Oksjon: A/S Arsenali deakt. Tomsoni miin alghinnaga 1kr
- AddressUnknown
- Liige
- Kontakt:
- Feeliks_Jalgraud
- Liige
- Kontakt:
- AddressUnknown
- Liige
- Kontakt:
Täpselt nii see asi peaks olema nagu Jalgraud seda kirjeldas. Kahjuks on müüjal teistsugune ajaarvamine. Üldiselt hoiatati mind juba ette, et tegu on väga raske juhtumiga ja nii mõnedki on sama müüja poolt lohku tõmmatud.
Nagu foorumist otsides leida võib, siis sama ese on juba kord siin avalikul oksjonil müügis olnud ja ka pakkumine tehtud, kuid tehinguni ei ole jõutud.
Sama lugu veel teistegi esemetega. Tundub, et oksjonit tehes ei olegi plaanis eseme müümine vaid foorumlaste lollitamine.
Panen siia ka müüja vastuse minu kirjale:
Tere,
Minul ei olnud öeldud ega mõeldud, et võidab enne 21.00 tehtud pakkumine. Mõtlesinsin ja ka väljendasin, et aega 21.00 sisaldav kõrgeim pakkumine võidab.
Ometi on oksjoni algandmed esimeses postis kirjas nii:
1. Avalik oksjon
2. Samm 100 kr
3. Lõpp 20. aug. kl 21.00
Mis ma veel oskan öelda
Aastaid foorumlastega kõik tehingud ilusti sujunud - ükskord on ikka esimene kord.
Nagu foorumist otsides leida võib, siis sama ese on juba kord siin avalikul oksjonil müügis olnud ja ka pakkumine tehtud, kuid tehinguni ei ole jõutud.
Sama lugu veel teistegi esemetega. Tundub, et oksjonit tehes ei olegi plaanis eseme müümine vaid foorumlaste lollitamine.
Panen siia ka müüja vastuse minu kirjale:
Tere,
Minul ei olnud öeldud ega mõeldud, et võidab enne 21.00 tehtud pakkumine. Mõtlesinsin ja ka väljendasin, et aega 21.00 sisaldav kõrgeim pakkumine võidab.
Ometi on oksjoni algandmed esimeses postis kirjas nii:
1. Avalik oksjon
2. Samm 100 kr
3. Lõpp 20. aug. kl 21.00
Mis ma veel oskan öelda

Aastaid foorumlastega kõik tehingud ilusti sujunud - ükskord on ikka esimene kord.
Eks sellega on nagu aastatuhandevahetusega. Osad arvasid, et see tuleb 2000. aastaga, teised jälle, et 2001. aastaga.
Kui müüja pidas koguaeg silmas, et 21:00 saab veel viimaseid pakkumisi teha, siis ei ole päris õiglane teda sedasi süüdistada. Kui, siis ehk vaid selles, et ta sekundi täpsusega lõpuaega ei märkinud.
Tuleks uurida kasutajalt "kass", kas tehing sujus hästi. Siin praegu esitatud süüdistused on üsna tõsised.
Kui müüja pidas koguaeg silmas, et 21:00 saab veel viimaseid pakkumisi teha, siis ei ole päris õiglane teda sedasi süüdistada. Kui, siis ehk vaid selles, et ta sekundi täpsusega lõpuaega ei märkinud.
Tuleks uurida kasutajalt "kass", kas tehing sujus hästi. Siin praegu esitatud süüdistused on üsna tõsised.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Hämmeldusega lugesin ja liigutasin kordamööda oma kõrvu
Relvavend kirjutas :
Nagu ka mitmed kaasfoorumlased juba varem on tähelepanu juhtinud, lõppes oksjon 21.00 ...
Mõnevõrra kummaline on ennast enne finišit võitjaks kuulutada, või kuidas ?
Loomulikult võin ma näiteks kellatundmises eksida ...
terv
o

Relvavend kirjutas :
NB! See teade on postitatud 20 Aug, 2009 20:13 !!! SIC!minu pakkumine oli vist viimane, mis aja sisse mahtus.
Nagu ka mitmed kaasfoorumlased juba varem on tähelepanu juhtinud, lõppes oksjon 21.00 ...

terv
o
Tuleks foorumi kellaaeg oma arvutis õigeks muuta...siis poleks ka kummalisust enamoleeg kirjutas:Hämmeldusega lugesin ja liigutasin kordamööda oma kõrvu![]()
Relvavend kirjutas :NB! See teade on postitatud 20 Aug, 2009 20:13 !!! SIC!minu pakkumine oli vist viimane, mis aja sisse mahtus.
Nagu ka mitmed kaasfoorumlased juba varem on tähelepanu juhtinud, lõppes oksjon 21.00 ...![]()
terv
o

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist