Varastatud!
Politsei sai muidugi esimesena teate ja käis ka kohapeal aga eks ise peab ka nati akitiivne olema, et varastatud kraami kätte saada. Pätil pidi ikka hirmus vajadus selle riista järgi olema, et lukustatud platvormidest nii kõrgele mööda torni konstruktsioone ronis, terve mõistusega inimene ennast sellise asja pärast niimoodi ohtu ei sea. Samas vaatlusseade kaalub 20-25kg ja sellega seal 30m kõrgusel turnida peaks olema suhteliselt ebamugav. Eelmises postituses oleval pildil on paar pisidetaili puudu aga muidu on asu identne. Oleks tõesti väga tänulik kui varga kätte saaks ja tööriista ka muidugi.
ilmselt-loogiliselt jahiteema vist, hea passida puuotsas punkris ja uuroda kus elukas on, vaevalt et keegi virutas naabritibi tagumiku vahtimiseks, ilmselt on vahemalt 30x suurendusega. Ehk peaks vaatama jahipoodidesse, pandimajadesse, kuskandist läks ära ?
[url]https://lisad.ee[/url]
Nooh, kui sul on oma maa ja mets kus void jahti pidada, siis ju void komplekteerida oma osmiku puu otsas nii statsionaarselt nagu tahad.
[url]https://lisad.ee[/url]
Kadunud Excalibur 1000
Kaotsi läinud Minelab Excalibur 1000 metalliotsija. Kui pakutakse müüa või on kellelegi lähikonda selline tekkinud, siis paluks tähelepanu pöörata päritolule. Kaotsi läinud aparaadil on puudu kaks reguleerimisnuppu ja laadijat kaasas ei ole. Olen tänulik igasuguse info eest!

Ette tänades
Endel

Ette tänades
Endel
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Abipalve
Kodust eemal olles on mul vahepeal "Külalised" käinud koos muu kraamiga on ära viidud üks SS dekaali jäänusega saksa kiiver.Juhul kui kellegile pakutakse seda müüa või on see kellegile kusagil silma jäänud võiks võtta ühendust numbril 53 918 832. Lisan pildid ka. http://i270.photobucket.com/albums/jj10 ... GP1243.jpg http://i270.photobucket.com/albums/jj10 ... GP1242.jpg http://i270.photobucket.com/albums/jj10 ... GP1241.jpg
Ei saa siin riigis olukorda enne kontrolli alla kui meie, eestlased, oma riigis omad vanad head seadused jälle maksma paneme. Nii nagu oli muinasajal - kes jäi vargusega vahele, sel raiuti kõigepealt sõrm maha, läks uuesti vargile, siis juba terve käsi, kui seegi ei aidanud ja inimene ikka veel vargile läks, oli tegemist järelikult parandamatu pätiga ja ainus mõeldav karistus oli pea eraldamine kehast
.

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Abipalve - vargus!
Pean kurbusega teatama, et olen sunnitud astuma kamraad Desertiga ühte meeskonda ( mitte, et mul temaga ühes meeskkonnas olemise vastu midagi oleks aga see pole see meeskond kus olla tahaks). Ajavahemikul 12 nov. lõuna kuni 13 okt. lõuna on sisse murtud minu garaasi. Kui kellelgi pakutakse vene dosimeetreid või koolides olnud õppekomplekti erinevate sõjamürkide näidistega või Rootsi päritolu optilist kaugusmõõtjat koos kastiga siis oleksin väga röömus kui sellest mulle teada annaksite. Hiljemalt esmaspäevaksehk saan sellest mõõteriistast ka pildi. Lühikirjeldus oleks: asi on rohelisest plastmassist ( mõõtudega ca 30x30x100cm) karbis, selline toru kus ühe otsa juures on sissevaatamis ava ja vastakõljel keskpaigas ja teises otsas on avad kus näeb välja, skaalad sees, rohelist värvi ja rihmaga
Tel. 5515650
Tel. 5515650
Mis muinasajal täpselt oli, seda me kahjuks ei teaManurhin kirjutas:Ei saa siin riigis olukorda enne kontrolli alla kui meie, eestlased, oma riigis omad vanad head seadused jälle maksma paneme. Nii nagu oli muinasajal - kes jäi vargusega vahele, sel raiuti kõigepealt sõrm maha, läks uuesti vargile, siis juba terve käsi, kui seegi ei aidanud ja inimene ikka veel vargile läks, oli tegemist järelikult parandamatu pätiga ja ainus mõeldav karistus oli pea eraldamine kehast.

Käed eemale muinaspärandist!!!
Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Krt,mul muugiti ka suvel sisse ja virutati suurema koguse deaktiveeritud vinpüsse,saksmannide märke,pandlaid ja muud pudupadi.nagu ma kuulnud olen on ka teiste militaaria huviliste pool sees käidud.Kuigi mul suuremast osast ära viidud asjadest pildid olemas ei hakkand siia välja panema,arvan et möttetu,kui ikka pakkutakse mönele kopikate eest kaupa siis ostetakse ka teades et kaup varastatud.Terv West.
Ma ei ole küll väga halb inimene, aga tuleb oma maakodus hoida paar viinapudeli sildiga rotimürgianumat.
Parem on viinalõhnaline kuningvesi. Siis leiab seest õõnsa kurikaela oma nurgatagusest vadelemast. Ja virutatud asjad on ka kenasti ligi.
Jätame meelde, kuigi Valgamaale neid vaevalt müüma tullakse.
Toomas.
Parem on viinalõhnaline kuningvesi. Siis leiab seest õõnsa kurikaela oma nurgatagusest vadelemast. Ja virutatud asjad on ka kenasti ligi.
Jätame meelde, kuigi Valgamaale neid vaevalt müüma tullakse.
Toomas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist