Pargas

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Suletud
krats-on-mats
Uudistaja
Kontakt:

Pargas

Postitus Postitas krats-on-mats »

Tere!
Olen siin portaalis uustulnuk ja üks põhjusi oli see,et miks registreerusin siia,on see et siin on hästi normaalne seltskond ja väga viisakas suhtlemine.Et kui ikka küsid midagi ja siis ka vastatakse.
Olen kaua siin igasugu asju lugenud ja väga head ja huvitavat olen siit leidnud.
Nüüd on selline suur probleem,et soovin osta pargast mis oleks vähemalt 10t vee väljasurvega.
Kas on keegi kes oskab vihjet anda või öelda kust ma võiksin otsida.
Ette tänades.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Oleneb rahadest, mida käsutad. Ja milleks asja vaja. BLRT on üks võimalus...sealt saad ka kõik vajalikud sertifikaadid. Samuti saarlaste äriettevõte,Baltic Workboats oli vist nimi. Kui neid pole vaja, siis suvaline piisava võimekusega metallitöökoda. Võid ka põhjamaade netilehti kammida, 10 tonnise veeväljasurvega alus pole teab mis suur, leiad kindlasti sealtki midagi.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
krats-on-mats
Uudistaja
Kontakt:

Tänud sulle Lemet vastuse eest.
Rahad pole ei tea mis suured mida saan kasutada,aga tundub et oled asjaga kursis,siis ehk oskad midagi hindadest öelda.Kas või ligikaudu?
Eeldan muidugi mingit pargast mis seisab kuskil nukralt sadamas või mis iganes kohas mere ääres.Puhuks uuesti elu sisse.Arvan et see tuleks odavam kui lasta teha.
Lemet
Liige
Kontakt:

Kahe otsaga asi...vana sellist Eestist leida ei kujuta hästi ette.(aga mine tea). Idapiiri tagant leidmine-vedamine on reaalsem, aga tulevad tolliformaalsused jms jama kaela peale, liiati kui tegu on veel militaarse taustaga riistaga. Pluss veokulud. Põhjamaadest arvesta samuti kohe pirakate veokuludega, sest merd mööda toomine, eriti veel sügisesel ajal...???. 10 tonnise veeväljasurvega pargas peaks siis kuskil meetrise süvise juures olema ligi kaks meetrit lai ja kuus-seitse meetrit pikk. Paras rekka haakele peale panna. Hinda ei mõista küll arvata, nuhi esialgu kasvõi ülelahe naabrite Venepörssi. Svenssonitel on kah mitu sellist paadimüügi ajakirja.
krats-on-mats
Uudistaja
Kontakt:

Ma kujutasin ette et see on hulka suurem,aga need mõõdud pole küll nii hirmutavad.Vabandan võhikluse pärast,sest pole varem elades sellega kokku puutunud.Olen ju maarott.Kuigi meri pole võõras ja seda ainult altpoolt veepiiri.Kui saladus pole siis oled selle laevaehituses päris kodus.Küsiks siis millised oleks mõõtmed kuskil 15t.pargase puhul?
On selline mõte et mul on vaja pargast millel pole trümmi,sellist laadi nagu tartus kunagi olid need liiva "parsad"Lihtsalt teki peal on piirded.Kas see teeb asja lihtsamaks-odavamaks või ei?Palju võib umbes see pargas mille väljasurve on 10t kaaluda.Küsimusi vast liiga palju,aga muidu teada ei saa kui ei küsi ega päri.
Lemet
Liige
Kontakt:

Selle veeväljasurve ja mõõtudega on selline peenike lugu, et neid on tegelikult kahte sorti. Üks on ruumalaline ja teine on deadweight elik laeva täisveeväljasurve, kus sisse arvestatakse kõik pardalolev. Nii et sinu pargase mõõdud võivad süvise 0,5 m korral olla hoopistükkis laiuseks kaks ja pikkuseks kuskil 13-14 meetrit. See siis ruumalaline veeväljasurve.
klamber
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas klamber »

Kipper.ee foorumis on kindlasti teadjaid, kes võiksid nõu anda.
Tapper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tapper »

Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
krats-on-mats
Uudistaja
Kontakt:

Kas keegi teab ehk mõnda portaali kus võib pargasid ida poolt vaadata?
Kasutaja avatar
Lohetapja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lohetapja »

Ma ei usu, et sellist kaupa kusagil ostu-müügisaitidel pakutakse, kuna tegemist ei ole populaarse kaubaartikliga. Pigem peab tundma kedagi, kes teab kedagi, kes müüb.
Siiski võid panna oma ostukuulutuse kipper.ee foorumisse üles. Ehk on seal keegi, kes oskab midagi targemat soovitada.
krats-on-mats
Uudistaja
Kontakt:

Tänan vastuse eest.Ma arvasin ise ka et see pole kaugeltki mitte müügi artikkel,aga ikka küsisin üle,sest muidu jääb vaevama.Panin täna kipper.ee üles kuulutuse.Loodan et sealt keegi ehk teab midagi.
Ikka endiselt ootan igasugu infot pargaste kohta mis eestis võib olla.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist