Puhka rahus,Metallidetektor...
Soovitan Sul sellel teemal siin foorumis enam sõna mitte võtta. Kui oled Mees, siis esita palun süüdistus politsei aadressil, et Sinu ülestunnistus on kuidagi ebaseaduslikult väljapressitud või koguni võltsitud...Tuletan Sulle meelde, et lisaks minule olid Sinu poolt politseile antud ütluste ettelugemise momendil kohtusaalis (2008. a.) veel kuus arheoloogi, kes minu sõnu kinnitavad...mägga kirjutas:Õrritamisega? Kes on sind õrrritanud? Loe oma postitusi ise - kas sinu valvur on vahepeal haige? Kas sinu kiri arheoloogide listi oli kinnisele ringile? Kelleks sa end pead? Tee mingit arheoloogi asja, et sind ei mäletataks ainult kui komnoort, kes käib fritsude tagalas öösel lendlehti kleepimas ja lillepottidesse kusemas. Päeval on hirmus, telefoni ei võta ja kes mägiga suhtlevad, on kriminaalid. Tee midagi, katsu vähemalt enesele tõestada, et miilitsakooli kinnipanek ei olnud elu lõpp. Ole arheoloog ja mitte miilits. Katsu saada kellekski. Kas minu lapsed peaksid sinu nime mäletama? Kas ma peaksin seda häbenema?
Meil on üks ühine tuttav, kes ütles ükspäev selle peale väga tabavalt: "Kui oled pätt, siis ole vähemasti aus pätt, mitte ära mängi süütut tallekest"...
Käed eemale muinaspärandist!!!
Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Loodan siiralt, et hr. "Siga" annab ammendava seletuse, miks põrgu päralt oli vaja paisata internetiavarustesse konkreetne desinformatsioon??????????Siga kirjutas:Meil praktiseeritakse seda juba ammu, ainult nimi pole "minema viimine" vaid "ära viskamine".
Põide kiriku kõrvalt veeti kaevamiste käigus kogu pinnas koos selles sisalduvaga ümbruskonna teede ja muruplatside täiteks. Sisaldas see pinnas aga hulgaliselt esemeid ja münte alates 13-ndast sajandist.
Oleks vast piisanud ühest vabatahtlikust detektorimehest, et üht-teist säilitada?
Vt. minu eelnevaid vastuseid sellele...
P.S. Isegi Teil polnud tollal veel metallidetektorit

Kõik oleneb nüüd muidugi sellest, millal Sa tagasi tuled...Kui kuupäev näitab 9. maid, siis võib tõesti juhtuda, et möll juba käib ja mitte ainult siinses foorumismarxionu kirjutas:Maa lähen nüüd korra piule, tagasi tulen siis loodan et möll ikka käib.

Nüüd astusid küll ämbrisse hr....Miks ma isiklikult selle Pöide kaevamistega nii hästi kursis olen? Põhjus on väga lihtne ja nimelt, just mina määrasin suurema osa sealsest leiumaterjalistSiga kirjutas:Kirjutasin Pöide kohta täpselt nii nagu oli ja mingeid "ammendavaid seletusi" pole mõtteski anda inimesele, kes ei suvatse ei aastaid ega asjaolusid täpsustades ennast asjadega kurssi viia.

Kui on veel mingeid vastuväiteid, siis oK, ... postitan siia üsikasjalikumad väljavõtted kaevamispäevikutest, leiunimekirjadest, fotodest...
Seniks...

Äkki on "Siga" nõus avalikustama siinkohal oma Ristinime...Minu nimi on igatahes Mauri Kiudsoo, nagu Te isegi kõik teate...Minu kasutajanime tagamaadega on arvatavasti kursis enamik militaarneti kasutajatest, olgu siis sõprade või vaendlaste hulgast....Siga kirjutas:Kirjutasin Pöide kohta täpselt nii nagu oli ja mingeid "ammendavaid seletusi" pole mõtteski anda inimesele, kes ei suvatse ei aastaid ega asjaolusid täpsustades ennast asjadega kurssi viia.
Ei mingeid ämbreid ega ka muid anumaid. Pinnast veeti mitmele objektile veel 2000-ndate aastate alguses. Koos kõige sellega, mis seal sees oli ja on ehk osaliselt ka täna. Ajutiseks kasutamiseks tümasse ehitatud tee täitekihi paksus on kohati 70 cm ja see on kuivalt münte ja muud ohvrikola täis. Tee on alles, seda ei kasutata enam ja ta on ka minu teada läbi sonkimatta. Elamute ümbrusse veetud pinnas on samuti alles ja värki täis, tõsi- seal on kena ja hooldatud muruplats lillede ja muu säärase tiluliluga.
Huvitav, mis selle 9 maiga on, äkki valgustate, siis teab tikke ja muud vajalikku varuda veel...Arheoloog kirjutas:Kõik oleneb nüüd muidugi sellest, millal Sa tagasi tuled...Kui kuupäev näitab 9. maid, siis võib tõesti juhtuda, et möll juba käib ja mitte ainult siinses foorumismarxionu kirjutas:Maa lähen nüüd korra piule, tagasi tulen siis loodan et möll ikka käib....
Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
Kuulge, hr. "Siga", äkki lõpetate ükskord nende muinasjuttude puhumise...2000. aastate alguses Pöides kaevanud arheoloogid on sellest kõigest militaarneti vahendusel juba väga teadlikud. Ja ka vihased!!! Nad ei ole nii leplikud ja vaoshoitud kui mina seda olen. Enne ikka mõtelge, mis möga siia postitate. Konkreetsel juhul norisite tüli valede inimestega...Siga kirjutas: Pinnast veeti mitmele objektile veel 2000-ndate aastate alguses.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist