Mis hinda oleks väärt 28 kaliiber jahipüss?

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

See on jah Karl XII aegne :lol:
Vaata ikka pilti, enne kui millestki rääkima hakkad!
vre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vre »

Loen Tiit Randveeru koostatud jahiraamatust,et aastal1832 patendeeris prantslane Kazimir Lefaucheux lahtimurtavate raudade ja tagantlaetavate padrunipesadega püssi. Piltide olev on vast jah hilisem,kui seadusepiir kuid mine-tea.
Viimati muutis vre, 07 Mai, 2009 20:18, muudetud 1 kord kokku.
whale
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas whale »

Hind 5tuhat krooni,(niipalju olen sinna investeerinud),varastatud ei ole.heal juhul võin müntide vastu vahetada.
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Oot, kui luba ei ole siis ei saa müügist juttugi olla. Või mis siin toimub.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

Toimub mis toimub...Lihtsalt huvi pärast - kas püss on uuesti üleoksudeeritud või mis või on teda väljast töödeldud kuidagi ?
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Huiabella! Kustutage see postitus ja saatke see jobu bännimaale nukkuma! Jamasid siia vaja!
Kasutaja avatar
ormsö
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ormsö »

whale kirjutas:Hind 5tuhat krooni,(niipalju olen sinna investeerinud),varastatud ei ole.heal juhul võin müntide vastu vahetada.
5000 ? Nii vähe, :( Nüüd ruttu vutt, vutt ja investeeri veel mingi paarsada tonni sisse (kulda rauad ja kaunista briljantidega). See tasub end igaljuhul ära. Siis miilitsaonudel relvahoidlas hiljem hea kaemas käija, va imetulerauda. Ja see on väga halb, et varastatud pole - muidu oleks kindel kosilane :)
whale
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas whale »

Täpselt ei tea mida relvassepp sellega tegi,aga korda ta tegi.Ja kellel asja pole ärgu ilkugu siin midagi.Nagu teil kõigil kõik vanad rauad oleks kindlasti registreeritud.Ei minul ole aega pool aastat oodata kuni politsei relva uurib ja kontrollib.Ja ega ma mingit automaati siin ei müü.Küsiti hinda mis mina sooviksin ja mina küsisin palju asi väärt on,aga tundub et siin asjatundjaid ei paista olevat,kes abi annaksid kuidagi.
Kasutaja avatar
ormsö
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ormsö »

Tõenäoliselt jääb ikkagi Su tuleraud küll väljapakutud aastast 1900 ülespoole ja mingi rariteediga tegu ei ole. Minu arust oleks selle normaalne hind vahemikus 1000 - 2000 kr. Rootsis on sellise vanema kukkedega Tuula raua hind ca 1300 - 2000 SEK-i, siin aga tunduvalt vähem. Järelda ise.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist