Teemakohast

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Suletud
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Ikkagi viisakas seltskond, isegi pühi pidasid :D , või oli teema kaks päeva lukus :roll:
Westland
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Westland »

Ida-Virumaa pole ainuke koht Eestis,kus kaasmaalased segamatult toimetavad.Alles hiljaaegu tegutses grupp venekeelseid tegelasi Karuse kirikuaias.Ja kui kohalik mees nende tegemiste kohta uurima tuli siis vastati,et münte otsime.Kahju või?Mingitest piirangutest ja seadustest ei teadnud need vennikesed midagi.
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

Arheoloog kirjutas:
inariv kirjutas:http://publik.delfi.ee/news/kuum/articl ... 4361&com=1

karm blatnoitekst mõnel mehel seal...
Täiesti mõtetu hülgemöla seal kommentaariumis! Nagu tavaliselt...Eks see anonüümsus annab vist "tiivad" ja julguse, millest tavaelus puudus...
Äkki ükskord juba aitab härrased!!!

http://detektorist.pro-forums.com/ftopic2202.php

P.S Ise tahate, et keegi teiega veel suhtleks. Sealse ajupesu ja sopaloomise eestvedajaks on ka üks siinses foorumis sõna võttev mees (küll teise nimega). Mind paneb imestama see, et ülejäänud vahivad ja kuulavad tema lora mokk töllakil pealt. On kaks võimalust, kas oma mõtlemis- ja analüüsimisvõime puudub täiesti või ollakse pimestatud oraatori kõnevõimest...

Kordan üle oma varasema postituse mõtte:
2) Keegi ei keela mul kusagil sopakommentaariumis "Siga" nimekuju kasutamast. See ei tähenda aga ometi seda, et ma automaatselt militaarneti Sea identideedi omandaksin ...
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
rh
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas rh »

Kust teie lugupeetud Arheoloog võtate õiguse arvata,mida mina arvan või mõtlen sealses foorumis öeldu kohta.See kui ma sõna ei võta, ei tähenda veel et olen pimestatud ja vahin mokk töllakil.Kui teie arvates ongi vaid kaks varianti,siis ma tõesti ei oska aidata.Edu!
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Kas midagi targemat pole teha kui erinevates foorumites mingit iba ajada? Tuletab meelde aegu kui käisin lasteaias, siis olid ka umbes sellised "põnevad" teemad. Kui mees teile selge sõnaga ütles, et tema pole nende Delfi kirjutuste taga, siis võiks nagu sellega arvestada või mis?

Üldse võiksite selle teemaga kolida ära detektoristide foorumisse, mis puutub militaarteemasse mingi pagana kullast jublakas või mündid? Mind isiklikult näiteks absoluutselt ei huvita. Edaspidi võiks siin siiski rääkida konkreetselt militaarteemaga seotud leidudest ja muu jutt hoida kuskil oma spetsiifilises foorumis.

Ja et niisama mitte enam loba ajada: viimase nädala leiud Lõuna-Eestist:

Pilt
Kasutaja avatar
marxionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marxionu »

http://detektorist.pro-forums.com/ftopic450-30.php

Aga palun teema olemas, olekski mugavam kesse ikka seda rauakola vaadata tahab. :wink:
Ammu aeg asju õiges kohas arutada.
rh
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas rh »

Tea mitu korda on vastavat kolimisettepanekut siin tehtud?Aga härrad ei lange nii madalale.Minus tekibki küsimus,et kas see muinsuste kaitse kedagi üldse huvitab?Konkreetsetele küsimustele ja ettepanekutele ei vastata,paremal juhul poetakse selle taha,mina ei ole ametnik-pole minu asi jne... Teengi järelduse-lahendused,rahva harimine ei ole eesmärk.Hea on ju mõistujuttu ajada,ähvardada.Ja varre võite ka endal pooleks lüüa,tõsiselt.Foorumis hea ähvardada.
Ja karavan veerebki edasi...
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

rh kirjutas:Tea mitu korda on vastavat kolimisettepanekut siin tehtud?Aga härrad ei lange nii madalale.Minus tekibki küsimus,et kas see muinsuste kaitse kedagi üldse huvitab?Konkreetsetele küsimustele ja ettepanekutele ei vastata,paremal juhul poetakse selle taha,mina ei ole ametnik-pole minu asi jne... Teengi järelduse-lahendused,rahva harimine ei ole eesmärk.Hea on ju mõistujuttu ajada,ähvardada.Ja varre võite ka endal pooleks lüüa,tõsiselt.Foorumis hea ähvardada.
Kes Teid siin ähvardab, aru ma ei saa :roll: Kui peate silmas seda palju kära tekitanud postitust, siis eeldan, et olete kirjaoskaja inimene ja saite aru, mida täpsemalt sellega mõeldi. Aga jah, mõni oraator rebis sealt muidugi ühe lause välja ja kukkus lahmima...

Mis harimisse puutub, siis minge arheoloogiat õppima ja ma luban, et peale stuudiumi lõppu läheb teil veel umbes sama palju aega, et temaatikas mingilgi määral üleüldse orienteeruma hakata. Mida see detektoristide foorumisse tulek aitaks? Ah jah, et saaks leitud esemeid määrata ja soovitada riigiametiga ühendust võtta. No kuulge, seal soovitatakse sama asja juba kuid, kuid tulemus on pehmelt öeldes kesine...
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Kasutaja avatar
gvardimatros
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gvardimatros »

küsimus

kas kedagi võru kandis on liikumas, metalliotsiatega
vaja kaks eset leida
Baltiiski merejalaväe brigaad - huvitavalt raisatud aeg DMB 90
Kasutaja avatar
marxionu
Liige
Kontakt:

Usu või ära usu päris palju oleks harimisest kasu, kui keegi mõnele mehele räägiks et see on see asi ja see tuleb sinna viia ei jääks see prügihunnikusse vedelema.
Ikka heaga kiida lolli ja loll teeb mida iganes.
heits
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas heits »

gvardimatros kirjutas:küsimus

kas kedagi võru kandis on liikumas, metalliotsiatega
vaja kaks eset leida
Mina Põlvast otsijaga.Kui huvi võta ühendust Ps-iga.
Täispuidust uksed-aknad.20 aastane valmistamise kogemus.
Kasutaja avatar
marxionu
Liige
Kontakt:

Äkki aitab. selgeks on saanud ka alguses olnud tõde, et otsime palju tahame seadusi ei riku ja ongi väga lihtne.
Väike auru maha laskmise jutt on tekkinud. Laksust hakkab pada keema kui kuskil mingi värk on. Naahui naada ma usun et Arheoloog ei keela mujal otsida ja ega keegi meist sellele hästi vaata kui keegi keelatud alal otsib.
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

Murdmiseteemalised postitused said siit lõpust nüüd kustutatud.
Ärge enam sellel teemal rääkige vaid püsige ikka labidatöö lainel, muidu läheb teema lukku.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Frundsberg kirjutas:
Üldse võiksite selle teemaga kolida ära detektoristide foorumisse, mis puutub militaarteemasse mingi pagana kullast jublakas või mündid? Mind isiklikult näiteks absoluutselt ei huvita. Edaspidi võiks siin siiski rääkida konkreetselt militaarteemaga seotud leidudest ja muu jutt hoida kuskil oma spetsiifilises foorumis.
rh Postitatud: 26 Juun, 2009 21:17 Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

Tea mitu korda on vastavat kolimisettepanekut siin tehtud?Aga härrad ei lange nii madalale.Minus tekibki küsimus,et kas see muinsuste kaitse kedagi üldse huvitab?Konkreetsetele küsimustele ja ettepanekutele ei vastata,paremal juhul poetakse selle taha,mina ei ole ametnik-pole minu asi jne... Teengi järelduse-lahendused,rahva harimine ei ole eesmärk.Hea on ju mõistujuttu ajada,ähvardada.Ja varre võite ka endal pooleks lüüa,tõsiselt.Foorumis hea ähvardada.

Ise olen samateemalise postituse juba kirjutanud, seega , kui on miskit militaarset rääkida, siis võib siin asja pikemalt arutada, kui ei siis polegi ju miskit arutada. Pole ju sõnakestki militaar-arheoloogiast jutus foorumlasel Arheoloogil. Viisakus eelkõige.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist