Peidetud torud!
Elan Türi lähedal ja ka minu isale(sünd 1954) rääkis üks tema hea sõber vanamees kes nüüd surnud et meie külla olevat toodud ikka mitu hobusevankri täit eesti kaitseliidu relvi.võta sa näpust,jutte on aga enam pole kellegi käest rohkemat uurida ka et kas ikka tõsi.Olgu siis kaltsu sisse topitud või mitte,kui muuks ei kõlba siis vanarauda:D
Oma kogemuste põhjal võin õelda et kes otsib see leiab.
Püsivust on vaja ja oma masinat pead tundma, kui käid sama masinaga aastaid õpid sügavaid signaale püüdma. Ära esimese kümne tühja käimisega alla anna, kui alguses midagi ei leia ei tähenda et midagi pole.
Kui piirkonnas on kaevikuid siis võib olla sinna pandud ja kinni aetud. Kui leiad kahtlaseid lohu kohti siis kontrolli kas pinnase kihid on segamini. See kui alguses signaali ei saa ei tähenda midagi.Tuhat väikest asja peab täppi minema et õige koha leiad. Igatahes soovin sulle kõvasti püsivust ja see tasub ära.
Püsivust on vaja ja oma masinat pead tundma, kui käid sama masinaga aastaid õpid sügavaid signaale püüdma. Ära esimese kümne tühja käimisega alla anna, kui alguses midagi ei leia ei tähenda et midagi pole.
Kui piirkonnas on kaevikuid siis võib olla sinna pandud ja kinni aetud. Kui leiad kahtlaseid lohu kohti siis kontrolli kas pinnase kihid on segamini. See kui alguses signaali ei saa ei tähenda midagi.Tuhat väikest asja peab täppi minema et õige koha leiad. Igatahes soovin sulle kõvasti püsivust ja see tasub ära.
-
- Liige
- Kontakt:
egas muud polegi kui minu arvatavpiirkond läbi käija ja iga piiks kontrollida,jama aga veel selles etex ka kemmerg liikus ühest kohast teise ja kus ta siis ikka neljakümnendatel täpselt ikka oli see ka küsimus(arvatav koht teada muidugi).Nagu aga eelnevalt olen siis lugend et ,kannatada on vaja ja kaevata:D
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist