NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
no asi on selge minu arust,alma ostis tanki vist ära aga sel pole märke peal ja nüüd siis vaja kuidagi eraldada.Raha läks ka ilmselt roppu moodi ja nüüd polegi midagi teha kui plekist risti järgi ringi vaadata,kuigi värv oleks vast odavam ja kiirem lahendus.Ma võin muidugi eksida aga see on ainult minu versioon asjast,millega ei pea keegi nõustuma.
Sihukese haakristi saad ühe foorumlase käest 1500.- eest kätte, kull lausa pealekauba.
Kui aga Inglise katuseplekki koos svastiikaga hirmasasti vajad, pead vist koos põrandalaudade ja sarikatega ostma, egas keegi tükki katusest su tahtmise pärast välja ei nüsi.
plekkpea kirjutas:Sihukese haakristi saad ühe foorumlase käest 1500.- eest kätte, kull lausa pealekauba.
Kui aga Inglise katuseplekki koos svastiikaga hirmasasti vajad, pead vist koos põrandalaudade ja sarikatega ostma, egas keegi tükki katusest su tahtmise pärast välja ei nüsi.
nu jaah.arvasin et äkki kellegil sellise plekiga hoone kokku lennanud või lihtsalt katuse vahetanud ja on jäänd plekke alles.nuh ma lasen siis emal teha lihapirukaid kes toob siis koju kätte??
Tanki ei tule, see tähendab, et tank juba on! Peitis kuuri ära ja...
Aga! Kes iganes selle risti talle viib, see vaadaku mis värvi ta "DessantivnoiTanka-75" on ja värvigu see rist kah sama värvi! Vot siis pole seda enam tanki päält näha. Paras ihnuskoile!