Tegu pabermudeliga

Vabandan piltide kehva kvaliteedi pärast aga enne lõpp montaazi teen korralikud pildid. Tahaks näha ka teiste tehtud paber mudeleid. See on uuesti avastatud pabermudelite maailm viimati sai nendega tegeldud 1970 lõpp 1980 algus.
Ülal olevalt lingilt saad endale 69A paber mudeli kolmas masin seal. Käsipiduri värvime kohe õiget värvi tänud tähelepaneku eest. GAZ69 a on sõjaväevarjant millel on kandiline katus ja 69 b on längus katus see kolhhoosi esimehe auto:DVot see on alles masin. Olen ise ka otsinud kaua GAZ 69 mudelit, küll aga 69a varianti, sest mul endal täitsa olemas see auto Very Happy . Sul on kõik väga täpselt, et järgi tehtud. Mis moodi sa selle tagumise katuse teed ? Jäljendad denti või teed selle postiauto versiooni, millel oli kõva plekist katus.
Muud ei oska rohkem midagi öelda.
Aa vt sul on käsipiduri kang on musta värvi, aga tegelt on see alumiiniumist ehk hõbe ja velgede keskelt välja tulevad silla lõpud vms... on sul kuidagi liiga suured või liiga väljaulatuvad ma vaatan.
http://bommodeli.ucoz.ru/ seal on mõned tuhanded joonised.. nii tanke, lennukeid, autosi, maju, ronge jne jne jne... nt lennukeid on 1800Saku-alma kirjutas:teemaalgataja,kas ostsid selle poest?kas netist ei saa printida välja paberi peale ning välja lõigata.tahaks isegi "proovida" midagi lihtsamat teha.äkki keegi viskab lingi kus on olemas skeemid kah:)
Saku-alma kirjutas:ahah.leitsin ka kellegi teise postist.kuid kas rattad liiguvad?katus tuleb?ning mis pahtlit kasutasid?
alumiinjumtraati kasutatud?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist