Ma ütlen veel ühe lihtsa ja banaalse tõe - suurem osa narkootikumide salakaubaveost jääb paljastamata.Huvitav.Palun tutvusta teistelegi,milliste andmete põhjal sellisele järeldusele jõudsid.
Jätka nüüd üllatumist ja huvitundmist kust ma seda tean!
Arnold ütles välja väga lihtsa ja elulise tõe-mitte kunagi ei saabu aeg,kus kõik ajalooliselt olulised leiud jõuavad sinna kuhu seadus ette näeb.Me võime küll püüelda sinna poole aga reaalne elu teeb ikkagi oma korrektiivid.Tundkem siis rõõmu sellestki mis meil on,mitte ärge irisege iga leiu korral.Selle tulemiks on ainult see.et inimesed kapselduvad ja jätavad asjad enese teada.Arnold kirjutas:Ma ütlen veel ühe lihtsa ja banaalse tõe - suurem osa narkootikumide salakaubaveost jääb paljastamata.Huvitav.Palun tutvusta teistelegi,milliste andmete põhjal sellisele järeldusele jõudsid.
Banaalne vastus.Labane postitus,mis näitab,kuivõrd suutsid keskenduda küsimusele.Sinu puhul polegi üllatav.Arnold kirjutas:Ma ütlen veel ühe lihtsa ja banaalse tõe - suurem osa narkootikumide salakaubaveost jääb paljastamata.Huvitav.Palun tutvusta teistelegi,milliste andmete põhjal sellisele järeldusele jõudsid.
Avalda siis statistikat või vähemalt ütle koht,kus vastav info saadaval,mille alusel saab öelda,et suur osa ajaloolisi leide teadlasteni ei jõua.Arnold kirjutas: Meeldivad mulle kohe need anonüümsed tühikargajad
Nagu näha, oskad küll õiendada minu isiku ja postituste kallal, aga siis tuleb lagi ette - ei ole mõtet arvata, et kui keegi leiab kultuuriväärtusega leiu või lausa aarde ja nad otsustavad selle teabe omale hoida, siis kohe lendab nende õuele ratsapolitsei sireenide huilates - pole usutav! Ometigi on ka vahele jäädud. Mis tähendab ainult seda, et avastamata juhtumeid on rohkem. Lisaks juhtumid, mida teatakse - sest kus tegijaid, seal nägijaid ja lõpuks ka rääkijaid - aga millega pole ametlikult suurt midagi peale hakata. Sel kevadel olen juba kolmest rahaleiust kuulnud - mis küll jagunevad veerandsajandi peale ja millest pole kuulnud ükski paberitega numismaatik. Aga mina ei kuule pooltki, siin kommentaariumis on tõelised profid olemas, küsi neilt! Usalduse peab muidugi enne võitma - partners in crime, nagu poploos lauldakseAvalda siis statistikat või vähemalt ütle koht,kus vastav info saadaval,mille alusel saab öelda,et suur osa ajaloolisi leide teadlasteni ei jõua.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist