Pilt

Vormid, auastmed, auastme- ja erialatunnused. Ja kõike muud, mis ühe "laigulise" või "mitte-laigulise" pealt leida võib.
Kasutaja avatar
taipohh
Liige
Kontakt:

Pilt

Postitus Postitas taipohh »

kulbase Eku hageri külast...
Kulbase oli talu, ja Ekuks nad teda olevat hüüdnud, üks jalg oli sirge,sest oli löönud kiiniga metsas jalga....(se suurem tüüp siis) aga väiksemal on mingi imelik märk pilotka peal, ja rinnas paistab ka midagi??

Pilt

PS. sõda lõppes,siis tagasi tallu ta ei tulnud,ja keegi temast hiljem ka midagi ei tea... jäi kadunuks... Ei tea mis üksuses ta olla võis?
Kui ma oma suhkru normi ei saa, siis ma vihastan!
Kasutaja avatar
ivalo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivalo »

Väikesel sellil seljas politseipataljoni munder. Ja pilotka ette pakun vapi , mõõkade ja tammelehtedega - Eesti Kaitseväe mütsimärki. idapataljonide ja politseiüksuste sõduritel meeldis kanda saksa mundril eesti sümboolikat.
Pikem tegelane aga tavalises wehrmachti mundris , mille järgi väeosa raske mõistatada?
M-43 mütsi järgi otsustades pilt tehtud 1943 või hiljem!
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

ivalo kirjutas: Ja pilotka ette pakun vapi , mõõkade ja tammelehtedega - Eesti Kaitseväe mütsimärki. !
Eesti mütsimärgi kohta nagu pisut liiga vertikaalsuunas väljavenitatud. Äkki hoopis saksa politsei kull?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

IMHO on see pol.pat-i märk mis mingil teadmata põhjusel kokku keeratud, a la nagu tehti seda sageli NA-s
TÕDEONAJATÜTAR
Kasutaja avatar
taipohh
Liige
Kontakt:

noh kaks uut pilti sain

Pilt

1914aasta Poltera Krepost, Johannes Tiirvelt sõbra vanavanaisa

Pilt

Pilt
OveT.
Liige
Kontakt:

Kahel vasakpoolsel tsaari soldatil tundub olevat saksa või austria trofee pannal.
Mis eesti sõduril pandlaks on? Kah midagi imelikku. Kas saaks suuremaid pilte pandlatest ja mütsidest?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
taipohh
Liige
Kontakt:

homme lõunaks panen üles! mõlemast pildist??
Kasutaja avatar
taipohh
Liige
Kontakt:

Pilt

Pilt

Pilt

viimasel pildil paistab pandlaks olema mingi saksa orientatsiooniga pannal...järsku landeswehri sõjast saadud trofee??
OveT.
Liige
Kontakt:

Tänan, aga need on siiski liiga halva kvaliteediga ja ikka liiga väikesed.
Scoutspataljoni märke oleks tahtnud näha, aga see eeldab korraliku skännerit.
kass
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kass »

kui mälu ei peta on mul üks scoutspataljoni ohvede grupipilt... kui soovi on siis saadan
OveT.
Liige
Kontakt:

kass kirjutas:kui mälu ei peta on mul üks scoutspataljoni ohvede grupipilt... kui soovi on siis saadan
Tänan! Huvitaks suurendatud pildid märkidest rinnas ja mütsi ees (või ka mujal). Minu aadress ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
taipohh
Liige
Kontakt:

need mu tänane saak siis...

Pilt
Avo
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Avo »

Kust sa neid leiad :-) Ma ehk leiaks veel Prillimäe naaritsafarmi punaajast ehk midagi. Tänukirju ja vimpleid :-)
Ohoo, jälle midagi uut!
Kasutaja avatar
taipohh
Liige
Kontakt:

need pärit Kõnnu järve äärsest majast, mingi vanamees kes seal endasõnutsi koeri valvas, ütles et maja üle 100 aasta vana
(alguses mõtlesin et ei ela seal kedagi, ja kukkusin läbi katuse tuppa, teisest toast kargas mingi parmu välimusega vend hirmust kohe välja... :lol: seal nurgas vedeles ahju ees pildi album kus need olid sees,ja kes teab palju seal juba tulehakatiseks oli kulunud :x :evil:
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline