Kuule hr. Marxionu, "korrastad" ükskordki oma sõnakasutust äkkimarxionu kirjutas:http://www.postimees.ee/?id=108396
Kes selle pasaga hakkama sai jälle
Ole nüüd hea ja loe vähemalt seegi artikkel ükski kord algusest lõpuni läbi...Aga mis "seente söömisesse" puutub, siis äkki loobud oma iidoli kabeli "geniaalsete" mõttevälgatuste dubleerimisest...marxionu kirjutas:Ma esindan tüüpe kes seeni ei söö. Minu arvamus on selline asjast.
Ükski Eest Vabariigi seadus ei keela detektoriga otsimist ükskõik kus kohas. Kaevamine on keelatud muinsuskaitse alustel objektidel. Nii et pole mõtet tõmmelda. Kui muinsuskaitse ei suuda oma tööd teha tuleb personali vahetada. Eestimaa on tegijaid töötuid täis ja ükski ametnik kes peab rahva abi paluma oma töö tegemiseks pole asendamatu.
Hämmastav arusaam seadustest, väärtustest ja KODANIKUÜHISKONNAST.marxionu kirjutas:Ma esindan tüüpe kes seeni ei söö. Minu arvamus on selline asjast.
Ükski Eest Vabariigi seadus ei keela detektoriga otsimist ükskõik kus kohas. Kaevamine on keelatud muinsuskaitse alustel objektidel. Nii et pole mõtet tõmmelda. Kui muinsuskaitse ei suuda oma tööd teha tuleb personali vahetada. Eestimaa on tegijaid töötuid täis ja ükski ametnik kes peab rahva abi paluma oma töö tegemiseks pole asendamatu.
Hr. OVeT! Oodake terviktekst ära, enne kui siin praalima hakkate. Tegemist on ju "infolekkega"...OveT. kirjutas:Iga-aastane segadust ja vihkamist külvav üllitis![]()
Kas ei saa konkreetselt kirjutada, et VAID muinsuskaitse all olevatel objektidel kaevajaid ajagu taga, torgaku läbi, hammustagu, sülitagu peale jne. talumehed, kaitseliitlased, kodutütred, koerad, kassid ja muu elav ja liikuda suutev element.
Kui kuskil pasa järele haiseb, siis marxionu juures! Tavalised pesupulbrid ei aita.Ükski Eest Vabariigi seadus ei keela detektoriga otsimist ükskõik kus kohas.
Hm, ükski EV seadus ei luba ka kaevamist üks-kõik mis kohas.marxionu kirjutas: Ükski Eest Vabariigi seadus ei keela detektoriga otsimist ükskõik kus kohas.
Ei ole ka ilus inimesi ässitada ja kaevata salaküttide peale, ostke parem püss ja näete kui tore on! Nii või?marxionu kirjutas:Seadus on seadus kõigi jaoks, keegi pole siin seaduse rikkumisest rääkinud. Paraku seda seadust ei ole.
Kultuuriväärtusega asja leides peab sellest teada andma see on selge. Aga ei ole ilus inimesi ässitada ja politsei ja muude ametkondade ressurssi raisata kaevates detektoriga varustatud inimese peale. Ostke parem endale ka üks detektor ja näete kui tore on.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist