2.Maailmasõda Põlvamaal
2.Maailmasõda Põlvamaal
Tervist, oleks hädasti vaja saada infot 2.maailmasõja kohta põlvamaakonna raadiuses. Mul on vaja teha 10 leheline essee selle kohta aga ma ei leia netist mitte midagi. Kui keegi teab sellekohta midagi või mingit weebi kus on midagi kirjas siis palun siia kirjutada, tänan 
No siis on ju päris jama ...või äkki ei oska Sa otsida ?
Oot, ma avitan pisut, aga edasi vaata ise.
Näiteks: http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=17859
terv
o
Oot, ma avitan pisut, aga edasi vaata ise.
Näiteks: http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=17859
terv
o
Võta raamatukogust see Kalvo raamat, millest ka Oleegi poolt viidatud teemas juttu on, aga ära sealt sõna-sõnalt maha kirjuta nagu näiteks: "3. Balti rinde sõjanõukogu ja poliitvalitsus suunasid õigeaegselt ja õigesti armeede, korpuste, diviiside ja brigaadide poliitaparaadi tähelepanu selgitustööle isikkoosseisu hulgas, sellele, kuidas peab Punaarmee võitleja vabastatud Baltikumis suhtuma kohalikesse elanikesse. Rõhutati seda, et need on noored nõukogude vabariigid, kus rahvas on pärast Oktoobrirevolutsiooni olnud Kodusõja ja interventsiooni tõttu eemaldatud Nõukogude Liidu rahvaste perest. Need vabariigid taaskehtestasid alles 1940. aastal nõukogude korra. See aeg oli lühike. Järgnenud okupatsiooniajal kuulsid nad laimu nõukogude korra, Kommunistliku Partei ja Nõukogude armee kohta, rahvast õhutati vihkama kõiki slaavlasi, eriti aga venelasi. Seda kõike pidid poliitorganid arvestama. Selgitati Nõukogude valitsuse poliitikat Baltikumis, paljastati fašistide valet, tutvustati leninlikku rahvuspoliitikat ja Nõukogude armee vabastavat osa."
Saad hindeks "puuduliku"

Saad hindeks "puuduliku"
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
Vaata, kui sul raamatuid pole aega lugeda, siis on selline nipp, et laena see raamat raamatukogust ikkagi, pane ööseks padja alla ja lupsti on hommikuks kõik peas. Järgmisel öösel paned pataka pabereid ja pastaka padja alla ja hommikuks on essee valmis.
Päriselt ka.
NB: Pabereid ei tohi ainult liiga palju panna, muidu läheb referaadiks, või uurimustööks ja kes seda siis viitsib pärast läbi lugeda.
Päriselt ka.
NB: Pabereid ei tohi ainult liiga palju panna, muidu läheb referaadiks, või uurimustööks ja kes seda siis viitsib pärast läbi lugeda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline