Plaanis on hakata practical-laskmisega tegelema. Valisin 9mm püstoli (odav moon ning piisavalt võimas), kuid mudeleid on palju. Äkki oskate mõned paremad välja tuua?
Eelmisel aastal käisin Jahipaunas, kus olid müügil õhupüstolid, Umarexi poolt tehtavad pärisrelvade täpsed koopiad. Seal sain käes hoida Beretta 92FS (liialt kogukas minu kämbla jaoks), Walther P88 (ütleks, et ideaalne), Walther P-99 (samuti väga mugav). Heckler & Kochi USP-d (vist kallim kui mu rahakott võimaldab), Kaitseväe uut teenistusrelva, kiidetakse kõvasti ning väga häid sõnu olen kuulnud ka Glock 17/19 kohta ning CZ-75 ning selle alusel tehtud SP-01 aadressil . Ma olen veel õpilane, 10 tuhat on minu jaoks MAKSIMUM. Kõik mis jääb selle alla, oleks veelgi meeldivam

Asi on selles, et see saab olema minu esimene tulirelv ning kas on mõtet osta kohe kallist Glocki, kui tulirelva pole õieti proovinudki (nagaani ja kaheraudset olen saanud lasta)? Või on ikkagi mõttekas osta kohe hea relv ning seda aastaid probleemideta kasutada? Saan suvel 18 (sportlaskmiseks saab siis relvaloa teha), senimaani olen harjutanud õhkrelvadega. Iseenesest huvi asjaga tegelema hakata on suur.
Leidsin ka sellise lingi, mis on neist Eestis saadaval (et saaks proovida)?
http://www.best9mm.com/
Ette tänades,
Uku