Paluks abi...

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

Robert kirjutas: Abipakkumine oli aga ehe üleskutse seadust rikkuma.
Täiesti müstika, millist jama suvatseb mõni mees pidevalt suust välja ajada...Ise ka saad ikka aru, mida kirjutad ja millele vihjad :shock:
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Robert
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Robert »

Arheoloog kirjutas:
Täiesti müstika, millist jama suvatseb mõni mees pidevalt suust välja ajada...Ise ka saad ikka aru, mida kirjutad ja millele vihjad :shock:
Sa tead ise väga hästi,et leiust peab teavitama Muinsuskaitseametit.AI numismaatikakogu hoidjat seadus ei nimeta.Isegi mitte sel juhul,kui leidja on olnud "liigselt agar" ega ka juhul,kui südametunnistus kunagise eksimuse pärast piinama on hakanud.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Robert kirjutas:
Arheoloog kirjutas:
Sa tead ise väga hästi,et leiust peab teavitama Muinsuskaitseametit.AI numismaatikakogu hoidjat seadus ei nimeta.Isegi mitte sel juhul,kui leidja on olnud "liigselt agar" ega ka juhul,kui südametunnistus kunagise eksimuse pärast piinama on hakanud.
Õigus! Leiust peab loomulikult teavitama koheselt(!) kas siis Muinsuskaitseametit või kohalikku omavalitsust...Ei saa ainult aru, kust kuradi kohast lugesid sa välja seda, et ma kavatsesin riigiametnikule Eesti Vabariigis kehtivate seadustega pandud õigusi ja kohustusi üle võtma hakata. Minu "abipakkumist" sisaldavas postituses oli ära toodud link maakonna inspektorite kontaktandmetega. Tundes paljusid neid isiklikult, on mul arusaadavalt ka paremad ja kiiremad võimalused nendega otsekontakti saada. Kui vaja, siis "peksan" öösel ka üles. Üks selline juhus on ka ette tulnud...

P.S. Taoliste leidude päevavalgele tulekul on iga minut arvel, kuna kriminaalid ja kultuuriväärtuste vargad ei maga :twisted:
Viimati muutis Arheoloog, 14 Juul, 2009 13:16, muudetud 1 kord kokku.

Robert
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Robert »

Jäägu nii.Lõppeks valib ikka igaüks ise oma äranägemise järgi,kelle poole oma probleemidega pöörduda.Aga Sinu pakkumise jätan meelde.Mine tea,ehk on minulgi kunagi vaja suhelda inspektoriga,kelle telefon parasjagu välja lülitatud.Detektoristide värk.
Kasutaja avatar
Drake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Drake »

Andke Tõesti andeks,et küsin teadjatelt nõu... ja kui siin läheb jutt südametunnistusele, siis oma esimese leiu andsin ma 8 aastaselt üle 2 minutit pärast seda, kui ma selle leidsin, nii et minu südametunnistus on selle koha pealt puhas!
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Drake kirjutas:...minu südametunnistus on selle koha pealt puhas!
Vähemasti mina ega loodetavasti ka valdav enamik siinse foorumi kasutajatest selles küll ei kahtle! Musta südametunnistusega mees poleks taolist küsimust siin foorumis ilmaski esitanud ega tõstatanud. Mõni mees tundis ennast sellest muidugi jällegist isiklikult puudutatuna. Ju oli siis põhjust. Õnneks on igasuguste kiibitsejate kommentaarid siit alateemast aga juba mõnda aega tagasi "ajaloo prügikasti" rännanud (loe: visatud). Kommentaatoridki kolinud neile sobivamatesse foorumitesse.

peeter66
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas peeter66 »

blääd te olete ikka erilised mehed siin koos,konkreetselt ajate juuksekarva katki.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

blääd te olete ikka erilised mehed siin koos,konkreetselt ajate juuksekarva katki.
Sa mees jõuad veel kaugele :write:
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

[quote="Arnold"
Sa mees jõuad veel kaugele :write:[/quote]

Ikke loodan ja arvan, et jõvvab kah, vähemaste , es ilgu tühja.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline