amatöristlik lühifilmike

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
-WindCliff-
Uudistaja
Kontakt:

amatöristlik lühifilmike

Postitus Postitas -WindCliff- »

Tegin siis ligi 6 minuti pikkuse lühifilmikese Hiiumaa põhjaosas asuvatest militaarrjataistest. Kubiseb vigadest jne aga ehk mõndadele saarest kaugemal elavatele isikutele siiski natuke huvitav vaadata.

http://www.youtube.com/watch?v=m8pVKBEavss
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kena üritus! Vaata nüüd ise sellise kõrvaltvaataja pilguga(mis on muidugi raske 8) ) asi läbi ja mõtle mida nägid ja mis nägemata jäi! Vähem kõndimist ja mõnes kohas kuluks ka statiiv ära :wink:
Kasutaja avatar
-WindCliff-
Uudistaja
Kontakt:

kõndimine oli jh veidi sit ja see rappumine ajab mõneks hetkeks lausa pea ringi käima xd eks mu mõni lause oli ka kohati veider.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Meenub, kui 10kond aastat tagasi seal Tahkuna-Lehtma raudtee jälgi ajasin, nägin ka ühe suurtükitorni teraspea jäänust (ilma toruta) metsas vedelemas. Vahepeal huvitas, kas on alles, aga nagu videolõigul min5:10 kuni 5:15 on näha, et see kolakas on metsa all alles.

Kas keegi oskab öelda lähemalt, mis asjaga tegu on? Mulle paistis küll laeva või rannapatarei suurtükitorni moodi, mis kummuli võsas, ühe külje peal oli ka püstine väljavenitatud "0" kujuline ava, kus minu arust kahuritoru üles-alla käis?
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
Drake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Drake »

Oli tehtud kuidas oli, aga väga sisukas... näiteks mina plaanin sinna suvel minna, ja nüüd sain hulga targemaks, ja tean kuhu minna, mida vaatama minna
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Teostuse kallal võib ju norida, kuid Hiiumaa militaarvaatamisväärtuste tutvustamisel tuleb see ehk isegi kasuks. Huvilised tahaksid neid objekte oma silmaga näha.
Üliprofessionaalse filmi korral pandaks linnuke kirja. Nähtud! :wink: :lol:
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Vaga hea klipp. Ise seal käinud ja nüüd alles näen kui palju mul nägematta jäi ja, et on põhjust uuesti minna.

Tekstid ka täiesti heas sõnastuses ja informatiivsed.

Natuke "Blairi nõiaprojekti" laadne ülesvõte väsitas aga 6 minutit kannatab ära. Jätka seda tegevust. Edaspidi lihtsalt leia hea rakurss ja võta paigal kaameraga. Eks nende liikumatute objektide filmimisel tekib kiustatus kaamerat liigutada, aga see pole üldse vajalik.

Minu lemmik koht oli selle mäe otsas kust pidi meri paistma aga kaamera keeras maha :)

Tubli töö ja ootan huviga ülekannet järgmiselt objektilt.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
-WindCliff-
Uudistaja
Kontakt:

Tänan kiidusõnade eest, kindlasti üritan kunagi midagi sarnast uuesti teha, aga seekord juba paremini...plaan siis minna seekord Hiiumaa Kõpu poolsaarele, täpsemalt kõige lääne ossa siis, kus ka sellistest objektidest puudust ei tule.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline