Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

blää-blää.

tegelt sai just naisega kastet vaaritatud ja sinna kõrvale hiinast saabunud hieroglüüfidega pabereid uuritud. ei viitsi pikalt seletada, miks, aga lõpuks jõudsime pikkade ja keeruliste sõnadeni. nagu näiteks vana hea kuulilennuteetunneliluuk, mis on teadaolevalt pikim eestikeelne sõnamonstrum, mis kõlab samamoodi nii eest taha kui tagant ette lugedes. kuivõrd me aga mõlemad parajad hambamehed oleme (no tegelt pole mu naine muidugi üldse mingi mees, aga see selleks), siis hakkasime seda sõna muudkui aga lühendama. no milleks nii pikki monstroossusi ikka igapäevakeeles kasutada. siinkohal teeks väikese viktoriini: kes arvab ära, mis asi on kuulilennuteetunneliluuk lühemalt öelduna?
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

kuulitrajektoori augukate

kui kasutada koolist meeldejäänud lühendamisviisi, kus kasutatakse vaid kaashäälikuid, siis peaks see olema "kllnnttnnllk"

Kuid ootaks siiski põnevamaid järeldusi.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Kas see polnud mitte miski tõsine termin uuema eesti aja relvaasjanduses? Suudmeklapp?? :roll:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

vaat seda ma ei tea, kas seda kunagi ka reaalselt kasutatud on, aga meie mõttevili viis sinnamaale, et kuivõrd kuulilennuteetunnel on üsna ilmselgelt relva raud, siis kuulilennuteetunneliluuk on järelikult relva lukk.
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmo Männard »

kttk?
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmo Männard »

Satakas kirjutas:
siinkohal teeks väikese viktoriini: kes arvab ära, mis asi on kuulilennuteetunneliluuk lühemalt öelduna?
Ka-Ka?
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

(Vint)rauakate.

See kork, mis Galilidel kunagi kasutuses oli, enne kui enamus neist esimese pauguga ribadeks lasti :P
professional retard
Kasutaja avatar
kristjan82
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kristjan82 »

Pilt
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

Autopedede foorumist.
Nii. Sõber hulgilaos tööl ja helistas siis laupäeval et kuule tule läbi et paar asja läheb maha kandmisele et äkki oled huvitatud. Nooh süda aimas head kuna seal laos tal palju alkot ja tihtipeale saab õlle suht odavalt kuna purgid miski väikse defektiga jne... Seekord siis lendasin 100ga sinna ja mis ma näe- terve laud teravama pudeleid täis. Et oli juhtunud siis nii et neil kaubik pani laksu ja enamus tavaari kildudeks aga mõned putlid ikka jäid terveks ka. Neil kolmel siis ühel mõrad sees ja teistel kahel kael maas ja antakse 25 eeku pudelist ära.Bacardi 1,0, Saaremaa 0,7 ja Canadian Gold 1.0. Noh ega pikalt ei mõelnud. Ilma kaelata pudelite pärast oli nats imelik a noh mis need mõned klaasikillud ikka heale maole teevad ja sitta magu pole mõtet üldse omada. Kuna transport koju oleks keeruline olnud siis sebisin sealt 3 liitrise purgi ja kallasin kogu kompoti sinna sisse. Ilus oli vaadata kohe kolme liitrit lolliks tegevat vedeliku mis soetatud 75 eegu eest . koju jõudes kurnasin igaks juhuks kogu väärt kraami tihedast sõelast läbi et suuremad killud hammaste vahele kinni ei jääks ja helistasin mõndadele kamraadidele ja kell 3 päeval hakkasime proovima. Maitse oli jube ja polnud parata midagi-tuli õlledega neerud käima vedada. Peale 4 õlut sai uuesti proovitud ja maitse oli paranenud(võibolla tahtis jook seista nats). Kui 2 liitrit ära joodud oli tekis mõte et peaks baari minema ja et pärast ööse tuleb tagasi siis hea viimane tilk ära libistada. Takso tellitud ja kirikuriided selga aetud läksimegi teise linnaotsa pubisse. Seal toimunust suurt midagi ei mäleta aga tagasi koju jõudes tiksusin tund aega maja ukse ees kuna ei tulnud selle pealegi et mul võtmed taskus olla võiks. Hommikul ärgates oli meeldiv üllatus kui avastasin et rahakott ja telefon olid öö jooksul uue omaniku leidnud ja sinistest teksadest olid rohelised saanud

Annan siis retsepti ka:Bacardi 1,0L
Saaremaa 0,7L
Canadian Gold 1.0L
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Sporrenberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sporrenberg »

Palju nähtud-vaadatud, aga ikkagi tore...

http://www.youtube.com/watch?v=P4eFcSiN ... r_embedded#
Sporrenberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sporrenberg »

Meie lõunanaabrid ka tublid!
Vaata ja imesta...
http://www.upload.ee/image/249069/Lati_ehitus.jpg
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Õudne on see naiste viha... ehk tipp10 naiste kättemaksu lugu meestele:

1.

Telkus mingis naistesaates üks venelanna rääkis, et oli eksi korteris seest õõnsa kardinapuu täitnud krevettidega. Need hakkasid seal haisema ja mees oma uue elukaaslasega tellisid mingeid tõrjeid kohale umbes, et surnud rotti otsima. Aga lõpuks kolisid korterist välja haisu pärast. Ja kõige naljakam oli, et kolimise käigus nad võtsid selle kardinapuu ka uude kohta kaasa.

2.

Oma mehel andsin enne tähtsat kohtumist õhtul konjaki sisse unerohtu ja ei pannud kella helisema. sellest koosolekust aga sõltus mehe edutamine ning ta oleks saanud seal selle litsiga, kellega ta mind juba korra petnud oli, rohkem koos olla.
Siis söötsin talle sisse kolmekordse annuse kõhulahtistit ja kui tagumik tal juba punane sellest pasandamisest, määrisin päraku ümbruse (mees palus salvi sinna panna ja ma lollike muidugi panin) piprapraalstri leotisega kokku.
Trepiastmed vahatasin parafiiniga ja sussitallad samuti....
Kõikidel alukatel lõikasin munnikohad välja.
Kõikidel sokkidel lõikasin ära nii, et ühel sokil kanna ja teisel varbaosa.
Tödokumentide sisse sokutasin (enne mingit presentatsiooni) temast tehtud alastifotod.
Ohjahh, õudne on see naise viha.

3.

Ex mehele tegin koerakonservist kastet ja andsin enne pikale lennureisile minnes kohvi sees lahtistit. Praeguse mehega on olnud üks riid kus viskasin kõik ta riided ja asjad majast välja tänavale, tühistasin hetkega kõik tema kaardid ja vajutasin terve hambapastatuubi ta jalanõudesse. Ise olin absoluutselt sigapurjus ja ei mäletanud tegelikult kogu tegevusest mitte midagi. Põhjus oli selles, et mees läks komandeeringusse kui olin tööl ja koju tulles leidsin teate, et loe arvutist e-maili ning vaatasin, et pooled asjad on läinud. Võtsin kapist esimese alkohoolse joogi ja kulistasin lõpuni. Siis sigatsesin, siis helistasin sõpradele, et nad mulle lisa juua tooks aga sisse ei lasknud ja olin 3 päeva koomas. Mees tuli komandeeringust koju ja nohh... Tal ikka läks aega selle jama klaarimisega. Minu pohmakas kestis kauem kui kogu se kammajaaa kokku.

4.

Ma olen niisma iga valetamise eest natuke raha pihta pannud. nii karistuseks ja trahviks sigaduse eest.
Ühel korral väänasin ka suunatulekangi ära, tõmbasin töötoalambi ära ja lõin ämbriga mehe telekasse. Trennipükstesse sattus ükskord natuke sellist ainet mis persevahe sügelema ajas. Ja muud ei midagi. Aga üldiselt rahasumma, mille pihta panen on piisavalt suur, nii, et kättemaksuhimu saab koheselt rahuldatud. Ja elu võib rahulikult edasi minna. Ei tunne mingeid süümekaid .

5.

Naine sai teada, et mehel on kõrvalsuhe. Küttis sauna ja saatis mehe koos sõbraga sinna - ise aga oli lava punase pipraga kokku hõõrunud - arvake nüüd ära kaua mees koos sõbraga kükitas külmas järves ja jahutas hõõguvaid kotte.

6.

Lasksin ta autosumbuti maksofleksi täis. raputasin bensupaaki pisut suhkrut, sortsasin paaki veidi põllumajandusmasinate kütust ja andsin vihje politseile, kallasin talle autoistmesse pudeli viina ja helistasin võmmi, öeldes, et selle numbriga auto sõidustiil vihjab joobes olekule.
Värvisin maja aknad musta pihustivärviga üle, poetasin keldrisse majavammi - selle hankimine oli raske, raputasin aeda 10 pakki jämedat soola, valasin talvel trepi veega üle.
lõin ta armukesel silma siniseks, konfiskeerisin ta isiklikud asjad, helistasin ta tööjuurde ja ütlesin, et ta on kainestusmajas, saatsin ta mehele kenasti disainitud suguhaiguste dispanseri blanketi.

7.

Üks kena noor daam olla eksi juurest välja kolinud ja kuna eks parasjagu juhtumisi komandeeringus olnud, talle terve korteri vaipkatete sisse muruseemet külvanud ning vaipkatte siis kenasti ära niisutanud. Edasi kujutage ise ette.

8.

Mina magasin pärast lahkuminekut koikide exi sõpradega ja hoolitsesin selle eest ,et ta teada saax -lapsik kyll, aga mojus nii ,et tyyp veel 1o aastat hiljem hoorus mulle seda nina alla - ju siis valus oli.

9.

Ma olin siis veel noor ja rumal, tutvusin ühe meesterahvaga, mulle tundus algu kõik veidi kahtlane, kuid ikka arenes suhe edasi. Siis 4kuud hiljem tuli välja, et tema eks ei olegi eks vaid ta valetad mulle. Olin nii vihane, sest mina pole tahtnud armuke olla. Kuna ta oli mulle laenanud ühe tähtsa teatmeteose ja nüüd küsis tagasi. Ma oli nii vihane, et lõikasin terve raamatu 1cm x 1cm tükkideks ja andsin talle raamatau üle puzlena.
Üks kutt muutus tüütuks ja kuna auto oli talle maalilma tähtsam asi siis ostsime sõbrannaga turult, rõvedaid vene huulepulki ning joonistasime ja värvisime ta auto üle. Hõbedane auto sai punase-oranzhi kirjuks. Me tegime ikka paar tundi hoolsat tööd, et ikka terve auto saaks kaetud.
Oma mehele pole midagi väga teinud, korra viskasin õhtusöögi ära, kui ta ei suvatsenud õigel ajal koju tulla. Mul selline vanakooli mees, kes kasutab riidest taskurätikuid, korra vahetasin taskurätiku oma aluspükste vastu. Sõpradega baaris olles, kui nina nuuskama tahtis hakata siis ei saanud aru, mis asi see on, harutas veel laiali. Kõik said tõhutäie naerda.

10.

Üks mu hea tuttav, kelle mees hakkas armukest pidama, ettekäändel, et oma naine on igav ja vinguv moor, hakkas peale mehe kõrvalsuhte teadasaamist ennast salamisi vormi ajama, võttis kaalus kõvasti alla, uus soeng jne ja pipardas mehega, selle asemel hankis omale vibraatori ja hakkas mehe nina ees ennast rahuldama. Mehe kõvastunud oleku saatis aga pikalt. Mõne aja pärast ei olnud mehel enam aega armukese juures käia, sest pidi kodus naist niiskete silmadega ja himurate pilkudega passima, sest lähenemiskatsete puhul saatis tuttav ta armukese juurde. Mees ei läinud ja põlvitas oma naise ees ma ei tea kui kaua. Mis edasi sai, ei teagi.
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Natuke aastapäevajuttu!
Oli aasta 1977. ALMAVÜ pidi ka oktoobri demonstratsioonil esinema tehnikaga. ALMAVÜ Raadiokool otsustas tervitada Morse telegraafis paraadist osavõtjaid. Kui siis salvestus läbi megafoni ette mängiti, kõlas see Võidu väljakul küllaltki ehmatavalt. Sarnanes veidi mingi relvavalangu helile. Hiljem öeldi, et ärge tulevikus enam nii tehke, et ehmatate "suuri juhte".
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

sitt päev, kellele kurdad
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist