ps. von manstein.. mul on messereid ka
Kk
No aga lepime siis kokku, et ma imestan selliste asjade üle edaspidi omaette:) Või pane see minu kadeduse arvele, et saksa tehnikale alati rohkem kaasa elatakse, aga tudmatud asjad eriti publikule huvi ei paku:)Blitzkrieg kirjutas: Mida siin üldse imestada siis. Ei võta väga südamesse seda eelnevat aga mingit kohta see natuke puudutas küll.
Kas need oleks oodatud just seoses sellega, et neid võiks Eesti õhuruumiga siduda? Muidu on ju puudu veel palju. Spitfire äkki? või nt Zero, Dewoitine D.520 jne, jne kui üritaks saada igast otsast kokku midagi.asjaajaja kirjutas: Aga annaks mõningaid vihjeid, millest nimekirja vaadates veel puudu on:
FW 189 "raam"
Il-2
Pe-8
Enne jäi mul mainimata, et mina ei rääkinud oma varasemas jutus tegelt konketerselt lennukitest, ega maininud eraldi junkerseid, ega messereid. Ja eriti polnud mul plaanis puudutada kellegi tegemisi konkreetselt. Mainisin vaid laiemalt kogu mudeli maailmas toimuva kohta. Lihtsalt tahtsin veel selgitada.Blitzkrieg kirjutas:Mis puudutab messereid ja junkerseid siis ei maksa neid ja nende tegijaid üldse eraldi kategooriasse panna teistest. Need on klassikalised ja ka kohustuslikud mudelid.
Püüdsin lihtsalt loetleda mõningaid masinaid, mida üks keskmine näitusekülastaja võiks seal silmadega otsima hakata. Kindlasti on sealt veel väga palju puudu ja kindlasti ei saa kõike ka, aga kuna näituse alguseni aega veel on, siis võib ju selle poole püüelda.kalle kirjutas:
FW 189 "raam"
Il-2
Pe-8
Kas need oleks oodatud just seoses sellega, et neid võiks Eesti õhuruumiga siduda? Muidu on ju puudu veel palju. Spitfire äkki? või nt Zero, Dewoitine D.520 jne, jne kui üritaks saada igast otsast kokku midagi.
Kk
1/72 mõõtkavas autosid on ka mõned, mida sobiks isegi lennukite kõrvale sättida.Tsiknat kirjutas:Ma katsun Simmtanni natukene küünarnukiga ribidesse togida. Olen tema riiulis näinud selliseid masinaid:
DUKW
GMC 2 1/2t 6x6
VW Schwimmwagen
Chevrolet Gun Tractor
Toomas
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline