Soovitan veelkord lugema õppida (või "teisi kuulama"), seejärel minu esimene postitus uuesti üle vaadata ja püüda kasutada seda va halli massi, mis mütsihoidjas loksub, et mõista, mida öeldi.
---------------------------------------------------------------
Teie esimeses postituses, mis oli suunatud minule, ei öeldudki midagi, vaid küsiti rida küsimusi.
Iseenesest on Teie poolt see pikk ja sitt järelhüüe, sest ilmselt seisate Te hommikuti sirgelt peegli ees ja ajate habet rohkem, kui mõnigi meessoost võitleja, kuid sellegi poolest halisete samamoodi nagu enamus. Ikka on keegi teine ja kohati kogu rahvas süüdi.
Astuge siis ette ja toetage Kunnast ja kaadrit. Kui suudate asju vaadata laiemalt, kui seda on ainult sõjaväelised teemad, siis saate ka rahva toetuse endale taha. Demokraatia on meeskondade mäng, halina asemel looge esmalt tugev meeskond, võitke valimised ja muutke Eesti paremaks. Pole kahtlust, et enamik siinsestki foorumi liikmeskonnast, asuks asja toetama, kaasaarvatud mina. Mis viga, jälle asute midagi ootama, julgust ei ole, või tervist või haridust? Või mida te siis õieti kõik ootate? Jumalikku sekkumist, kes näitaks taevast märke, mida tegema peaks? Või ei taha keegi loobuda oma eraelust, mis kaduma läheb, kui anda oma süda ja hing täielikult Eesti riigile? Te kõik lahkute ühel päeval sellest ilmast ja keegi ei mäleta teie pisikesi nokitsemisi hiljem ajaloos, äkki teeks mõnigi, kellel ei ole kommunisti tausta midagi suurt Eesti jaoks ära?
Rahvas, Teie oletegi Eesti riik, võtke ja valitsege, nii et kõigil hea oleks. Kõik tahavad olla suured arvamusliidrid, aga kui on vaja teha suuri asju, pole kedagi. Rebite siin üksteist tühiste asjade pärast päevast päeva, kui võiks enamik teemasid ühise laua taga suhteliselt kiiresti mustvalgeks rääkida ja tunda uhkust oma riigi üle.
------------------------------------------------------------------------------
Reaalses maailmas elades, ei muuda minu postitus midagi. Nagu Te oma postituse pisikeses kirjas minule viitasite, võiksin ma peale laskmisoskuse ka mõtlemisoskuse omandada. Täna eelistan ma mõtlemisoskust mitte omandada ja olla lihtsalt sõdur. Hea sõdur ei mõtle, vaid täidab käsku. Saades käsu, kasutan ma omandatud laskmisoskust, tehes seda kindlalt ja sihipäraselt, kuni hukkun tõenäoliselt muude lollide asjaolude tõttu, mida mõni tänane "arvamusliider" ei osanud või ei tahtnudki ette näha.
Kasvatus jätab mul igatepidi soovida...selles on mind ennegi süüdistatud.
Kui minu postitus midagi muudab, võin ka mõtlemisoskuse omandada, ning kui hommikuti peegli ees seisate ja minu sõnad Teid kriipima jäid, pange asi käima, Kunnas võib olla hea valik. Esmalt muidugi tooge oma süda ja hing Afganistanist Eestisse tagasi. Kui postitus midagi ei muuda, siis olemegi me kõik Masendavad klounid, klounidena õiges foorumis, õiges teemas ja eluga järelikult rahul

Sihi täpselt - läheb pihta.