SS Kasteet?
No kurat, kõigepealt ei olnud see minu mingi taskuasjake, vaid kuulus kellelegi teisele ja lihtsalt on huvitav teada asjade päritolu ja võimalikku kasutamisvaldkonda, kui mõnele mehele teema ei meeldi no kurat, loo oma teema ja võta sõna nii palju, kui tahad.
Ela täiel rinnal ja kui kord kooled, siis ära kahetse elatud elu!
See ei käinud sinu kohta, vaid eelneva sõnavõtja kohta. Minu väljaütlemist ei tasu võtta suu kinnitoppimis katsena, vaid ma täheldasin, et kui mehele ei meeldi teema, siis võib ju ka tegelda sellega, mis meeldib. Mind huvitab see teema sellepärast jõtkuvalt, et midagi konkreetset ei ole selgunud, kui selgub, siis huvi muidugi taandub.Satakas kirjutas:umbes, et mina otsustan, kes minu teemas võivad sõna võtta? probleemide küüsis vaevlevatele on "ignore" nupuke tehtud.
No see on juba hoopis midagi uut, vot mida kõike ühe väikese asjakese kohta saab teada.ludvig kirjutas:käisin londonis sellises kohas nagu/emperial war museum.ka lugematu hulga muu nänni körval olid siin ka mingi liitlaste väeosa relvastuses olnud kasteedid.meenutas lyhikest tääki mille käepide oli korralik kasteet.ja oli valmistatud kuskil vabrikus prantsusmaal.
Kõige lihtsam moodus teha tinast koduste vahenditega kasteete parktiliselt ilma viilimata oleks järgmine. Võtta kaks laua juppi või plaati ( ideaalselt sobivad "Ufo" riiulid) ,lõika ühele plaadile soovitav kasteedi väliskuju tikksaega sisse (ntx keset plaati) ning tõmba kaks plaati üksteise peale poltidega kinni nii, et terve plaat jääb põhjaks. Näpu aukude jaoks sobivad ideaalselt padrunvõtme komplekti padrunid ( saab teha vastavalt näpu jämedusele) ning sobita nad vormi ja tõmba poldiga kinni (läbi põhja plaadi). Ja ongi vorm valmis. Sulata tina kasvõi gaasipliidi peal ning vala vormi. Võta poldid lahti ja vajadusel käi mõned kohad viiliga üle. Tee kasvõi korraga 50 tükki.
NB! See oli teoreetiline õpetus, ei soovita järgi tegema hakata. Kunagi 10 aastat tagasi üks tüüp tegi neid müümise eesmärgil. Aga ükskord miskis baarikakluses löödi tal omatehtud kasteetidega sahtel puhtaks. Ning kui asi hiljem politseisse jõudis siis tüüp silmitses laua peal omatehtud kasteete , mis olid vahepeal mitu kord omanikku vahetanud.
PS! Oma kullid,välgunooled ja muud ristid saab ka väga jõudsalt tinasse sisse stantsida.
NB! See oli teoreetiline õpetus, ei soovita järgi tegema hakata. Kunagi 10 aastat tagasi üks tüüp tegi neid müümise eesmärgil. Aga ükskord miskis baarikakluses löödi tal omatehtud kasteetidega sahtel puhtaks. Ning kui asi hiljem politseisse jõudis siis tüüp silmitses laua peal omatehtud kasteete , mis olid vahepeal mitu kord omanikku vahetanud.
PS! Oma kullid,välgunooled ja muud ristid saab ka väga jõudsalt tinasse sisse stantsida.
Viimati muutis mart69x, 18 Aug, 2009 19:35, muudetud 1 kord kokku.
selliselt saab tõesti kasteeti teha. ja retsept on ka tõesti lihtne. aga häda on selles, et tulemus on tõenäoliselt ebamugav käes hoida ning võib lüües ka iseendale käe äraväänamise läbi häda teha. parem soovitaks teha sama asja alumiiniumist, mis on kergem ja ka tugevam.
aga pliist tegin ka ise asjakese, ehkki oluliselt testmoodi. võtsin aluseks individuaalse ergonoomika ja tõsiasja, et plii on pehme, mistõttu peab see riistapuu olema suhteliselt paksude pindadega.
alustasin plastiliini ostmisega, misjärel surusin portsu plastiliini pihku. sõrmed jätsin veidi laiali. seejärel hakkasin sõrmede vahele ja ümber plastiliini modelleerima, seejärel andsin šabloonile lõpliku kuju ja silusin ta igalt poolt ilusaks, siledaks. valmis šablooni panin sügavkülma.
järgmiseks hankisin veidi kipsi ja plastmassist kausi. võtsin jäätunud šablooni ja määrisin selle toiduõliga kokku. tegin poolest kipsist segu ja valasin kausi põhja. sinnasamma surusin ka šablooni poolenisti sisse. lisaks vajutasin kipsi pinda sõrmenukkidega paar lohku "kalibreerimiseks." lasin kipsil hanguda ja täielikult ära kuivada. seejärel õlitasin hanunud kipsi pinna ja valasin peale teise poole kipsi. taas hangumine ja kuivamine.
kui nüüd kaks kipsipoolt teineteisest eraldasin ja plastiliini eemaldasin (milleks oli õlitamine kasulik), saingi toreda vormi. viili abil lisasin valukanali ja tipmistesse kohtadesse ka ventileerimiskanalid ning valasin kupatuse pliid täis.
selle tulemusel saadud toorikut pidi omajagu viilima ja tegelt pole ma selle tööga veel praegusekski päriselt valmis saanud aga lõpptulemus on igatahes aukartustäratav: http://nagi.ee/photos/satakas/12221943/ Ristisin ta aupaklikult Skinheadi Kihlasõrmuseks
ahjaa, tõsisemaltvõetuavuse nimel nokitsesin šabloonile ka hunniku "ogasid." vidin kaalub aga mehemoodi ja sellist "päris" kaklust sellega pidada ei saa - löögikiirusest jääb väheks aga see-eest on täitsa tõhus raskerelvana, teadmises, et kõige krõbedama paragrahvi saamiseks piisab ainult ühe tou pihtavirutamisest. Tegelt tahaks uue vormi teha ja ikkagi alumiiniumi valada.
aga pliist tegin ka ise asjakese, ehkki oluliselt testmoodi. võtsin aluseks individuaalse ergonoomika ja tõsiasja, et plii on pehme, mistõttu peab see riistapuu olema suhteliselt paksude pindadega.
alustasin plastiliini ostmisega, misjärel surusin portsu plastiliini pihku. sõrmed jätsin veidi laiali. seejärel hakkasin sõrmede vahele ja ümber plastiliini modelleerima, seejärel andsin šabloonile lõpliku kuju ja silusin ta igalt poolt ilusaks, siledaks. valmis šablooni panin sügavkülma.
järgmiseks hankisin veidi kipsi ja plastmassist kausi. võtsin jäätunud šablooni ja määrisin selle toiduõliga kokku. tegin poolest kipsist segu ja valasin kausi põhja. sinnasamma surusin ka šablooni poolenisti sisse. lisaks vajutasin kipsi pinda sõrmenukkidega paar lohku "kalibreerimiseks." lasin kipsil hanguda ja täielikult ära kuivada. seejärel õlitasin hanunud kipsi pinna ja valasin peale teise poole kipsi. taas hangumine ja kuivamine.
kui nüüd kaks kipsipoolt teineteisest eraldasin ja plastiliini eemaldasin (milleks oli õlitamine kasulik), saingi toreda vormi. viili abil lisasin valukanali ja tipmistesse kohtadesse ka ventileerimiskanalid ning valasin kupatuse pliid täis.
selle tulemusel saadud toorikut pidi omajagu viilima ja tegelt pole ma selle tööga veel praegusekski päriselt valmis saanud aga lõpptulemus on igatahes aukartustäratav: http://nagi.ee/photos/satakas/12221943/ Ristisin ta aupaklikult Skinheadi Kihlasõrmuseks

ahjaa, tõsisemaltvõetuavuse nimel nokitsesin šabloonile ka hunniku "ogasid." vidin kaalub aga mehemoodi ja sellist "päris" kaklust sellega pidada ei saa - löögikiirusest jääb väheks aga see-eest on täitsa tõhus raskerelvana, teadmises, et kõige krõbedama paragrahvi saamiseks piisab ainult ühe tou pihtavirutamisest. Tegelt tahaks uue vormi teha ja ikkagi alumiiniumi valada.
Lihtsam on vastava paksusega alumiinium ( eriti hea on tuuralumiinium) plaadist väliskuju välja lõigata ja näpu augud sisse puurida ning täpne kuju välja viilida, käiata. Sellised kasteedid kus peos on ilge suur muna on lihtsalt kaasas kandmise tõttu väga ebamugavad. Kasteetide paksus ei tohiks ületada 10mm.
ei tohiks jah väga paks olla aga kui tegu on kerge materjaliga, pole hullu. see viilimine on kokkuvõttes aga palju tüütum kui valamine ja samas ei taga see ka piisavat ergonoomikat, kus asi sõna otseses mõttes istub pihku nagu valatud. ma olen katsunud neid "standardseid" kasteete ja ütlen ausalt, et kõvemini ma nendega lüüa ei julgeks kuna on oht, et käsi saab korralikult välja väänatud.
-
- Liige
- Kontakt:
Kasteet...mis on kasteet? See on vahend, kulla sõber, kehtestamaks kehtivat Nuhtlusseadustikku Sinu, lugupeetu vastu! Miks Sa ei taha kasutada PALJAST KÄTT? Kui vaimuanded ja treenitus enamaks ei piisa, siis kasuta jõusaalis talletet vaimu... Jäta see kolakas koju...näed, et hilisem asjaajamine lihtsam, ja Sulle soodsam...
- Feeliks_Jalgraud
- Liige
- Kontakt:
See kasteedi taskus tassimine on ikka rohkem koolipoiste "teema"
Kuda too rullnokkade lugu oligi... -"Käega löön kiiresti,jalaga löön kiiresti... -isegi peaga surnuks su löön"
Kui ise nii suudad mõelda(Teostus on muidugi teine asi
) Siis pole küll neid nukiraudasid vaja.
Olen ise kasteediga pihta saanud, -samas ka löönud. Aga see jääb sinna kutseka aegadesse
Minul olid valmistatud kraanist, vastasel pleksiklaasist
Kuda too rullnokkade lugu oligi... -"Käega löön kiiresti,jalaga löön kiiresti... -isegi peaga surnuks su löön"
Kui ise nii suudad mõelda(Teostus on muidugi teine asi

Olen ise kasteediga pihta saanud, -samas ka löönud. Aga see jääb sinna kutseka aegadesse
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Kumb siis tõhusam oli?Feeliks_Jalgraud kirjutas:See kasteedi taskus tassimine on ikka rohkem koolipoiste "teema"
Kui ise nii suudad mõelda(Teostus on muidugi teine asi) Siis pole küll neid nukiraudasid vaja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline