Yamato

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Anti
Uudistaja
Kontakt:

Yamato

Postitus Postitas Anti »

Tervist.

Mõtlesin, et teen väikese uuenduse oma paadikese olukorra kohta enne kui ta lõplikult valmis saab. Teha on ta juures veel palju, aga läheneb siiski jõudsalt Lõpupoole. Täna lisasin esimesed meetrid reelingut, mis ma pean ütlema on lõpmata raske. Üldse pole ma ühegi mudeli juures kasutanud kunagi nii palju söövitust. Mõnedes kohtades on vaja teha juba pealepandud reelingule ka parandusi. Loodetavasti jõuan nädalavahetusel asjaga niikaugele, et saab värvi peale. Igatahes loodan, et pildid meeldivad.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Krahv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Krahv »

Väga kena. Sellise laeva peale läheb ikka mõni tund ehitamist :)
Tahaks juba lõpp-produkti näha.

Väike küsimus ka ...
Kas saaksid asjast mitteteadvale inimesele seletada söövitusest ?
Mainisid, et reelingute paigaldamisel pidid seda kasutama e. siis räägi mis asi on ja kuidas toimib.

Tervitades,
Krahv
Anti
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Anti »

Jah eks sellise laeva ehitamise peale kulub seda aega kõvasti küll. Endal on ka juba soov näha milline see laev mul valmis saades välja näeb.

Söövituse all mõtlesin siiski metall osasid mida kasutatakse mudelite juures et saada piisavalt õhukesi ja loomupäraseid jubinaid väikeses skaalas. söövitusekd kutsutakse seda sellepärast et niipalju kui mina tean toimub nende osade valmistamine õhukest metallplaati happega söövitades õigetest kohtadest et saada siis õige kujuga osasid.
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

ja need "söövitused" tuleb siis lihtsalt juurde soetada karbikomplektidele või? Kas need on need asjad millest siin igalpool räägitakse peamiselt Eduardi nimega seoses?
Ma tükk aega mõtlesin, et Eduard on mingi Kullos töötav imemees kes kõike teeb aga siis tuli praku välkafoorumitest tõde välja.

ma siin foorumis kõige algajam ja seega on rumalad küsimused mulle lubatud!
Anti
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Anti »

Jah söövitused tuleb juurde osta ise. Eestis on vist kõige levinumad jah Eduardi omad. Kuigi laevamudelitele on põhitegijad hoopis teised tootjad. Nende söövitustega on selline lugu et teinekord võib komplekt söövitusi minna rohkem maksma kui mudel ise.
sarakas
Uudistaja
Kontakt:

TERE

Postitus Postitas sarakas »

kle kus sa selle yamato ostsid ma olen otsinud aga ei leia palun ütle tahan isegi seda laeva :)
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

võib internetist osta... luckymodel-is on täitsa olemas näiteks
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
The*Siim
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas The*Siim »

Ilus laev... Mis skaalas to on ka?

Paistab päris suur. :shock:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline