Kas Jänese raudteesild (Tartu) on jalgsi ületatav
- dZonn
- Liige
- Kontakt:
Kas Jänese raudteesild (Tartu) on jalgsi ületatav
St. kas seal on mingi eraldi jala minejatele mõeldud rada või peab mööda rööpaid kaperdama?
- -=Mortyr=-
- Liige
- Kontakt:
Mehed, mehed
Muidugi saab ületada. Ise palju kordi käinud. Nii paremal kui vasakul pool rööpaid on käiguribad. Vaatad ühele poole ja teisele, rongi ei tule - julgelt üle. Kui vaja võin homme ära käia ja paar täpsemat pilti teha.

Mart, kust sellised andmed? Kui rongiliiklust ei takista ega sea kedagi ohtu?mart69x kirjutas:mööda raudteid kaperdamise eest saad 3000
Käigusildadel saab käia küll, aga minu mäletamist mööda takistavad seal iga talasõlme juures teed miskid tugevduskolmnurgad, millest üle turnides võib sattuda rongi gabariiti. Ja kas see rong tuleb/ei tule vaatlemine niiväga aitab - reisirongidele on see piirkond lubatud 120km/h. Eriti kui veel Amme jõe sild korda tehakse ja sealt 80 piirang ära kaob, on põhjakaldalt metsavahelt tulles alati 120 sees kah. Samas siiski peaks sinna käiguteedele ühel ajal rongiga ohutult ära mahtuma. Minu arust olen seal isegi õngitsejate persete tagant mööda sõitnud. Ja põnevuse mõttes saab minu arust mööda treppe konstruktsoiini selga ka ronida ja kas sealgi pole mitte käsipuid? Vanasti olid kindlasti.-=Mortyr=- kirjutas:Mehed, mehedMuidugi saab ületada. Ise palju kordi käinud. Nii paremal kui vasakul pool rööpaid on käiguribad. Vaatad ühele poole ja teisele, rongi ei tule - julgelt üle. Kui vaja võin homme ära käia ja paar täpsemat pilti teha.
Mart, kust sellised andmed? Kui rongiliiklust ei takista ega sea kedagi ohtu?mart69x kirjutas:mööda raudteid kaperdamise eest saad 3000
3000 on vist ette nähtud tõesti, aga kasseerijaid ei ole eriti. Vähemalt pole ma kuulnud, et keegi oleks siin riigis raudteel kõndimise eest karistada saanud. Kui aga idapiiri taha sattud ja seal kuskil jaamas rööpaid mööda käid, vot siis tuleb peaaegu alati mundrikandjatega tegemist ja hoia veel, et sul fotokat käes ei ole...
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
- -=Mortyr=-
- Liige
- Kontakt:
Amme jõe silda pidi olen veel rohkem jalutanud, nüüd lätlased juba lõpetavad jah oma töid seal. Igatahes enne remonti olid need redelid ja käsipuud täitsa olemas (vana silla peal tänini) ja sai ka ronitud üles. Väga ilus vaade on sealt. Amme jõe silla peal juhtus kord selline asi, et jäin silla keskel (käigusillal) kalu silmitsema ega kuulnudki, kuidas reisirong lähenes. Siis kui surinat hakkasin kuulma, oli juba hilja - rong oli silla juures. Hoidsin käsipuust tugevamini kinni ja ootasin rongi möödumist. Ruumi jäi veel korralikult minu ja rongi vahel. Esialgu oli muidugi hirmus. Samas rong liigub kõrgemal tasandil. Silla mõlemas otsas on sellised betoonist taskud, kus saab oodata rongi möödumist, seal olen päris palju istunud ja ronge silmitsenud.
Ma olen ka Jänese sillast mitmeid kordi üle käinud ja ei mäleta küll, et seal mõni silt oleks olnud, mis seda keelanud oleks. Sillal on olemas nii jalgrajad äärtes (jah, sellised kolmnurgad on vahel, aga need segavad ainult niipalju, et jalgratast tuleb neist üle tõsta) kui ka korralikud kõrged piirded, seega mingit allakukkumise ohtu küll pole.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
- -=Mortyr=-
- Liige
- Kontakt:
Ei ole kursis. Ennast huvitab ka. Ise oletan, et käivad kuhugi sillasammaste juurde kindlustuseks vms.-=Mortyr=- kirjutas: Ehk on lp. foorumlane Soobel kursis, mida tehakse betoondetailidega, mis on Kärkna raudteeülesõidu juures?
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
- -=Mortyr=-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist