See oli nüüd kohe väga kaalukas argument...Emotsionaalne plära.

Hm, mul tekkis kohe (eba)professionaalne huvi. Äkki viitsid ja viskad ka pargrahvi?Kapten Trumm kirjutas: Mulle meenub siinkohal üks paragrahv Stalini aegsest kriminaalkoodeksist - kas selle sisu polnud mitte "kommunistlikus korras kahtlemine" ja selle eest sai 25+5?
Mis ei tähenda, et selle eest 58 alusel karistamata oleks jäetud. Veelkord, ülaltoodud raamat oleks soovituslik...väga!!!toomas tyrk kirjutas:§ 58
http://et.wikipedia.org/wiki/%C2%A7_58
kommunismis kahtlemise eest seal kahjuks (otseselt, kaudselt küll) ühtegi karistust pole...
Aga võiks![]()
Terv
Toomas
Kui palju eesti ohvitsere selle paragrahvi said - ma tean üsna hästi. Veel ei julge öelda, et väga hästi...Lemet kirjutas: Mis ei tähenda, et selle eest 58 alusel karistamata oleks jäetud. Veelkord, ülaltoodud raamat oleks soovituslik...väga!!!
Sai juba esimese lehe keskel, kui hakkas paistma, kuhu teema veab, tehtud ettepanek teema nihutamiseks, aga Juhani oli kõigi viie jäsemega vastu...Arnold kirjutas:Õhutõrje käib siin jah täie hoogamis aga kahjuks ei mahu eesti õhukaitse temaatika alla...
Noh, kordan siis ka sulle eraldi: kui asjast midagi rääkida pole, siis ära räägi üldse.Emotsionaalne plära.
See oli nüüd kohe väga kaalukas argument... Laughing
Olen vaid argumenteerinud, miks avalik kahtlemine pole kasulik
Mina kuulun nende hulka, kes tegutsevad vastavalt olukorrale. Kui tõbisele on parem mulli puhuda, siis tuleb seda teha. Või vastupidi. Sõltub olukorrast. Kui rahvale oleks kasulik kuulutada, et NATO äkki ei tule appi, siis kuulutame pealegi.Sina kuulud ilmselt nende hulka, kes tõbisele mulli puhub. Mis sellest, et vale, aga nii ilus, nii ilus...mis sest, et asjad korraldamata jäävad.
Ära muretse, küll lõpuks teada saad.Mina jälle eelistaksin teada, et minekuaeg käes.
Mul on siiralt kahju, et ei suuda üles leida seda kolmekümnendate teise poole ajalehte, kus pea sõna-sõnalt sama juttu aeti. Ma nagu ei kipuks seda asja enam teist korda ostma. Ja ma ei mäleta, et keegi väga oleks siin NATOT "mõttetuks" nimetanud. kogu küsimus, mille üle kahtlus on, seisneb selles, et kas see organisatsioon vaevub meile appi tulema., sest jutt käib erinevatest aegadestm erinevast maailmast, kus olid hoopis teistsugused jõujooned ja rahvusvahelised suhted.
Kae nalja, vägede logistikas on saavutatud uus tase. Suurte väekoondiste koondamine ja ümberpaiknemine saab toimuma loetud päevade jooksul...Või kui tuleb, siis alles legendaarse (ja alusetu) 60-90 päeva jooksul
Ja millised on need suured saavutused 15 aasta jooksul, millega need inimesed on hakkama saanud meie iseseisva kaitsevõimekuse tõstmise osas?????. Kui pidevalt lahkuvad KV kogemustega kõrgemad ohvitserid. Nimesid pole vast vaja nimetama hakata.ratsionaalsed ja oma riigi huvide eest seisvad inimesed,
No tee mulle selgeke, millist reaalset kasu toovad kolm miinitraalerit Eestile või Nato eskaadrile talvistes sõjatingimustes. Või on tegu salastatud teemaga, millest pole kasulik kõva häälega rääkida? Või millist kasu on meil transpordilennukite osakutest. Või plaanitavatest helikopteritest. Seleta see inimestele lahti, ja usu, et kui on põhjust, siis ei nori enam keegi nende teemade kallal. Kui tegu on tõeliselt Eesti iseseisva kaitsevõime tagamisega.teadlikult ja järjekindlalt tegelevad mingi pokazuhhaga, millest ei ole Eesti julgeoleku tagamisel mingit kasu
Täpselt. Kuni puust ette pole tehtud ja kaikaga vastu pead antud, rääkisime aga usinasti muutunud maailmast ja assümmetrilistest ohtudest. Ja palgaarmeest. Lord Robertsoni võidukal juhtimisel. Positiivsed arengud on toimunud täpselt 08.08.08 alates. Hirmu tõttu.mitmetele positiivsetele arengutele NATO sees
Alles käib...Millal me selle organisatsiooni ridadesse astusimegi????. selliste tempode juures töötaks Aadu täna "Barbarossa" plaani lõppetapi kallal. Kui sedagi.Eesti-suunaline kaitseplaneerimine käib.
Vene saadik käib seal igasugu asju kurtmas, alates ajaloo õpetamisest ja lõpetades veteranide piletita sõidu õiguse pärast. Ega sa ometi usu, et need kõik Venemaad väga loksutavad?Kui Vene saadik käib Välisministeeriumis kurtmas
Murphy seadustes on kirjas, et kui palju inimesi arvab teisiti kui sina, siis harilikult kipub neil õigus olevat.Arusaamatu on see, miks leidub ka siin foorumis üsna palju inimesi, kes pigem usuvad neid marginaale ja bäckmanne, kui Merkelit, Bushi, Mullenit, Craddockit, Laaneotsa jpt?
Küsiks vastu- So what? Leitakse lihtsalt, et organisatsioon kui selline on oma aja ära elanud ja oligi aeg hingusele minna.Väidetakse, et NATO siiski ei julge seda teha… Sõbrad – päev, mil NATO jätab hätta kasvõi ühe ja väga väikese liikmesriigi, jääb ka selle organisatsiooni jaoks viimaseks
Väga julge väide, eriti viimase aja oludes, kus näiteks pikalt kurjategija poolt juhatatud erakonnast paistab uus siseminister tulevat.Sest seda poliitikat teevad ajudega inimesed, kellel Eesti rahva püsimajäämine on oluline.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist