta ka leidub? saaks võrrelda...
tundub täitsa see sama olevat , aga ehk leidub kuskil detailsemat pilti,pilte
oleks väike palve teile
kas kellelgi leidub eelpoolnimetatud pardakahuri juppe
kas kellelgi leidub eelpoolnimetatud pardakahuri juppe
pilte näeb siit http://www.primeportal.net/hangar/yuri_ ... ft_cannon/

need kohad on küll sarnased, aga edasi nagu ei klapi midagi

need kohad on küll sarnased, aga edasi nagu ei klapi midagi
Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
peab tõdema jah , et too pole se , sest enne seda poldikohta umbes 30 cm on minuomal mingi kraemoodi asi ja äramurdunud kinnitus osa vms
ja toru tundub ka pikem
mul pole enam õrnaaimugi mis jurakas se on...
peab vist metalli ära viskama
ja toru tundub ka pikem
mul pole enam õrnaaimugi mis jurakas se on...
peab vist metalli ära viskama
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline