Täiesti müstika, millist jama suvatseb mõni mees pidevalt suust välja ajada...Ise ka saad ikka aru, mida kirjutad ja millele vihjadRobert kirjutas: Abipakkumine oli aga ehe üleskutse seadust rikkuma.

Sa tead ise väga hästi,et leiust peab teavitama Muinsuskaitseametit.AI numismaatikakogu hoidjat seadus ei nimeta.Isegi mitte sel juhul,kui leidja on olnud "liigselt agar" ega ka juhul,kui südametunnistus kunagise eksimuse pärast piinama on hakanud.Arheoloog kirjutas:Täiesti müstika, millist jama suvatseb mõni mees pidevalt suust välja ajada...Ise ka saad ikka aru, mida kirjutad ja millele vihjadRobert kirjutas: Abipakkumine oli aga ehe üleskutse seadust rikkuma.
Õigus! Leiust peab loomulikult teavitama koheselt(!) kas siis Muinsuskaitseametit või kohalikku omavalitsust...Ei saa ainult aru, kust kuradi kohast lugesid sa välja seda, et ma kavatsesin riigiametnikule Eesti Vabariigis kehtivate seadustega pandud õigusi ja kohustusi üle võtma hakata. Minu "abipakkumist" sisaldavas postituses oli ära toodud link maakonna inspektorite kontaktandmetega. Tundes paljusid neid isiklikult, on mul arusaadavalt ka paremad ja kiiremad võimalused nendega otsekontakti saada. Kui vaja, siis "peksan" öösel ka üles. Üks selline juhus on ka ette tulnud...Robert kirjutas:Sa tead ise väga hästi,et leiust peab teavitama Muinsuskaitseametit.AI numismaatikakogu hoidjat seadus ei nimeta.Isegi mitte sel juhul,kui leidja on olnud "liigselt agar" ega ka juhul,kui südametunnistus kunagise eksimuse pärast piinama on hakanud.Arheoloog kirjutas:Täiesti müstika, millist jama suvatseb mõni mees pidevalt suust välja ajada...Ise ka saad ikka aru, mida kirjutad ja millele vihjadRobert kirjutas: Abipakkumine oli aga ehe üleskutse seadust rikkuma.
Vähemasti mina ega loodetavasti ka valdav enamik siinse foorumi kasutajatest selles küll ei kahtle! Musta südametunnistusega mees poleks taolist küsimust siin foorumis ilmaski esitanud ega tõstatanud. Mõni mees tundis ennast sellest muidugi jällegist isiklikult puudutatuna. Ju oli siis põhjust. Õnneks on igasuguste kiibitsejate kommentaarid siit alateemast aga juba mõnda aega tagasi "ajaloo prügikasti" rännanud (loe: visatud). Kommentaatoridki kolinud neile sobivamatesse foorumitesse.Drake kirjutas:...minu südametunnistus on selle koha pealt puhas!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline