Seltsimeeste uus initsiatiiv

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
Reigo
Liige
Kontakt:

Seltsimeeste uus initsiatiiv

Postitus Postitas Reigo »

http://www.historyfoundation.ru/news_item.php?id=287

Venemaale ei riski niiviisi varsti enam minna. Ma pole kindel, kas mina sellise seaduse põhjal kah kuidagi "natsismi rehabiliteerijate" alla ei kuulu. Võetakse veel vastutusele...
6) Реабилитация нацизма - любые действия, в том числе предпринимаемые партийными, научными и общественными организациями, направленные на пересмотр результатов процесса Международного военного Трибунала в Нюрнберге, а также любые другие действия или бездействия, направленные на восстановление в правах, героизацию, либо восстановление репутации нацистских преступников, пособников нацизма и их организаций, либо установление им льгот, присвоение государственных или общественных наград (отрицание нацистского геноцида и преступлений против человечности).
andrus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrus »

Kindlasti kuulud, kuidas nende parteipiletite kaotamise avalikustamisega oligi? Seda seltsimehed sulle ei andesta.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

No mina kuulun kindlasti mahalaskmisele, aga ausalt öeldes on mul olnud rikastav võimalus kolm ja pool aastat selles bordellis, mida Venemaaks nimetatakse, surnuks lüüa ja mitte miski ei kutsu mind sinna enam kunagi tagasi! Kui väike mõttepojake tekibki, siis piisab uudiste lugemisest.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Nad võiksid selle seaduse vastu võtta, kogu maailm naeraks. Ja kui Lavrov peaks euroliidu territooriumile ilmuma, peaks otsekohe valgete kitlitega onud talle pikkade käistega särgi selga tõmbama ja raviasutusse viima.

http://www.e24.ee/?id=110768

Jälle räägib ta neonatside marssidest eestis!
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Noh, mina ei saa ka kahjuks viisat ida poole ... selgitusi ka ei anta.
Aga see lugu kisub topeltstandardite poole. Oleks Eesti näiteks kõssanud sellise seaduse plaanist, siis oleks vist Moskvast tulnud laul tuttavatel nootidel: teiste riikide siseasjadesse nina toppimine jne. Aga et selle seadusega topitakse nina teiste riikide siseasjadesse, selle peale vist ei tuldagi?
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Oleks Eesti näiteks kõssanud sellise seaduse plaanist,
:shock:
Meil tehakse muidugi kah naljakaid seaduseid vahete-vahel, aga hakata nüüd neid hullulehmatõbiseid Riigikoguga võrdlema! Isegi teoreetiliselt...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist