Küsimusi metalliotsijatest
Metalliotsija laenutamine
Kas keegi oleks nõus laenutama metaliotsijat nädalavahetuseks? Kui keegi on nõus siis palun kirjutage oma laenutamis tingimused. Asun Tallinnas
Viimati muutis ahvenkala, 03 Dets, 2008 18:42, muudetud 1 kord kokku.
Omanikud ei rendi, kuid sellelt lehelt saad abi: http://www.metallidetektor.ee/?detektorite-rent,16 Vanasti sai veel Kopli Tööriistarendist CS Scoup 660 laenutada, miski 100.- nädalavahetus.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Metallidetektor.ee
Kuidas on foorumlastel kogemused Metallidetektor.ee- ga ? Kas tellitud kaubad saabunud, ja kui kiirelt ? Kas on usaldusväärne firma ? Kui viitsite, jagage kommentaare, sooviks neilt ühtteist osta, kuulan enne pisut maad ka, eks väike luure kulub alati ära 

Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja
Treimani muuseumimaja

metallidetektor.ee
väga head kogemused.olen lausa kaks aparaati tellinud ja järgmisel päeval kätte saanud.teenindusega väga rahu.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Metalliotsijalt magnetomeetrile
Nimelt olen mõned aastad tegelenud Scout 2-ga, et otsida ikka midaghi suuremat meie Eestimaa rabadest. Olen küll leidnud mitmeid "pisiaardeid", kuid janunen ikka suurema ja parema aparaadi poole.
Olen küsinud väga paljudest firmadest (kraana2, cramo jpt) ega neil magnetomeetrit ei ole... siiani olen saanud eitavad vastused.
Nii rikas ma veel ei ole, et endale kuskilt välisriigist magnetomeeter muretseda, kuid kas keegi oskaks öelda, kust krt ma magnetomeetri saaks (rendiks) ??
Olen küsinud väga paljudest firmadest (kraana2, cramo jpt) ega neil magnetomeetrit ei ole... siiani olen saanud eitavad vastused.
Nii rikas ma veel ei ole, et endale kuskilt välisriigist magnetomeeter muretseda, kuid kas keegi oskaks öelda, kust krt ma magnetomeetri saaks (rendiks) ??

Kõik tuleb üles kaevata!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist