Ikka nägin, kui näiteks 50 usd kätte saad 150-se asja siis pole kahju ju posti eest ca 30 välja käia . Ma pole kahjuks veel ühtegi 10-15 usd eest postitajat leidnud. See 30 oleks suht normaalne kui on kindlustatud pakk. Amazon siiani soodsaima hinnaga Iwatat pakub aga post ka ca. 35 oli. Ebayst reeglina maksuvabalt saab, seal see eelis.
et siis avades uuesti teema..
Mida siis peaks jälgima aerograafi ostmisel.. mida vältima.. Ja kui ei tahaks jännata nt tellimistega netist siis kas neid saab osta ka eestist mõnest poest.. mulle soovitas Kullo müügimees ühte 1200 kroonist aerograafi.. Aga kuulsin kuskilt, et see mees on lihtsalt hea müügimees...
Tere-tere!
Sain endale suht hea pritsi Baltic Bolti kauplusest. Maksis ~1500 meie raha ja olen sellega üsna rahul. See mis Kullos on müügil ,on samuti üsna hea. Küll aga tekkis tõrge selles oleva nõela tihendiga. Nimelt hakkab see vist lahusti ( mitte akrüül) toimel plastiliiniks minema.Seega on vaja kuskilt see hankida. Asjaga tegelen ...
Netist saab vist Conradist tellida. Seal suht odavad pritsid ja Saksamaalt ei tohiks kohaletoimetamine kallis olla.
Lugupidamisega
Mina värvin juba oma kolm aastat Kullost ostetud aerograafiga.Selle taseme jaoks mis ma teha suudan on tööriist täiesti kõlbulik.
Selle riista suureks eeliseks on hooldamise lihtsus.Ääretult väheste detailidega tööriista saab väga kiiresti kokku ja lahti.
Baltic Boldis on müügil suht analoogne riistapuu kuid ühe lisaga.Nimelt saab sellel aerograafil ühe kruvi abil düüsi suunatavat õhuhulka reguleerida.
Toomas.
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Tervitus!
Aga mida te Revelli "starter class" i airbrushist arvate. Kuna ma pole varem aerograafi kasutanud ja mudelite kokku panemisel olen ka algajate -algaja tasemel. Tartu kaubamajas maksab see 299 eeki. Kas tasuks osta?
Edu kõigile!
Ma ei tea, mis relvi kasutatakse III maailmasõjas, kuid IV maailmasõjas kasutatakse puukaikaid ja kive.
kui sa vaatad blitzgriegi töid ( 1/72 lennumasinad.) siis näed häid mudeleid.. ja kuni viimaseni on tehtud kõik selle pritsuga.. käe harjutamiseks sobib väga hästi
Ma siis ka vastan et alustuseks on hea sest parem olgu see kui mittemidagi. Aga lõpuks hakkas pinda käima võimaluste puudumine. Nii et alustada võid küll aga hakka juba vaikselt korralikuma peale ka mõtlema ! . Hetkel on mul samasugune lakkimistöödeks jäänud. Sobib suurepäraselt.
Kompressor on vast lärmakavõitu, aga muidu ilmselt pole vigagi.
PS. selliseid komplekte vaata ka e-bayst, hinnad pöörlevad nii 100$ ümber, tihtipeale veel free transa .
Mingi aeg tagasi ka otsisin samu asju aga e bayst tuli ikka kallim. Sest tasuta saatjaid ei leidnud ja posti tasu oligi see miks ma ei ole veel sealt midagi soetanud. Muidu toodete hinnad olid küll soodsad. Aga otsima peab ikka. See viib kindlasti sihile
tellisin mingi aeg tagasi ebay kaudu hongist ühe suvalise aerograafi. 0,2 mm düüs - 30 taala kokku. sain kenasti kätte ka. eks üritan lähiajal katsetada ja siis anna ntulemustest teada. välja näeb samane nagu meil müüdavad 800 eekused püssid. et selle ~300 raha eest võib katsetada ja vajaduse korral seina sisse ka lüüa...
teen teema uuesti nn avatuks.. Et mis oleks praegu hea ja ka soodne aerograaf. ma arvan, et hea 0.3'ne teeb ikka kõik asjad ära.. eriti 1/48 mudelitega. Et peent joont teeb ikka.