Relva tuvastamine!?!
Vot see tundub juba asjalik jutt, aga "sõnaotsesesmõttes" ma seda gaasikolviks ei nimetaks(veits teise lukumehhanismiga relvadel on gaasikolb)
Aga MG 131 raud (Barrel Length: 1,140 mm (447/8 in), ehk 1m 14cm on natuke liiga pikk minu roostekäki jaoks!
Mingine miniatuurne variant MG 131 vist - väga huvitav relv tundub olema igatahes!
Aga MG 131 raud (Barrel Length: 1,140 mm (447/8 in), ehk 1m 14cm on natuke liiga pikk minu roostekäki jaoks!
Mingine miniatuurne variant MG 131 vist - väga huvitav relv tundub olema igatahes!
Ma ise usun ka, et see võib täitsa seesama MG olla(kalliber ja kuju reedavad)
Aga ehk kellelgi on pilt sellest MG 131 "torust" või oskab seda leida netist?!?
Samas selle roostekäki pikkus on 32cm padrunipesa avast(mitte vintraua algusest) kuni "toru" suudmeni, ehk siis vintraud umbes 25cm-mis kuradi kuulipilduja see nii lühikese(25cm) toruga ja 13mm kaliibriga on
Aga ehk kellelgi on pilt sellest MG 131 "torust" või oskab seda leida netist?!?
Samas selle roostekäki pikkus on 32cm padrunipesa avast(mitte vintraua algusest) kuni "toru" suudmeni, ehk siis vintraud umbes 25cm-mis kuradi kuulipilduja see nii lühikese(25cm) toruga ja 13mm kaliibriga on

ei oska tõesti öelda...raua pikkust arvestatakes ikka koos padrunipesaga...vindil ei lähe vist tõesti lukukoda arvesse...kuulipritsil arvata ikka raua pikkus arvestatud sellises olekus mis vahetatakse välja ...Sinu isend mõõdulindi paistel veab üle 50 sm välja küll...mina pole küll mingi spets antud relvale,arvan et see raud on kas läbi lastud või laost tutikas,igaljuhul pole ta pritsi seest välja mädanenud...vindi osa võib tõesti lühike olla,ega sellega eriti maiseid objekte sihitudki,rohkem ikka enesekaitseks ja või vandi sabaalune tuliseks teha...õhus on sellest külljaküll (nüdsel ajal mitte)
Kui padrunipesaga koos pikkust mõõdetakse, siis on 32cm ja kui koos "lukuraamiga" siis jah u.50cm ning vintraua enda pikkus on umbes 25cm vist! Ning nende MG 131 piltide järgi vaadates ja võrreldes tundub see minu oma eriti "mini"
Jah, ega lennukiga eriti "sihitud laske" ei tehtud-pandi suund peale ja vajutati nuppu ning tänapäeval on jah veits teised relvad-Gatling tüüpi ja need teevad 6000-10000 lasku minutis ning sihtimine toimub trasserite järgi
Jah, ega lennukiga eriti "sihitud laske" ei tehtud-pandi suund peale ja vajutati nuppu ning tänapäeval on jah veits teised relvad-Gatling tüüpi ja need teevad 6000-10000 lasku minutis ning sihtimine toimub trasserite järgi
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline