Tolereerimine on vastand ''nulltolerantsile''.Arheoloog kirjutas:
P.S. Termini "tolereerimine" mõte jäi mulle küll siinkohal segaseks

Tean, tean...Mulle jäi ainult segaseks, et mis sellel Sinu postituse ülejäänud osaga pistmist on. Kes siin täpsemalt siis neid kurjategijaid tolereeribWestland kirjutas:Tolereerimine on vastand ''nulltolerantsile''.Arheoloog kirjutas:
P.S. Termini "tolereerimine" mõte jäi mulle küll siinkohal segaseks
Kes on need sullerid?See,et minule näiteks ei meeldi mõne teise inimese seisukohad teatud küsimustes ei tähenda ju kohe tema kuulumist sulide hulka.Faktid on need,mis loevad.Isiklik kindel arvamus paneb inimest teatud mõttes pigem austama.See kehtib ka Sinu kohta.Kas oled mõni kord mõtisklenud,kuidas Sinu kirjutised arheoloogide mainet kujundanud on?Taolise, omaenese hobi maine vastu suunatud tegevuse peamiseks põhjuseks pakuksin süstemaatilist "ajupesu", mis on kestnud juba pea kaks aastat ja mida kureerivad mõned üksikud sullerid.
Westland. Pea nüüd hoogu väheWestland kirjutas:Sina loomulikult.Valdad ju infot,teed koopiaid postitustest jne.Oleks aeg tegudele asuda.Kuriteost mitteteatamine ja seadusekuulekus ei sobi kohe kuidagi kokku..
Kes on need sullerid?See,et minule näiteks ei meeldi mõne teise inimese seisukohad teatud küsimustes ei tähenda ju kohe tema kuulumist sulide hulka.Faktid on need,mis loevad.Isiklik kindel arvamus paneb inimest teatud mõttes pigem austama.See kehtib ka Sinu kohta.Kas oled mõni kord mõtisklenud,kuidas Sinu kirjutised arheoloogide mainet kujundanud on?
Nagu lastead tõepoolest!Kurjam kirjutas:Vaat see oli nüüd küll "tase"!Teise poole arvamus mulle korda ei lähe, mina keelan, käsen, poon ja lasen sest riik see olen mina! Siis pole mõtet rääkida ka mingist dialoogist. Muinsuskaitsjad võiks siiski vaadata,kes neid siin esindab, sest vähemalt minu silmis on nende maine küll täis lastud.
Arvad Sa ikka tõsimeeli ka sedasi, et riiklik institutsioon võib või tohib rahuliku südamega kannikasse saata tuhatkond/või enam/kodanikku pelgalt seetõttu, et selle grupi hulgas on neile ebameeldiv isik, keda see grupp isegi ei tunne?...Aga minu arvates on just mõningad Sinu hobikaaslased: Siga ja co, teinud endast kõik oleneva, et koostööd ei ole ega kahjuks ka tule.
Ei osutanud oma postitusega teps mitte Teie "vales kohas teeületamistele", mida ma siinkohal igaks juhuks ei puudutaks, vaid üksnes hobikaaslaste üleskütmisele interneti vahendusel...Siga kirjutas:Arvad Sa ikka tõsimeeli ka sedasi, et riiklik institutsioon võib või tohib rahuliku südamega kannikasse saata tuhatkond/või enam/kodanikku pelgalt seetõttu, et selle grupi hulgas on neile ebameeldiv isik, keda see grupp isegi ei tunne?...Aga minu arvates on just mõningad Sinu hobikaaslased: Siga ja co, teinud endast kõik oleneva, et koostööd ei ole ega kahjuks ka tule.
Et siis Politseiametil oleks ka nagu õigus jätta oma valdkond jalakäiate osas reguleerimata, kuna neil on kahtlus, et mingi siga käib nimme öösiti vales kohas teed ületamas?
Migratsiooniamet jätaks töö katki, sest neile teadaolevalt on Eestisse imbunud paar illegaali?
No jah, mis me ikka räägime...
Ilusasti, hästi ja õieti kirjutatud aga vähe.Küsimus tõesti jääb???kloss kirjutas:Niipalju, kui mina aru saan, arutavad kümmekond inimest tõeliseslt sügavatel teemadel ning ülejäänud tuhanded harrastajad on kogu see aeg vaikselt piiksutamas. Koerad hauguvad, karavan läheb edasi... Senikaua, kuni midagi konkreetset(seadused, kohtulahendid) pole, käib ikka kõik vanaviisi. Ainult, et nüüd keegi eriti oma leidusid ei avalikusta laiemale üldsusele sh ka muidugi ametkondadele. Detektorism on haigus, mille raviks on piiksutamas käimine ja muud ravimit pole. Kui amelikult ei saa käia, siis salaja saab ikka oma doosi kätte. Kuidas seda ravi ühiskonnale kõige valutumaks muuta, see on küsimus
Ei pidanud silmas milneti diskussiooni, vaid asja laiemalt. Klassikaline sõda see muidugi jah vaevalt on, sestap olidki mul jutumärgidWestland kirjutas:Ma ei nimetaks praegust diskussiooni ''Suureks Sõjaks''.Pigem on tegu erinevate arusaamade ja vastuseta jäänud küsimustega.Iseenesest õilsa kuid üldistava kevadise üleskutsega ajakirjanduses on enamikule detektoristidest hinge si...tutud,seadusekuulekusele vastab riigiamet ignoreeringuga.Seaduslikule kohtulahendile eelistatakse omakohut...Kuhu edasi?Jahume siin juba mitu aastat koostööst.Arheoloog,sa oled ise tunnistanud,et asjad on paremuse poole liikunud.Aeg oleks ka oponentidel ärgata.
Ei mõista sugugi, et mismoodi saab olla õilis üleskutse, millisega kutsutakse kodanikke üles seaduserikkumisele? Õhutatakse seal ju ühtesid kodanikke sekkuma ja teiste isikusamasust tuvastama!Iseenesest õilsa kuid üldistava kevadise üleskutsega ajakirjanduses
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline