Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Savisaare Vilmsi sihtasutus möllab või? Mingi tiplatsastuška ugriaktsendiga - kus on nali?
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

Pilt
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Arnold
Liige
Kontakt:

Paari päeva eest kukkus hommikuse lehe vahelt välja üks imelik ajakiri. Midagi oli seal ju lugedagi, aga eriti huvitav oli esikaas! Koheselt oli ka aru saada, et väljaandja ei ole kurikuulus Vilmsi sihtkapital vaid hoopis Euroopa komisjoni Eesti esindus. Millised mõtted aga tekivad sellist asja vaadates :?
Pilt

ÕS annab krati vasteks folkloorse pisuhänna ja kasutuse piltliku väljendina varga kohta. Tegusõna "krattima" lahtiseletatult: kratina kallal käima, näppama, varastama. Hakkavad kohe seosed tekkima, eks :wink:
Toimetuse kolleegiumis on teiste kõrval selline kõva keelevaldaja nagu K.M.Sinijärv, seega tegemist täiesti teadliku "naljaga" vist. Kohe kahju hakkas vanast vuntsist :lol:
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Vihje dollaritele? Mul ka vuntsist kahju, pidevalt kiusavad teda...
Arnold
Liige
Kontakt:

See on igaühe oma fantaasia lahendada, aga Euroopa komisjoni Eesti esinduse ajakirja nimi on teisisõnu "Eurovaras" ja minule esmakordselt silma jäänud eksemplaril vaatab suure vargasildi alt otsa Kallase Siim! No mina ei mõelnud sellist nime välja - paluks mitte peksta!
Kasutaja avatar
ormsö
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ormsö »

Tartlased! Tõtake nüüd kibekiiresti antud aadressile laenu võtma meie majanduse ülesehitamiseks! Ja kahtlematta on ka "kasulik" investeerida, sest Pank maksab ka "ajakohast intressi". Väga päevakohane!

Pilt
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

Endaarust juba postitasin siia, aga loodetavasti oli tegemist tehnilise rikkega, mitte ei pidanud moderaatorid kustutamist ainuõigeks lahenduseks. :D

Igastahes et kas Tartus on siis olnud Adolf Hitleri pl? (pl=plats?) Mis selle praegune nimi on?

Kas "vanal heal Eesti ajal" olid tööpäevad lühemad, et pank juba nii vara kinni pandi?

Missuguste klassidega on seotud "klassiloterii"?

Ega neil vist internetipanka ei ole?

Igasugused joodikud ja muidu matsid on selle värvikombinatsiooni väärtust juba nii palju kahandanud, et miks siis mitte juba selline pilt:
http://img10.imageshack.us/img10/8051/naudirsk.jpg
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Krt, siuksed rullid kuluks depoosse ära! Ehk siis ei varastataks nii palju.

Aga mine sa tea, äkki mõne mehe autoantennide küljes hakkaks siis vähe laiemad lindid lehvima!
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
Heiks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Heiks »

allatah kirjutas:
Kas "vanal heal Eesti ajal" olid tööpäevad lühemad, et pank juba nii vara kinni pandi?

Ega neil vist internetipanka ei ole?
Mäletan justkui, et 90-te alguses olid ka kommertspangad samuti 13 suletud. Et väidetavalt pidid pangaametnikud siis arveid hooldama ja muude mitte-klienditeeninduse töödega tegelema. Mäletan kuidas mu isa kirus "arve hooldamise tasu", et kas pangahärrad pühivad tolmu tema arve pealt või?
Aga internetipank oli sakslaste ajal kindlasti olemas. Kruppi tehastes pandi kokku...
Kasutaja avatar
Yamamoto
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Yamamoto »

allatah kirjutas:Igastahes et kas Tartus on siis olnud Adolf Hitleri pl? (pl=plats?) Mis selle praegune nimi on?
Raekoja plats.
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

Ma arvan ,et väga kunstiline oleks siis panna mineviku meenutamiseks Tartu raekoja platsile kullast Hitleri kuju. Kasvõi kiusu pärast :D
Äkki saaks mõne riigi kultuuriministeeriumilt isegi selle jaoks toetust.

Ning mõelge vaid kuidas see mõjuks meie turismiärile. Tartu külastatavus tõuseks 350%
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Pole küll nali aga huvitav ikka vaadata, kuidas mõni mees madusid püüab:
http://www.blameitonthevoices.com/2009/ ... nakes.html
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

Ma sain sellise märkuse:
Gfreak tunnis mitte midagi ei õppinud. Ümises ühtelugu sibulaleib ja küüslauguleib. Õpetajaga rääkis ebaviisakalt
:lol:
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

Ilmselgelt teemast välja kuid ...
Gfreak, parafraseerides ühte kuulsat meest, kui ma koolis käisin, oli õpetaja maru loll. Nüüd, 20 aastat, hiljem mõtlen ma, et kuramuse tark mees oli ikka.
Ehk siis, 99% ulatuses on põhikooli, gümnaasiumi ja ülikooli õppejõud kordi targemad kui need, keda nad õpetavad, seega tasuks kuulata ja viisakas olla. Viimase tõestuse sellest sain ca kuu tagasi lõpueksami konsultatsioonil käies.
Vabandan, et teemast välja :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist