Paintballi üritus "Idarinne 1944" 25.-26. juuli

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
urbo
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas urbo »

kui kellegi on midagi öelda siis mu skyp nimi on urbo77
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

urbo kirjutas:kui kellegi on midagi öelda siis mu skyp nimi on urbo77
Nagu ma aru saan, siis on Sõjaveteranide arvamus Teile nagu hane selga vesi? Kui jah, siis on jutud siinkohal räägitud. Ja ilma naljata. Mida varem te aga oma plaanidest loobute, seda parem teile (finantsiliselt), sest paintballimine jääb seal kohe kindlasti ära. Riik ei lase sellel lihtsalt sündida. Ja Te saate tõenäoliselt ka ise väga hästi aru, miks!
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
urbo
Uudistaja
Kontakt:

me oleme avatud suhtluseks kui on suhtlus

Postitus Postitas urbo »

maini, et muuseumi töötajad Tõnis ja Sven olid algul sama vastakad, kuid peale selgitustööd leidsime ka ühiseid tugipunkte, asi sai lihtsalt selgeks räägitud - siinkohal ongi see, et teeme ennatlikke otsuseid.

mitte keegi ei lähe markeriga mägedele, markerit kasutatakse vaid eramaadel, ei kavatsegi tegutseda markeritega memoriaalide juures see üks vaike osa suurest ajaloo üritusest
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Näita kaardil ära eramaad, millel Sul on luba teha teatrit! Ja tee oma "üritus" enne või pärast mälestusüritust! Sven ja Tõnis on toredad vandersellid, aga mitte millegi lubajad oma aidaseintest väljaspool!
Kasutaja avatar
istorik
Liige
Kontakt:

paintball

Postitus Postitas istorik »

Tundub, et korraldajatel on ikkagi üritus just Sinimägedes vaja "maksku mis maksab" ära korraldada, kui eestkõnelejadki on tühise 24h jooksul siin foorumis vahetunud. Kui mulle algul tundus, et eesmärk on hõlptululiselt teenida siis nüüd hakkan ma mõtlema, et kas tegu pole mitte enda lihtlabase eksponeerimisega? Aga motiiv- kas poliitilist või provokatiivset laadi?
Ei maksa ajada jama, et tahate tutvustada Sinimägede ajalugu jne. Sinimägede teemapargi on nagunii enda jaoks leidnud need, kes sellest huvituvad. Ja pole neis Sinimägedes ka midagi nii keerulist, et huviline ise tutvumisega hakkama ei saaks. Jalg- ja matkarada keerutavad küngastest alla ja üles, kuni Mummassareni välja. Vana ja uus kalmistu kah kohe tee ääres- huviline leiab üles. Rääkimata Sinimägede memoriaalist. Kirikut, kooli ja mõisat pole, vaevalt, et võõras nende asukohta looduses väga tahakski näha- tühja platsi. Vaatetorni ja Lastekodumäe punkrid leiab üles ka eriti pealiskaudne jalutaja.
Kas te ise täpselt teategi, kus asusid positsioonil Soodeni või Rebase võitlejad, mis suunast rünnati Maitla juhtimisel, kus hukkus Ruut?
Minu soovitus (kui väidetavalt tahate olla kasulikud, sest Mummasaare talgutel ju teie esindajaid ei osalenud)- võtke tempo maha ja osalege aktiivsete kuulajatena Sinimägede tähtpäeval. Võibolla jõuab siis ka teile pärale, et koht antud meelelehutuseks on ebasobiv ja selline tegevus ühele ajalugu armastavale eestlasele (kelleks teid pean!) pühadustrüvetav.
Reppin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Reppin »

http://www.kultuuri.net/n/idaviru/?op=news&id=243
kui kellegi on midagi öelda siis mu skyp nimi on urbo77
Väike abi :wink: :
Kontakt:

Leitnant Martin Märss
info ja osalejate registreerimine
sinimaed@gmail.com
lahing.port.ee
tel. +372 5560 8402

Kindral Urbo Vaarmann
info ja osalejate registreerimine
tel. +372 516 4669

Seersant Kairi
majutus
tel. +372 528 4050
Tundmatu sõdur nr.2
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr.2 »

Kindral? Rollimäng?
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

Kui nüüd asja kaine pilguga vaadata ja ka pilk kalli koduvabariigi piiridest väljaspoole suunata ,siis võib näha et kuulsate üksuste ,samuti ka kuulsate lahingute jäljendamine on täiesti tavalised asjad.Seda muidugi rohkem airsofti ja reenactmenti huviliste poolt. Paintball jah sihuke labasem laiade rahvahulkade lõbustus.
Kui Front line korraldaks sinimägedes näiteks väikese näidislahingu oleks see väga teemakohane ja vaevalt et see kedagi nii hüsteeriasse ajaks nagu siin praegu näha võis.
eikeegi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas eikeegi »

ludvig kirjutas: Kui Front line korraldaks sinimägedes näiteks väikese näidislahingu oleks see väga teemakohane ja vaevalt et see kedagi nii hüsteeriasse ajaks nagu siin praegu näha võis.
Eks seegi oleks konkreetset paika silmas pidades pisut kohatu. Vähemalt minu meelest aga ma loodan, et ma pole ainus. Võibolla on see pisut meelevaldne võrdlus aga nt kalmistul ei korraldata näitemänge, kontserte ja laatasid...veel mitte õnneks. Selleks kõigeks on mujal piisavalt ruumi ja las see väikenegi lapikene jääda millegi muu jaoks.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

ludvig kirjutas: Kui Front line korraldaks sinimägedes näiteks väikese näidislahingu oleks see väga teemakohane ja vaevalt et see kedagi nii hüsteeriasse ajaks nagu siin praegu näha võis.
Võin kinnitada, et ka sellisel juhul oleks 20. Eesti Relvagrenaderide Veteranide Ühenduse seisukoht sama. Kuigi põhjused on osaliselt erinevad, oldakse sellele igaljuhul üksmeelselt vastu.
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Arnold
Liige
Kontakt:

See vist mingi Putini partei koostööpartnerite üritus! http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=189382
Dan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dan »

Link viib 2006 aasta uudiseni kus kirjas et Siff annetas Keskerakonnale krabisevat ?

Siff on muidugi vana t*a, tema rahapesufirmadest ja afäärist n.ö lidariga võiks palju pajatada... aga mitte siin teemas ! Ja ka foorum on vale.
Arnold
Liige
Kontakt:

Siff on muidugi vana t*a,
Enne kirjutamist ikka loe, aga ära kuku kellestki Siffist jurama! :roll:
Dan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dan »

hommik on tõeste õhtust targem :oops:
Krapp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Krapp »

bensiin kirjutas:Kindral? Rollimäng?
Vahva - parteisõdurist paintballi kindraliks :lol:

Tundub, et korraldajatel on ikkagi üritus just Sinimägedes vaja "maksku mis maksab" ära korraldada, kui eestkõnelejadki on tühise 24h jooksul siin foorumis vahetunud. Kui mulle algul tundus, et eesmärk on hõlptululiselt teenida siis nüüd hakkan ma mõtlema, et kas tegu pole mitte enda lihtlabase eksponeerimisega? Aga motiiv- kas poliitilist või provokatiivset laadi?

Istorik
on asja sisu kenasti paika pannud, aga jah - üks ei välista teist. "Rikkus ja nohu paistavad kohe silma" nagu olla öelnud Lilli Promet
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline