Igati puhtalt tehtud mudel, tubli töö!
Kere on vist värvimata, ehk siis seda värvi nagi plast karbis oli? Väiksemad detailid igatahes on ilusti tehtud ja värvitud. Ja küll järgmine kord jõuab selle kabiini klaasosa ka välja värvida. Väga korralik algus ja edu edaspidiseks.
Väga hea, kui poja selline osavnäpp on, helikopteritest ma küll suurt midagi ei jaga, kuid see eksemplar jätab igati sümpaatse mulje, nii et minu poolt aplaus!
Tervitus kõigile. Mul endal oli ka pisike üllatus, et see vana teema siin üles leiti. Tänud veelkord kiitvate sõnade eest. Kahjuks, mu poeg mudelitega enam edasi ei tegelenud. Jalgpall ja muud hobid meeldisid talle rohkem. Kuna ei viitsi siin foorumis uut teemat arendada siis mainin seda, et olin täna Corkis mudelipoes ja sattusin ühe poola härrasmehega vestlema. Eestist ta teab väga palju. Küsis mu käest eestlase kohta kelle mudel oli saanud 2010-ndal aastal aprilli kuus Iirimaal mudelite võistlusel esikoha. Ma ei osanud sellele vastata. Äkki on see keegi teie seast? Ja ta kutsus mind järgmine laupäev mudelistide kokkusaamisele. Plaanin minna kuigi kardan, et jään keelega hätta. Pole ju kunagi seda keelt õppinud ja sellest teemast ei tea ühtegi sõna. Aeg on vist arenema hakata.