Paikuse juurest pole proovinud. Eks seal Tammistes ikka midagi toimus. Sai sealt ca 10 a tagasi ´päris hulga vene tankikuulipilduja padrunikettaid leitud. Moon oli ka sees. Moon puhkab nüüd Papiniidu silla all jões.
Aitäh vastamast.Endale räägiti täna Raeküla metsas nn Piiriputka juurest allguse saava sihi ääres asunud,nähtavasti vene esimese okupatsiooni aegsest sõjaväe moona laost.Ehk oled kah midagi sellist kuulnud?
Eelmises postituses kirjeldatud paigast http://www.parnupostimees.ee/?id=108656
Nähtavasti oli seal peale sõda siis moona hävitatud,kuna maapind sisaldas hulgaliselt mürsu kilde.
käisin täna raekülas uurimas. pärnu poolt enne piiri putkat oli kõvasti olmeprügi millest on mul juba kopp ees. ainus huvitav asi oli mingi relsitaoline raud. sinna peale olid keevitatud mingid vene tähed ja aastaarv 1896. digikat mul kaasas ei olnud ja koju ei jõudnud tassida. olin rattaga. peale piiri putkat muutus asi rahulikumaks. olid ainult imelikud väändunud rauakänkrad ja mitmes kohas oli okastraati. üks küsimus teile. palju on teil metsas kokkupuudet konservikarpidega? ma ei jõua neid enam vaadata.