NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Uitaja kirjutas:Siin muudkui naljatavad, aga minul on pakkuda üks tõesti vinge sõjaväe märk: Kuldne (võibolla ongi kullast) ja mõlemal pool on kujutatud igasugust huvitavat sõjatehnikat, lisaks veel vapper sõdur teraskiivriga - hind ainult 250 kr.+saatekulu.
vasakpoolne tundub suht normaalne olevat.varsti võtan ära
Alma... -Palju sa pakuksid vasakpoolne+parem kokku?? (Parempoolne on üldse haruldus!)
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Uitaja kirjutas:Siin muudkui naljatavad, aga minul on pakkuda üks tõesti vinge sõjaväe märk: Kuldne (võibolla ongi kullast) ja mõlemal pool on kujutatud igasugust huvitavat sõjatehnikat, lisaks veel vapper sõdur teraskiivriga - hind ainult 250 kr.+saatekulu.
vasakpoolne tundub suht normaalne olevat.varsti võtan ära
Alma... -Palju sa pakuksid vasakpoolne+parem kokku?? (Parempoolne on üldse haruldus!)
Alma Sakust mul oleks pakkuda sulle keevituse elektroode ja muud sellist vajalikku kui sa hakkad DT ümber tegema. Samuti õhusurve (kompressori) abil töötav paraadkahur. Metallplaate leidub ka. Sul endal oleks ikka lihtsam kui enne ümbertegemist kõik vajalik olemas oleks. Samas sinu nägemus vene DT-75 teha saksa tank ning soomustada see nõukogudeliidu ordenitega on tähelepanu vääriv suursündmus Eesti kui suure tanki ning masinaehituse riigi suursuguses ajaloos. Edu ja jaksu. Kodumaa ei unusta sind.
Saku-alma kirjutas:et siis ostan igasugu märke mis käisid mütside küljes ja igalpool millitaarsel teemal.hinnad võiksid olla kuni 250.- okei pakkuge asju:D
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
no mida meest.kes sul enam elektroode kasutab?tänapäeval juba uuemad keevitused.rellakas olemas.soomustama ei hakka.kuid DT-75 kabiin on veider.need mängid panen otsaette.
No pagan, aina lõbusamaks läheb. vot mille pärast oli seda haakristiga plekki tarvis. Kui ikka DT kabiin maha võtta ja plekk pähe endale siis sinna külge mahub märke ikka rohkem panna küll jah. Mõistlik mees