SdKfz 251.A 1/35 Zvezda.

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Termiit
Uudistaja
Kontakt:

SdKfz 251.A 1/35 Zvezda.

Postitus Postitas Termiit »

Otsustasin lõpuks voodiall lahinguid ootava masina kokku panna ja värvialla võõbata.
Mõte oli kujutada masinat 44 suvel venemaalt taganemas. A versiooni tootmine oli ammu lõppenud,aga mõni võis ju ikka veel kasutuses olla.Juurde tuleb ka zvezda pakutud meeskond masinasse ning 4 meheline ründerühm masinast välja tormamas.
Oleks paar küsimust tarkadele enne kui pintsli kätte haaran.
1. Mis camot sellel ajal masinad kantsid?Kõigerohkem jäi mulle silma kollane,roheliste joontega.
2. Meeskonna vormimustris pole ma ka päris kindel,zvezda pakkus välja roheline ja ohvitserile sinine munder.
3.Kas idarindel 44a oli jalaväelastel ka laiguline camo kasutusel?
War does not determine who is right...only who is left.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Oi-oi-oi.. Sa mainisid Zvezda 1:35-te..
Ole ettevaatlik.. tänu sinule ulatub nüüd Kolmkarul käsi kabuurini.. mine tea, mis juhtuma hakkab.. :wink:

/Offtopic.. kuna küsimustele vastata ei oska../
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Termiit
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Termiit »

Vabandust,parandan kohe ära =)
Tootjariigiks on siis .....Suur ja sõbralik naaberriik idast,kelle juhiks on väike armas karuke ja mõõtkava on 1/25+2+3+5

Kahjuks jäi see projekt ka katki,kuna odav revelli värvividin otsustas mitte enam värvi edasi kanda ja kompressoriks vajalikku raha niisama ei leidu.Vaatame mis tulevik toob =/
War does not determine who is right...only who is left.
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Ei ole need Zvezda mudelid nii s...d midagi. 8) Endalgi nimetatud masin riiulil seismas. Päris kobe . Roomikutega oli natsi jamamist,ja ega lääne omadelgi vahest parem pole. Asi rohkem tegijas kinni. Sellepärast ma mudelismiga tegelengi.
Nüüd natuke asjast.
1. Sellel ajal oli vast -jah enamik tehnikat tume kollast värvi. See oli baasvärviks. Ülejäänud toonid olid teisejärgulised.
2. Saksa mundri värv oli rohekashalli värvi. Ohvitseridel oli frents Rohekashall ja "bridžid" e. kalifeed halli tooni. Sõltus üksusest ja väeliigist.
Asjatundjad ja gurud parandavad mind :) Kui karpi vaatad siis ei eksi vormi riietuse värvimisel.
3. Ikka võis olla
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Kasutaja avatar
KolmKaru
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas KolmKaru »

:lol: Huvitaval kombel pole mul ka Zvezda vastu midagi, halvad mälestused pärinevad mu esimestest kokkupuudetest mudelitega. Nimelt sattusid kätte zvezda 1/35 german panzergrenadierid kes olid ikka väga kohutavad. Eriti irooniline on see, et täna sai just üks karukese toodang soetatud.
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Kui on plaanis varast poolroomikut kokku panna , võiks küll esialgu plaanida halli masina kasuks.
Lihtsalt sellist masinat on pintsliga palju kergem värvida.
Ja ka hilisem toonimine on kordades lihtsam, kui kollase masina puhul.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

minu biz/zv-ezda hanomag ootab ka oma järge. seda just roomikute tõttu. kudiagi frustreeriv oli neid lülisid aretada. aga küll kalev koju jõuab vms... talveõhtud ees.

mis puutub aga camosse, siis zvesda annab suht suvaliselt oma kamo ja dekaali kuuluvust. näiteks hanomag funkwagenil on kena näide, kudias pilt lubab 10. panzergrenadierdivisioni aastal 1942. halenaljakas on see, et esiteks moodustati 10 pz-gen div. alles aastal 1943 ja dekaalid on 8. tankidiviisi omad. et siis sellised lood. soovitav on netist pilte vaadata ja lasta loomingul lennata.
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist