Teemakohast
assa,,ja mul hakkas juba igav. Oda millal sa selle varre pooleks murdsitki?
Viimati muutis marxionu, 06 Juul, 2009 22:55, muudetud 1 kord kokku.
Kuulge Corvus!Minul on ka omad põhimõtted ja teie ebamugavuse pärast ma neid muutma ei hakka.Kui te ise tunnistate,et ostsite leitud haruldase mündi(mis kuulub seaduse järgi riigile) siis kaudselt te toetasite tegevust,mida Eesti ajaloo pärast muret tundvad inimesed taunivad.Kui mina ostan näiteks varastatud televiisori siis kes ma olen?Seadusekuulekas kodanik või?
Vabandust, ei leia oma viimasest tekstist ühtegi sinusuunalist järeldust ega ka sellel tuginevat süüdistust. Kui pead minupoolset huvi isiklikul pinnal kujuneva seisukoha vastu solvanguks, siis-millest siinne vestlus üldse koosneb -- erinevate isikute küllalt erinevatest seisukohtadest väga erinevates küsimustes.
Corvuse ees müts mahacorvus kirjutas:Lisaks nagu juba privas mainitud, sai samal ajal ostetud-päästetud, üle 30ne araabia hõbedirhami, sest tasuta ju ei anna teie kuradi tsunft midagi nii väärtuslikku ju ära! Ka Ajaloo Muuseumile. Need viimased asuvadki seal kus peavad - Ajaloo Muuseumis.

P.S. Te mängite tulega siin. Alates tänasest kirjutan ka mina detektorite keelamisele kahe käega alla, sest küürakaid parandab teadupärast ainult haud. Selle jama tagajärjel, mis paari hullu poolt on juba mitu aastat järjepanu internetiavarustesse paisatud, ei leidu varsti vist ühtegi ajaloolast, kes nende riistapuude keelustamise vajaduses hetkekski enam kahtleks. Saite oma tahtmise. Üks vaendlane juures ja ilma igasuguste eranditeta...
Viimati muutis Arheoloog, 06 Juul, 2009 23:37, muudetud 2 korda kokku.
Käed eemale muinaspärandist!!!
Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Ma ei saa aru, mis need detektorid siia üldse enam puutuvad. Mõelge ikka ka natuke varsti sõimate kes keda pani ja ikka on detektorid süüdi. Tulge maapeale tagasi. Mind keegi nokki lööb ma ei lähe kohe kindlasti ta asju lõhkuma. Vahest peaks mehed oskama alla ka anda, ammu aru saada et see on jõuetu viha teil siin.
Ei marxionu.See on võitlus koha eest päikese all.Detektorid on kõigest tehnilised vahendid.Olen siin teemas püüdnud leida detektoristide ja arheoloogide vahelist kasulikku ühisosa aga millegipärast läheb alati ragistamiseks.Olen oma idealismis veendunud,et suur enamus dektimeestest on normaalsed seadusekuulekad inimesed,miks peame maksma siis kellegi(?)sulitempude eest?
Te ei maksa mitte kellegi anonüümse piiksutaja sulitempude, vaid ikkagi väga konkreetsete, ka siin foorumis sõna võtnud mehe "vägitegude" eest. Ringkaitse on see, millele olen siin ka varemalt osutanud. On siis tõepoolest raske nendele sulleritele koht kätte näidata, või on teil omaenese hobist täiesti savi. Eesti on nii väike, et hoides ja kaitstes neid oma tsunfti poolt, ei võta keegi teid ega teie klubi tõsiselt. Need patustanud seltsimehed on ju ometigi teada...Westland kirjutas:Ei marxionu.See on võitlus koha eest päikese all.Detektorid on kõigest tehnilised vahendid.Olen siin teemas püüdnud leida detektoristide ja arheoloogide vahelist kasulikku ühisosa aga millegipärast läheb alati ragistamiseks.Olen oma idealismis veendunud,et suur enamus dektimeestest on normaalsed seadusekuulekad inimesed,miks peame maksma siis kellegi(?)sulitempude eest?
P.S. Seadus ei ole teps mitte teie poolele...
Viimati muutis Arheoloog, 06 Juul, 2009 23:59, muudetud 1 kord kokku.
Käed eemale muinaspärandist!!!
Muidugi tahame teada!Ütle ometi ükskord,kes need vennikesed on ,kes meie hobi mustavad?LeBon-i tuleks neile teha.Arheoloog kirjutas:
Corvuse ees müts mahaVõin tema sõnu kinnitada. See puudutab nii 30-t araabia hõbedirhemit kui Bütsantsi milreesi imitatsiooni lugu. Äkki foorumikaaslased tahavad teada, kes on nende väljakaevamise ja veel palju muugi taga, mis Eestis nn. musta arheoloogia vallas viimasel kümendil toimunud on. Vastupidiselt teile härrased konksninad, on Corvusel olemas missioonitunne ja austus oma Ajaloo vastu...Ning kui mingid loomanimede taha peituvad kasutajad seda demagoogiat ja Corvuse mustamist siin foorumis lõpetada ei kavatse, siis läheb avalikustamiseks ja kohe täiega.
P.S. Te mängite tulega siin. Alates tänasest kirjutan ka mina detektorite keelamisele kahe käega alla, sest küürakaid parandab teadupärast ainult haud. Selle jama tagajärjel, mis paari hullu poolt on juba mitu aastat järjepanu internetiavarustesse paisatud, ei leidu varsti vist ühtegi ajaloolast, kes nende riistapuude keelustamise vajaduses hetkekski enam kahtleks. Saite oma tahtmise. Üks vaendlane juures ja ilma igasuguste eranditeta...
Ei vasta tõele.Mina küsin näiteks sinult ja lihtsalt huvi pärast-kas vastab tõele,et kannad üleriiete all naistepesu ja käid baarides,millest alfaisastel aimugi pole?
Kurjuse ja vägivallaihaga pole siin midagi pistmist; küll aga rõhutan veelkord, et kui teise mehe maa-alale luba küsimata kaevama ronid, tuleb arvestada ka võimalike tagajärgedega. Olen tõepoolest naabrimeeste seas teatud teavitustööd teinud ja soovitanud neile röövdetektoristide ohjeldamisel üsna radikaalseid vahendeid ja leian, et teatud kontingendiga tõesti inimkeeli rääkida ei saa.kurjus ja vägivallaiha ei kao sellest lausest ka tervikpildis
Ei ole.Tegemist on otsese tapmisähvardusega.
Vaidlualuses postituses oli juttu sellest, et sina ei tule minu maadele kaevama, kui pole eelnevalt selleks saanud suulist või kirjalikku luba. Nii lihtne see ongi.Täpsustan siinkohal eraldi, et vaidlusaluses postituses, kus ka Teie poolt rõhutamist leidnud loast räägitakse, puudub igasugune viide kaitsealusele alale. Ka ei räägita seal omaniku elu-tervise ja vara kallale kippujate tõrjumisest, vaid loata kolmanda isiku , mitte omaniku valduses viibimisest.
Minagi arvan seda- iseasi kas just suur enamus on õige sõna. Aga kui näed kuidas mingi jobu on sul pool metsa auguliseks kaevanud ja augu kõrvale veel, justkui mõnituseks, tühja suitsupaki visanud, siis tekivad ikka teatud eelarvamused küll.Olen oma idealismis veendunud,et suur enamus dektimeestest on normaalsed seadusekuulekad inimesed,miks peame maksma siis kellegi(?)sulitempude eest?
” Aga miks on Eestis praegu päris palju paremäärmust? Lahendus lihtne: NSVL lipukiri oli: sisult sotsialistlik, vormilt rahvuslik ja nii see NSVL sõna otseses mõttes natsionaalsotsialiste kasvataski. ” Sirje Kingsepp.
Ma pole kuulnud ühtegi kompromissi otsivat avaldust teie poolt. Mitte ühtegi lahendust. Ja siis imestate mokk töllakil miks teid sopaga loolbitakse. Kui inimene tahab mingit probleemi lahendada otsib ta dialoogiks võimalusi. Teie puhul on selge, et seda ei juhtu. Kedagi ei huvita, et keegi kunagi tahtis teha nii või naa. Täna on täna.
- gvardimatros
- Liige
- Kontakt:
Täiesti mõttetu on istuda jõe kaldal ja lärmata, et too voolab valesti, polegi puhas allikavesi ja vaat, ei ehita endale isegi tammi ette ja veskit peale. Kes veskit tahab, peab seda ise ehitama ja küll see vesi siis jookseb ja veski jahvatab nii nagu vaja, tammgi ehk peab ja lüüsid toimivad, kui vaid soovi oleks. Lihtsalt kirudes ja jõkke tatistades ei juhtu muud, kui et vesi ei kõlba enam ka juua.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist