Viktoriin
annan järje käest, pole head küsimust varuks.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Ok, tundub et kamraadid demonstreerivad guugeldamise oskust ja ei viitsi küsimusi esitada, või on piisavalt erudeeritud, et küsimusi mitte omada
.
Teen siis sellise küsimuse, millele vastamine nõuab tõsist googeldamist, juhul kui pole ise seda väljaannet lugenud.
Millisest raamatust on pärit minu viimased küsimused ja kes on autor?

Teen siis sellise küsimuse, millele vastamine nõuab tõsist googeldamist, juhul kui pole ise seda väljaannet lugenud.
Millisest raamatust on pärit minu viimased küsimused ja kes on autor?
sitt päev, kellele kurdad
Lemet on küsimusest õieti aru saanud, mainin veel, et corvus on juba suhteliselt õigel teel. Vihjeks veel niipalju, et kõikide küsimuste puhul on neid siduv ühisjoon olemas. See on konkreetne, mitte üldiselt WWII, ega saksa armee. Rohkem vihjeid ei anna, te põrgulised hammustate ju selle siis kohe läbi
.

Pole uuem üllitis, loen seda vene keeles ja vihjeks oleks, et seda on trükitud nimetatud keeles 5000 eksemplari (ei välista hilisemaid kordustrükke, aga kahtlen selles). Tegemist tõlkega vene keelde.
Et asjale vürtsi lisada, saadan soovi korral õige vastuse leidjale raamatu lugemiseks, kui vastaja selleks soovi avaldab ja otse loomulikult mäletab hiljem, kuhu teos tagastada. Olen hetkel sellega ise umbes poole peal (aega napib
)
Et asjale vürtsi lisada, saadan soovi korral õige vastuse leidjale raamatu lugemiseks, kui vastaja selleks soovi avaldab ja otse loomulikult mäletab hiljem, kuhu teos tagastada. Olen hetkel sellega ise umbes poole peal (aega napib

Olin ööpäev raalist eemal ja lootsin nüüd plaksutada, aga ei midagi. Vihjan nüüd otsesemalt, kirjaniku eesnimi on Ian, ta on kirjutanud üle kahekümne raamatu nendel teemadel. Rohkem enam vihjata ei saa, corvus ütleb nagunii ära kellega tegemist, pikalt sealt enam raamatu pealkirjani. 

SS arhiivid on õige vastus, venelastel need küll ühte raamatusse mahutatud, pole kahjuks raamatuga eriti edasi jõudnud, aga pildimaterjal on vaadatav, teistele teadmiseks, raamatus on 500 fotot, mis (vähemalt enne selle kirjastamist) polevat olnud avaldatud. Niiet corvus küsib ja kui Sul raamat lugemata (milles ma kahtlencorvus kirjutas:ütleks, et Ian Flemming ja James Bond- irv
..aga tegelikult, milline Ian Baxteri raamatu tõlge võiks see siis olla? Ma ei hakka ju neid kõik lappama... Pealegi mõned osad-andmed tema raamatute lõikeis kattuvad. Lisaks antakse ta raamatuid kordustrükkidena välja nagu sooje saiu
Aga 2003 aasta omadest meenuvad kaks publikatsiooni: "SSi salajased arhiivid" Idarindel ja teine käib Läänerinde kohta.
Ning minu arust anti samal aastal Londonis välja ka tema fotoalbum "Saksa soomussõda II maailmasõjas" (German armoured warfare of World War II)

Jah, ei arvanud Google ära, millega ennast rahuldan.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bretschneider ja 3 külalist