Siin on tõestus, et saame ikka hakkama küll:
http://www.purilend.ee/v/users/alari/Vaidtiib/
Tegemist on minule teada olevalt esimese Eestis ehitatud vaidtiib purilennukiga ja projekt on oma unikaalsuse tõttu ka rahvusvahelist tähelepanu saanud.
Joonised on ise tehtud nii palju kui mina tean. Hortenitega on sarnasus ainult väline. Sisu ja aerodünaamika erinevad. Marejalidest rääkimata. Lisaks oli Hortenitel kombeks piloote kõhuli lendama panna.Sporrenberg kirjutas:Suurepärane teostus!
Huvitav kas joonised pärit Deutsche Forshungsanstalt für Segelflug (DFS) arhiivist? See kraam sattus ju 1945 peaaegu 100% Punaarmee kätte.
Mu lugupidamine ainult süveneb!Kilo Tango kirjutas:Joonised on ise tehtud nii palju kui mina tean. Hortenitega on sarnasus ainult väline. Sisu ja aerodünaamika erinevad. Marejalidest rääkimata. Lisaks oli Hortenitel kombeks piloote kõhuli lendama panna.Sporrenberg kirjutas:Suurepärane teostus!
Huvitav kas joonised pärit Deutsche Forshungsanstalt für Segelflug (DFS) arhiivist? See kraam sattus ju 1945 peaaegu 100% Punaarmee kätte.
Miks?Karuke kirjutas:Antud näide ei kinnita midagi, ega lükka midagi ka ümber...
Osavaid meistrimehi on igas maailma nurgas alati esile kerkinud.
Kuid seesinane lennuk näiteks seeriatootmisse lasta, müügi ja teenindusvõrk luua...
Oleks juba hoopis teine tera![]()
Nagu "Nokia" noh...
Seos militaariga on muidugi olematu. Lihtsalt tahtsin kekutada - vaat millised sõbrad mul onActual kirjutas:Tore muidugi, et nii kõrgel tasemel oma hobiga tegeletakse, aga seos militaariga on siin täiesti olematu. Arvan, et sellise purilennukiga ei sobi raskem mees
lendamagi rääkimata mingi relvastuse kandmisest. Kuna tegu on purilennukiga siis samahästi võime Hellfire-sid gondli alla kinnitada ja õhupallidega kohale,
gondlis istub piloot kellel kiivrisse integreeritud moodne sihik ja paneb raketid teele, seda juhul kui tuul lahinguväljale kannab.
Tõenäoliselt on Eestis ridamisi spetse kelle oskused ei jää maailma paremikule alla. Näiteks programmeerijad, Skype-ga kus paralleele tuues,
siis piloodita lennumasinate puhul on samamoodi oluline leida algoritme kuidas võimalikult kvaliteetne pilt võimalikult väikse mahuga edasi kanda jne.
Projekteerida tagavarakanalid juhuks kui ilm või vaenlane sidet segab jne
Meie häda on selles, et meil pole sellist organisatsioonilist võimekust midagi kõrgetasemelist ise otsast lõpuni valmis teha.
Üksikud spetsid ei näita midagi , samamoodi kui sõjas üksikud rambod sõda ei otsusta.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline