Shoguni urgas..
-
- Liige
- Kontakt:
Hee.. seljavõidu saavad gigandid ehk siis kui nad 300 krooni asemel 25 senti maksma hakkavad.. ning igat väge mitmes poosis ja koos juhtkonnaga katavad.. Mitte enne..
Et sõduri värvimine puhas ja korrektne peab olema.. see on elementaarne ja kõige alus.. Sihukeste koljatitega pole see ka eriti keeruline.. sest värvitav objekt on suurem kui pintsel koos värvitilgaga..
aga nagu öeldud.. see on alles baasvärvimine.. helestamine ja toonimine on veel ees..
Et sõduri värvimine puhas ja korrektne peab olema.. see on elementaarne ja kõige alus.. Sihukeste koljatitega pole see ka eriti keeruline.. sest värvitav objekt on suurem kui pintsel koos värvitilgaga..
aga nagu öeldud.. see on alles baasvärvimine.. helestamine ja toonimine on veel ees..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
http://www.modelsforsale.com/catalog/hu ... tchart.php siit leidsin ma number 110 kas see sobiks püsside puitosa värvimiseks ja kas see natural flesh matt 61 sobib nägude värvimiseks ????
Ei sobi eriti.. 110 on pasakarva värv mis peaks imiteerima toorest puitu.. aga see ei õnnestu tal väga hästi. Vähemalt mitte uhkes üksinduses..
Tavaline 186 pruun sobib ka rohkem.. võid katsetada ka kombinatsioonis 169 saksa kamuflaazhipruuniga.. või 100 punakaspruuniga kui sa redboxi meremehi värvid ja karbil kujutatud punakat puitu tahad saavutada..
Veel võid värvida püssi mustaks.. soovitud 110-ga helestada ning siis 100 punakaspruuni lahja-läbipaistva lahusega toonida..
ainult et redboxi figuurid on nii kehva detailindusega, et seal eriti mängida ei anna.. püssid meenutavad rohkem harjavart.
61 flesh sobib nägude värvimiseks küll.. aga koos 98 shokolaadiga ning modelmasteri dark ja light skintone tintidega.. Ta on selline keskmine põhitooni värv..
Tavaline 186 pruun sobib ka rohkem.. võid katsetada ka kombinatsioonis 169 saksa kamuflaazhipruuniga.. või 100 punakaspruuniga kui sa redboxi meremehi värvid ja karbil kujutatud punakat puitu tahad saavutada..
Veel võid värvida püssi mustaks.. soovitud 110-ga helestada ning siis 100 punakaspruuni lahja-läbipaistva lahusega toonida..
ainult et redboxi figuurid on nii kehva detailindusega, et seal eriti mängida ei anna.. püssid meenutavad rohkem harjavart.
61 flesh sobib nägude värvimiseks küll.. aga koos 98 shokolaadiga ning modelmasteri dark ja light skintone tintidega.. Ta on selline keskmine põhitooni värv..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
Tellisin sellised mehikesed endale - võtsin ka selle sama
puitvärvi, eks näis sellega.
http://mudelautod.ee/?cat=&item=3504&sh ... g=est&ava=
Põhivärviks võtsin Humbroli khaki 26.
Oli see enamvähem õigem toon või oleks tulnud midagi teist vaadata?
Sest erilist aimu mul nende rõivaste värvitoonidest pole, lugenud olen
et khaki ja kõik.
puitvärvi, eks näis sellega.
http://mudelautod.ee/?cat=&item=3504&sh ... g=est&ava=
Põhivärviks võtsin Humbroli khaki 26.
Oli see enamvähem õigem toon või oleks tulnud midagi teist vaadata?
Sest erilist aimu mul nende rõivaste värvitoonidest pole, lugenud olen
et khaki ja kõik.
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist