Oskaks keegi aidata videolõigu tuvastamisega?
Oskaks keegi aidata videolõigu tuvastamisega?
http://www.youtube.com/watch?v=E8AzRDem ... re=related
Totter video iseenesest, aga 55-l sekundil hakkab pihta lõik, mis mulle huvi pakub. Sellel on Hitler lennuki kõrval ja selle kohal lipp. Mis riigi lipuga tegu võiks olla, mis aastal ja kellega pildilolijatest tegu. Lennuki mark ei teeks kah paha, ehkki mul omad kahtlused selles suhtes on.
Totter video iseenesest, aga 55-l sekundil hakkab pihta lõik, mis mulle huvi pakub. Sellel on Hitler lennuki kõrval ja selle kohal lipp. Mis riigi lipuga tegu võiks olla, mis aastal ja kellega pildilolijatest tegu. Lennuki mark ei teeks kah paha, ehkki mul omad kahtlused selles suhtes on.
sitt päev, kellele kurdad
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Ukrainal polnud tol hetkel sellist lippu, oli ta ju NL koosseisus sel ajal. Arvan, et liikuv pilt on aastatest 1937-39, Aadu on veel tsiviilriietes, peale sõja algust oli ta avalikkuse ees ja kohtumistel vormis (ei välista muidugi erandjuhtumeid). Kõiki filmikroonikaid läbi lapata oleks sutsu töömahukas tegevus, kindlasti väga huvitav, aga elu tahab kah elamist. 

Ok, saab tööversiooniks hetkel, oskaksid veel vihjeid anda? Või mis tööversioon, lihtsalt kogu pilt ja taust hakkas huvi pakkuma, eks üritame sõbraga edasi nokitseda. Kamraadid, siin on palju teid, kes on kroonikaid lapanud, kas kellegil tõesti pole kindlamaid andmeid? Millegipärast tuli meelde lõik Pokrõshkini " Sõjataevast" : "mäletan väga hästi tema lurjusenaeratust".
Kui Tsehhi, siis võiks olla aasta 1937 vist?

Kaalutud igasugu versioone ja netis hulgutud, pädevat vastust pole ikka leidnud
. Lipp tundub olema pea kindlasti trikoloor, silma jäi Ungari, aga ei suuda leida ühtegi pilti nende kõrgemate sõjaväelaste vormidest. Natuke mõttekäike, kolmekümnendatel oli lendamine suht ohtlik tegevus, naabritele külla pigem rongiga? Tegemist ei saa olla seebikate maaga, JU-52 ei lennanud nii kaugele, st. üle suure lombi. No kurask, siin helgeid päid hulgim, avitage noh iminest. 

Rumeenia??? Nendega mehkeldati ju juba nafta pärast, jääb Tante JU lennuulatusse, lipp peaks vistist ka trikoloor olema, ja praeguse sõjaväe vormimüts kipub ka pildilolevaid meenutama 

Viimati muutis Lemet, 01 Juun, 2009 21:32, muudetud 1 kord kokku.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Rumeenia ei sobi lipu pärast, variant juba kaalutud. Ungari või Saksamaa
need oleks praegu variandid, ungarlaste vormi ei suuda pädevalt välja raalida
Kas võib olla, et liikuv pilt hoopis vanem, näituseks aastast 33? Samas polnud Aadul siis oma lennukit, ehkki see ei tähenda midagi. Fucsile tänud pildimaterjaaali eest muidugi
, iga vihje ja kaasamõtlemine on teretulnud.

Äkki kusagil Austrias (ma ei tea seda lipu värki, et kui hästi seda näha on ja kui palju ta rolli mängib... aga vormid
Ka mingi kandiline vormimüts

Ja karvane krae

Ja kõik koos...

JU52/3M

Siin lendab aadu arvatavalt samal lennukil pardanumbriga D-2600 1934 aastal Nürnbergi.
http://www.youtube.com/watch?v=8ekXD6O-Fmk

Ka mingi kandiline vormimüts

Ja karvane krae

Ja kõik koos...

JU52/3M

Siin lendab aadu arvatavalt samal lennukil pardanumbriga D-2600 1934 aastal Nürnbergi.
http://www.youtube.com/watch?v=8ekXD6O-Fmk
Viimati muutis Fucs, 01 Juun, 2009 17:07, muudetud 1 kord kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline