2.Maailmasõda Põlvamaal

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Tegelikult tehti Räpina alevik nagu Põlva alevikki üsna hiljuti linnaks - uhkem tunne vist?!- ,aga Räpina on nüüdseks vallakeskus. Siiski ka vist linn edasi, ma ei olegi aru saanud, kuidas neid valdadeks tehtud linnakesi kutsuda? Lihula ka selline vald-linn.
GGRommel
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas GGRommel »

sinu teadmised Eestist on vapustavad, uuri nüüd seda kaarti ja vaata põlvamaa piire ( väiksemaid linnu pole märgitud ) http://eesti.info/kaart/Eesti_kaart_688x410_IK.jpg
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Tahtsin juba ennist küsida, et mis klassis ka käid ?

Muuseas, ku Sa ka edaspidi ennast sarnaste väljenditega:
keegi peale targutamise aitab ka mind või?
lugupeetud seltsonnale meelde jätad, siis võetakse Su seljast päris mitu nahka, enne kui tõsisemalt suhtutakse! :roll: :lol: :lol: :lol:

terv
o
eikeegi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas eikeegi »

Arnold kirjutas:ma ei olegi aru saanud, kuidas neid valdadeks tehtud linnakesi kutsuda?
Vallasisene linn on ametlikult nende vigurite nimetus.
GGRommel
Uudistaja
Kontakt:

oleeg kirjutas:Tahtsin juba ennist küsida, et mis klassis ka käid ?

Muuseas, ku Sa ka edaspidi ennast sarnaste väljenditega:
keegi peale targutamise aitab ka mind või?
lugupeetud seltsonnale meelde jätad, siis võetakse Su seljast päris mitu nahka, enne kui tõsisemalt suhtutakse! :roll: :lol: :lol: :lol:

terv
o
Vahet pole ma sain juba enne aru et siit keegi midagi kasulikku ei soovita ( või siis ei tea ) peale selle leevi lahingu mida keegi soovitas
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Vahet pole ma sain juba enne aru et siit keegi midagi kasulikku ei soovita ( või siis ei tea ) peale selle leevi lahingu mida keegi soovitas
Mis sa räägid - soovitati ju küll!
...või ...ah õigus jah, sul ei olnud ju aega lugemisega tegelda.

Aga ei... ma tean ühte meest ka. See on selline mees, kes sulle selle essee ise valmis kirjutab - teeb kasvõi eilseks ära kui tarvis on. Tema ongi see ainus mees siin foorumis, kes on asjalik ja aitab. Kõik ülejäänud on nõmedad ja targutavad ainult.
GGRommel
Uudistaja
Kontakt:

oleeg näed ? :roll: sellistelt pole mõtet isegi infot küsida
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Kogu lugupidamise juures, GGRommel, sinu eest ei tee keegi tööd ära sellal, kui sina sünnipäeva pead. Arnold soovitas sulle laksust kohe kahte allikat - Autorid, pealkirjad. Mida sa siis mõtlesid, et sulle soovitatakse/antakse? Et inimesed kukuvad hordidena endi loetud raamatuid siia foorumisse ümber jutustama?
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Eks asi ikka selles, et niisama siia kohale lennates ja kohe sobivat materjali tahtes võib see natuke kärsituna tunduda. Foorumis vastamine on vabatahtlik ja vaevalt, et kellegil kohe sobilikku materjali anda oleks. Anti viiteid raamatutele, kust edasi otsida, ja kui vastata, et raamatu lugemisega ei tegele siis selline suhtumine võibki tekitada vastumeelsust kaasfoorumlastes. Ei maksa seda võtta isiklikult, siin ennegi uusi liikmeid, kes kõike kohe, kiiresti tahavad.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
GGRommel
Uudistaja
Kontakt:

vaoinas kirjutas:Kogu lugupidamise juures, GGRommel, sinu eest ei tee keegi tööd ära sellal, kui sina sünnipäeva pead. Arnold soovitas sulle laksust kohe kahte allikat - Autorid, pealkirjad. Mida sa siis mõtlesid, et sulle soovitatakse/antakse? Et inimesed kukuvad hordidena endi loetud raamatuid siia foorumisse ümber jutustama?
Tervist, oleks hädasti vaja saada infot 2.maailmasõja kohta põlvamaakonna raadiuses. Mul on vaja teha 10 leheline essee selle kohta aga ma ei leia netist mitte midagi. Kui keegi teab sellekohta midagi või mingit weebi kus on midagi kirjas siis palun siia kirjutada, tänan
----
kas ma ütlesin et tehke asi minu eest ära sest mul on sünnipäev? Kõik ajavad siin oma offtopicut ma tahtsin ainult infot saada mis toimus...
heits
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas heits »

Arnold kirjutas:Tegelikult tehti Räpina alevik nagu Põlva alevikki üsna hiljuti linnaks - uhkem tunne vist?!- ,aga Räpina on nüüdseks vallakeskus. Siiski ka vist linn edasi, ma ei olegi aru saanud, kuidas neid valdadeks tehtud linnakesi kutsuda? Lihula ka selline vald-linn.
Kurat selle Räpina unustasin täiesti ära :D Jah see ka ju linn.
Täispuidust uksed-aknad.20 aastane valmistamise kogemus.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

oleeg näed ? Rolling Eyes sellistelt pole mõtet isegi infot küsida
Näen. Tuju läks kohe kehvemaks ... aga miks Sa minu poole pöördusid selliste sõnadega ? Need võiksid Sa küll kõigekõrgemale adresseerida, minul puudub võim siinse seltskonna üle :wink:
Pealegi, varem või hiljem on kõik foorumi kasutajad jõudnud raamatute juurde - sõltumata küsimuse pakilisusest või vanusest. Seega on minu soovitus järgmine:
lähed aga vuta-vuta Kabelimäest ülesse raamatukokku ja laenutad mõne targa raamatu :wink:

Ega seal koolis muudmoodi läbi ei saa kui õpid kirjutama, lugema jne. Maamehe moodi:
Ma tean küll pitsu, et valus on! Aga pigi peab p...e minema!
Muuseas, ma olen elukutselt õpetaja ja seetõttu ei luba minu eetika Sinu eest seda kirjutada :evil:

o
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

Põlva lahingud, ÜG kodukal sellest juttu.
Leevi, Rosma, ja neid kohti on veelgi.
Aga reaalselt olen ise ainult müüte Põlvamaa lahingutest kuulnud.
Mart Laar II maailmasõja lahingud Eestis. Tee sealt copy paste ja saad enda A tähe kätte- millega oled vääääga hiljaks jäänud.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Hakka lugema Hillarti tõlgitud lahingupäevikuid samas IIMS teemas! Ise ei ole veel jõudnud, aga kindlasti ei ole tegu müütidega. Kiirelt üle libisedes oli Võru juba olemas.
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

Arnold kirjutas:
Hakka lugema Hillarti tõlgitud lahingupäevikuid samas IIMS teemas! Ise ei ole veel jõudnud, aga kindlasti ei ole tegu müütidega. Kiirelt üle libisedes oli Võru juba olemas.
Ossa elu, kuidas see küll meelest sai minna! Muidugi!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline