tõnuv kirjutas:Täna esitleti Kuressaare lossis aasta tagasi Kaarma vallast leitud rahapada. On ikka kena vaadata küll. Ja kuigi mündid 17 sajandist, mida siin teemas nagu rämpsuks peetud, siis tõi see "sodi" leidjale 500 000.-leiutasu.Silmaga hinnates oleks paja eest Kuusakoskist saanud 43.-krooni ja müntide eest antiigipoest ilmselt 20 000.- Nii et mõelge.
Kahju, et ise täna kohe kuidagimoodi Kuressaarde ei jõudnud...Naised saunas aga rääkisid, et Saaremaa Muuseumi kaheaastaraamatus ilmuvat selle meie muuseumikogudesse jõudnud suurima Põhjasõjaaegse aardeleiu kohta ka eraldi artikkel
Loomulikult olen ma olemas,,,,ja võitlen igasuguste keelamiste vastu kauaks elupäevi on. Pole ju teist kellestki vastu haukujat kui keegi kõva häält teeb. Ikka kõrvad lontis hommik on õhtust targem suhtumine ei vii kuskile, varsti elatakse jalgadega seljas.
marxionu kirjutas:Lähen uurin ka järgmine nädal, ülikõva. Kust leiti.
Nagu siin foorumis kunagi ka juttu oli, taheti selle aarde leiukohta välja peilida juba päris alguses, peale esimeste müntide väljatulekut. Seekord õnneks siiski tagajärjetult...
marxionu kirjutas:Allaandja, mina otsin kuni elan. Ja leian ka. Traktoriroomikuid võid koju vedada kui 80 oled, kuigi ma ei saa sellest aru. KUld on ikka kuld.
Seeni võid ju ka suitsetada...
-aga kas sellel on mõtet????
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up