mudelite info... kus müüakse mis hindadega uudised jne

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

fossiil kirjutas: Või siis tegele vahepeal mõne muu projektiga ja järgmisel kevadel tule koos meitega Model Expole, mis on iseenesest üsna meeldiv vaheldus igapäevarutiinile.
Mis mul muud üle jääb :wink:
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

Ons kellegil aimu Kullos asuvatest 1/72 ja 1/48 lennukitest?
Eelmine nädal käisin kiiresti läbi, aga lennukeid eriti silmata ei jõudnud.
Võiks nagu üldiselt siis ära rääkida mida on ja mida pole.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Ma ei oska 1:72 kohapealt aidata, aga mõned 1:48 asjad mis silma jäid:
Eduard: Bf 110
IL-2 Sturmovik
Royal class FW-190
Mingi Fw 190 veel
Mirage 2000

Italeri Mig 27
Hasegawa Me- 262 ja siis veel mõned mulle tundmatud Jaapani lennukid.
Dragoni Ju-88 variante oli mitu
Kui õigesti mäletan, oli VIST Revelli B-17 ka.

Mingi hetk pidi see nädal vist Eduardi juurde ka tulema...

Asju on seal loomulikult veel, aga minu silmad filtreerivad nagunii teatud asju ainult.
Kasutaja avatar
Mart L
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mart L »

Kas kellegil on olnud kogemusi selliste aerograafidega nagu Sumake? Või keegi omab sellist aerograafi. Kõik nõuanded on oodatud.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tervit.

Mõni aeg tagasi üks sõber plaanis sellist riistapuud osta, otsisime siis koos mööda erinevaid foorumeid infot ja selgus, et niisama värvimiseks kõlbab ta küll, aga peenemat joont teha on temaga pea võimatu - peene joone režiim ei ole stabiilne, katkeb pidevalt. Pidi olema Sumake negatiivne eripära. Nii et otsusta ise.

Urmas.
Kasutaja avatar
Mart L
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mart L »

Aga äkki keegi oskab mõnda head aerograafi soovitada ? Hinnaklass võiks olla kuni 900.- ja 0.3mm otsaga. Ei taha, et oleks kuskil jänkide juures ega, et mine vt ikka sinna ja seal kunagi oli midagi.
fossiil
Liige
Kontakt:

Ei, soovitada ei oska, kuigi olen teisi omal ajal üksjagu putitanud, igatahes Badger -i nimelist ära endale muretse, seda on pea võimatu filigraanselt jooksma saada. Kuna ma ise aerograafiga ei tööta, siis ei oska ka soovitada, kuid kui peaksin ostmisele mõtlema, siis ilmselt valiksin kas Iwata või Aztek -i. Kuid kardan et sinu soovitud hinnaklassis ei pruugi head riistapuud ollagi.

Urmas.
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

ebays müüakse ühte ju-88S'i.. Aga firmaks suht tundmatu (minu jaoks) hobbycraft.. mida sellisest firmast arvata
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Mudelile tuleb lisaks head joonised ja viil pahtliga muretseda :)
aga muidu kui pakub huvi siis tasub osta, juba variandi pärast
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

selline üritus nagu CARROUSEL DE SAUMUR 2009. Soomusetegijatele (ja hobusemodellistidele ;) ) lahedaid pilte.

http://www.minitracks.fr/carousel2009.htm
fossiil
Liige
Kontakt:

Päris toredad pildid, tundub et tankide sõitmise ajal oli pidev vihmasadu, kuid publik oli nähtust rõngas ja elas vihmavarjude all toimuvale kaasa.

Urmas.
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Viimati(mõni päev tagasi) Järve Jukus käies vaatas selline pilt vastu, kõik Zvezda mudelid ja neid oli riiul täis -20%, kuid vajalikke revelli värve ei saanudki :(.
Tiger(Panther) tank, run! - Ameerika vanasõna
andrusan
Liige
Kontakt:

war.ee jama

Postitus Postitas andrusan »

Mure siis järgmine:
Sattusin 30. juulil sellisele toredale lehele http://www.war.ee/catalog/index.php kolama ja oma suureks rõõmuks avastasin sealt hea hinnaga L 4500.
Sai siis mersu ja mõned figuurid koos transpordiga ära tellitud. Kohe tuli ettemaksuarve, laksasin neti kaudu rahad teele ja... Siiamaani vaikus.
Olen vendadele juba kolm kirja saatnud - vaikus. Hakkan juba arvama, et tegemist pättidega.
Kas keegi siinsest seltskonnast omab eelpool minit firma mõne tegelase kontaktnumbrit. Tahaks helistada ja küsida, et mis ma valesti tegin, kui neile oma raha pakkuma läksin.
Krt. see ei ole normaalne, kui Hong Kongist tuleb pakk nädalaga ukse taha, aga Narvast ei ole peale kahe nädala möödumist isegi tellimuse kinnitust.
Tervitused
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

momendil on nende kodulehel selle mudeli juures punane tuli ja kiri "sold out".

Aga mis puutub Aasia usinatesse kollastesse käekestesse, siis LuckyModel tiksutab ka minu tellimust juba nädal aega peale makset "in progress"... saatsin küsiva kirjakese ka, vaatame mis saab...
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Hertsog kirjutas:momendil on nende kodulehel selle mudeli juures punane tuli ja kiri "sold out".
See punanane tuluke tekkis sinna pärast seda, kui olin oma tellimuse teinud, ehk ilmselt neil mingi automaatne laoprogramm.
Hetkeseis on selline, et kui lähen oma kasutajanime alt sisse, siis minu tellimus kenasti üleval, aga märkega, et OOTAB TASUMIST?
Mina aga tegin neile ülekande juba 30. juulil.
Esialgu mõtlesin oma naiivsuses, et saan oma vidinad järgmisel päeval kätte ja kukun nädalavahetusel nikerdama, aga tutkit.
Siis mõtlesin, et äkki kollektiivpuhkus. Nüüd, kus juba kaks nädalat möödas, ei oska enam midagi arvata... :evil:
Tervitused
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist