Kokkusaamised
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Suur tänu võõrustajale.
Tulin seekord niikui vaene sugulane, kaks kätt küünarnukkideni tühjades taskute.Ei mudeleid ega sepikut kaasas.
Vägeva mulje jättis lennukite kollektsioon millest päris paljusid ei olnud ma varem näinud.
Toomas
Tulin seekord niikui vaene sugulane, kaks kätt küünarnukkideni tühjades taskute.Ei mudeleid ega sepikut kaasas.
Vägeva mulje jättis lennukite kollektsioon millest päris paljusid ei olnud ma varem näinud.
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Tänud võõrustajale tõepoolest, väga kena õhtupoolik oli, Antoni juurde jõudes hakkas meeldiv nõidumine pihta:

Kahjuks ei ole mul kõiki asjaosalisi pildilgi, osad tulid veidi hiljem ja siis ma olin ilmselt ise nii hoos, et mitmed vajalikud klõpsud jäid tegemata...
No ja oli ka mida õhtu jooksul vaadata:

Lisaks veel Antoni enda kollektsioon, kuid kuna lahkusin varem, siis sellest mul kahjuks pilte välja panna ei ole.
Urmas.

Kahjuks ei ole mul kõiki asjaosalisi pildilgi, osad tulid veidi hiljem ja siis ma olin ilmselt ise nii hoos, et mitmed vajalikud klõpsud jäid tegemata...

No ja oli ka mida õhtu jooksul vaadata:

Lisaks veel Antoni enda kollektsioon, kuid kuna lahkusin varem, siis sellest mul kahjuks pilte välja panna ei ole.
Urmas.
-
- Liige
- Kontakt:
Panen omad pildid ka üles.
Kui Siim oli auhinna kätte saanud, siis tuli teha hobikeskusest Cut...

...ja Antoni aeda Paste.

Peremees...

Grillmeister.

Maailma kõige suurem:

Maailma kõige täpsem:

Maailma kõige väiksem:

Maailma kõige uhkem:

Maailma kõige suurem ja kõige väiksem:

Maailma kõige väiksem ja kõige uhkem:

Maailma kõige uhkem nelja silma all:

Ühtlasi tänan samuti Antonit meeldiva aia ja teisi hea seltskonna eest.
Kuna sellal, kui Anton oma kollektsiooni näitas, jäi aparaat alla aeda, siis sellest pilte mul pole. Aga kollektsioon oli muidugi muljetavaldav.
Kristjan
Kui Siim oli auhinna kätte saanud, siis tuli teha hobikeskusest Cut...

...ja Antoni aeda Paste.

Peremees...

Grillmeister.

Maailma kõige suurem:

Maailma kõige täpsem:

Maailma kõige väiksem:

Maailma kõige uhkem:

Maailma kõige suurem ja kõige väiksem:

Maailma kõige väiksem ja kõige uhkem:

Maailma kõige uhkem nelja silma all:

Ühtlasi tänan samuti Antonit meeldiva aia ja teisi hea seltskonna eest.
Kuna sellal, kui Anton oma kollektsiooni näitas, jäi aparaat alla aeda, siis sellest pilte mul pole. Aga kollektsioon oli muidugi muljetavaldav.
Kristjan
Tere
Pakuks välja sõjalis-sportliku mängu "Läheme Tomi juurde".
Teatavasti on Pärnu mnt. praegu üles kaevatud ja kohale jõudmiseks tuleb ületada militaristile meelepärane takistusriba: 4m sügavune tankitõrjekraav, kaootilises suunas liikuvad 30ne tonnised kallurid, noolega meeletult vehklevad ekskavaatorid ja kiivrites kätega vehkivad mehed.
Kui kohale jõuate saate autasuks rahuliku grillõhtu.
Ehk viitsin baggy ka käima tõmmata.
Toomas
Pakuks välja sõjalis-sportliku mängu "Läheme Tomi juurde".
Teatavasti on Pärnu mnt. praegu üles kaevatud ja kohale jõudmiseks tuleb ületada militaristile meelepärane takistusriba: 4m sügavune tankitõrjekraav, kaootilises suunas liikuvad 30ne tonnised kallurid, noolega meeletult vehklevad ekskavaatorid ja kiivrites kätega vehkivad mehed.
Kui kohale jõuate saate autasuks rahuliku grillõhtu.
Ehk viitsin baggy ka käima tõmmata.
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline