Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
- gvardimatros
- Liige
- Kontakt:
parim maitseelamus oli just eile kui sai hanzat ja suitsulesta koos tarvitatud.
kujutlege ise maitsebuketti: ehtsa lehmasita peal setu mullas kasvanud vilja kordumatu maitse
segunemas suus, mereväe laevadega sama merevett jagava
vapra lestakala õhkõrna, valge ja suitsuse lihaga
milline sobivus
nagu Lenin mauseoleumis
kujutlege ise maitsebuketti: ehtsa lehmasita peal setu mullas kasvanud vilja kordumatu maitse
segunemas suus, mereväe laevadega sama merevett jagava
vapra lestakala õhkõrna, valge ja suitsuse lihaga
milline sobivus
nagu Lenin mauseoleumis

Baltiiski merejalaväe brigaad - huvitavalt raisatud aeg DMB 90
Su link on katki läinud aga mul on ka sama asi skännitud - http://alokarus.googlepages.com/esimesejargukoduolu.pdfKri kirjutas:Kui juba koduõllele jutt läks, skännisin sisse ja panin üles huvitavat lugemist - "Esimese järgu koduõlu - juhatus hea pilseni, müncheneri ja porteri valmistamiseks kodusel teel" (Tallinn 1929)
Raamatuke ise asub siin:
http://kri.pri.ee/esimese%20j2rgu%20kodu6lu/
Alo
Ise tegin esimest korda sel aastal. Naabrinaise õpetuste järgi.
Ca 30 liitrine roostevaba õllenõu panin mahla täis ning lisasin alla kilo suhkrut. Kui rohkem panna siis pidi liiga kangeks minema(ma soovisin sellist max 4 kraadist). Nüüd seisab ca 3 - 4 nädalat toas ja siis viin jahedasse.
Osad teevad nii, et paljas mahl sisse, nädalake toas ja siis jahedasse.
Eks ma jõulude paiku proovi, mis tast sai.
Ca 30 liitrine roostevaba õllenõu panin mahla täis ning lisasin alla kilo suhkrut. Kui rohkem panna siis pidi liiga kangeks minema(ma soovisin sellist max 4 kraadist). Nüüd seisab ca 3 - 4 nädalat toas ja siis viin jahedasse.
Osad teevad nii, et paljas mahl sisse, nädalake toas ja siis jahedasse.
Eks ma jõulude paiku proovi, mis tast sai.
Ma tegin mullu muidu samamoodi aga lisasin ka pisut veinipärmi sisse, mistõttu käima läks kiiremini. Joomiskõlbulikuks muutus vähem kui kolme kuuga ja kangust võis tõesti nii 3-4 kraadi ümber olla.Ca 30 liitrine roostevaba õllenõu panin mahla täis ning lisasin alla kilo suhkrut. Kui rohkem panna siis pidi liiga kangeks minema(ma soovisin sellist max 4 kraadist). Nüüd seisab ca 3 - 4 nädalat toas ja siis viin jahedasse.
” Aga miks on Eestis praegu päris palju paremäärmust? Lahendus lihtne: NSVL lipukiri oli: sisult sotsialistlik, vormilt rahvuslik ja nii see NSVL sõna otseses mõttes natsionaalsotsialiste kasvataski. ” Sirje Kingsepp.
- sammal.habe
- Liige
- Kontakt:
ühest teises foorumis on sellest juttu olnud, metskitselihaga seoses. ehk annab ainet mõtisklusteks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist